Избор на категория
Вашата количка

Батерия за iPhone

Едни от най-търсените батерии са тези за iPhone. За модели по-стари от година-две, при които фабричната оригинална батерия е далеч вече от оптималната си производителност, Тъчскрийн БГ предлага висококачествени батерии, които да освежат силите на Вашия iPhone. При нас можете да намерите батерия за iPhone с най-високо качество на изработка и компоненти. Ако сте се уморили да зареждате Вашия iPhone по 2 пъти на ден – обадете ни се, ще направим всичко възможно да сменим батерията в най-кратки срокове. За наличност на батерия за iPhone и цени за смяна – обадете ни се, наш сътрудник ще ви даде повече информация около процеса за смяна на батерия на iPhone.

Потенциални признаци, че се нуждаете от смяна на батерията:

- Зарадът на телефона/таблета пада много бързо – ако Ви се налага често да зареждате батерията си или зарядът пада бързо без да сте използвали значително устройството, това най-често е знак за стара/некачествена батерия

- Мобилното устройство показва мощност само когато е включено към захранването – батерията Ви не може да задържа заряд

- Осезаемо повишена температура при допир на екрана или задния панел

- Подута или деформирана батерия

Оригинална OEM батерия за iPhone - удължете живота на вашето устройство

В нашия онлайн магазин предлагаме широка гама от OEM батерии за iPhone X, iPhone 11 Pro, iPhone 13 mini и много други модели. Нашите батерии се доставят директно от производителя и са стриктно тествани за качество, безопасност и производителност.

Добри ли са OEM батериите за iPhone?

Да, OEM батериите са най-добрият вариант за вашия iPhone. Те са направени по същите високи стандарти като оригиналните батерии, доставени с вашето устройство, и са проектирани да работят безпроблемно със софтуера и хардуера на вашия iPhone.

Колко дълго ще издържи новата батерия за iPhone?

Продължителността на живота на OEM батерията зависи от различни фактори, като модели на използване и навици за зареждане. Въпреки това, средно OEM батерия може да издържи до две години, преди да има нужда от подмяна.

Каква е цената за смяна на оригинална батерия за iPhone?

Цената за смяна на оригинална батерия iPhone варира в зависимост от модела на вашия iPhone. В нашия магазин предлагаме ниски цени за всички наши OEM батерии, така че можете да сте сигурни, че получавате висококачествен продукт на достъпна цена.

iPhone батерията сменяема ли е?

Да, всички батерии на iPhone са сменяеми. Въпреки това, някои по-нови модели като iPhone X, 11, 12, 13 и 14 имат по-сложен дизайн и изискват професионален сервиз за смяна на батерията.

Колко години издържа батерия iPhone?

Продължителността на живота на батерията на iPhone може да варира в зависимост от фактори като използване и съхранение. Средно батерията на iPhone може да издържи между 2 и 3 години, преди да се наложи да бъде сменена. Въпреки това, с правилна поддръжка, като избягване на екстремни температури и вредни навици за зареждане, батерията може да издържи по-дълго.

Как да направя отново здравето на батерията си 100%?

Отговорът е ясен - няма как отново Battery Health да стане 100%, освен ако не смените батерията в сервиз. Но все пак има няколко похвата да удължите живота на батерията. Единият е да избягвате честото зареждане на телефона си до 100%, вместо това го заредете до 80% и го оставете да се изтощи до 20%, преди да го заредите отново. Друг съвет е да включите „режим на ниска мощност“, когато нивото на батерията ви е ниско, за да намалите потреблението на енергия. Освен това можете да проверите кои приложения изразходват по-голямата част от живота на батерията и да деинсталирате или ограничите използването им.

Инвестирайте в дълголетието на вашия iPhone и пазарувайте нашата селекция от OEM батерии днес!

КачествоOEM
Гаранция6 месеца
Срок за монтаж12-24 часа
Експресен ремонт30мин - 90мин
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Продуктите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 11 клиента.

от 1 до 20 от общо 29 резултата (2 стр.)
Батерия за iPhone 11 Pro Max
-7 %
Модел: iPhone 11 Pro Max
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 11 Pro Max - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 11 Pro Max има някои от следните проблеми: батерията пада рязк..
70.00 лв. 75.00 лв.
Батерия за iPhone 11 Pro
-7 %
Модел: iPhone 11 Pro
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 11 Pro - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 11 Pro има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%..
70.00 лв. 75.00 лв.
Батерия за iPhone 11
-7 %
Модел: iPhone 11
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 11 - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 11 има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%-40% на ..
70.00 лв. 75.00 лв.
Батерия за iPhone XS Max
-28 %
Модел: iPhone XS Max
БАТЕРИЯ ЗА iPhone XS Max - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone XS Max има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%..
68.00 лв. 95.00 лв.
Батерия за iPhone XS
-28 %
Модел: iPhone XS
БАТЕРИЯ ЗА iPhone XS - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone XS има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%-40% на ..
65.00 лв. 90.00 лв.
Батерия за iPhone XR
-28 %
Модел: iPhone XR
БАТЕРИЯ ЗА iPhone XR - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone XR има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%-40% на ..
65.00 лв. 90.00 лв.
Батерия за iPhone X
-13 %
Модел: iPhone X
БАТЕРИЯ ЗА iPhone X - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone X има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%-40% на 0%..
65.00 лв. 75.00 лв.
Модел: iPhone 13 Pro Max
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 13 Pro Max - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 13 Pro Max има някои от следните проблеми: батерията пада рязк..
125.00 лв.
Модел: iPhone 12 Pro Max
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 12 Pro Max - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 12 Pro Max има някои от следните проблеми: батерията пада рязк..
90.00 лв.
Модел: iPhone 13 Pro
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 13 Pro - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 13 Pro има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%..
80.00 лв.
Модел: iPhone 12 mini
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 12 mini - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 12 mini има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 3..
80.00 лв.
Модел: iPhone 12 Pro
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 12 Pro - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 12 Pro има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%..
78.00 лв.
Модел: iPhone 12
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 12 - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 12 има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%-40% на ..
78.00 лв.
Модел: iPhone 13 mini
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 13 mini - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 13 mini има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 3..
70.00 лв.
Модел: iPhone 13
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 13 - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 13 има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%-40% на ..
70.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 8 Plus - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 8 Plus има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%..
45.00 лв.
Модел: iPhone 8
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 8 - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 8 има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%-40% на 0%..
42.00 лв.
Модел: iPhone 7 Plus
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 7 Plus - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 7 Plus има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%..
42.00 лв.
Модел: iPhone 6S Plus
БАТЕРИЯ ЗА iPhone 6S Plus - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone 6S Plus има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 3..
41.00 лв.
Модел: iPhone SE
БАТЕРИЯ ЗА iPhone SE - истинска производителност и надеждност Ако Вашият iPhone SE има някои от следните проблеми: батерията пада рязко от 30%-40% на ..
40.00 лв.
от 1 до 20 от общо 29 резултата (2 стр.)