0899 356 288 ||| СОФИЯ, БУЛ. "ЦАР БОРИС III“ 262
Категории

Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro Max

New По поръчка Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro Max
Модел: iPhone 14 Pro Max
Артикулен номер :
Наличност: По поръчка
440,00 лв.
Кол-во: Купи
Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro Max

Вашият iPhone 14 Pro Max е с пукнато / счупено стъкло или дразнещи драскотини? Искате да върнете оригиналният му блясък и външен вид? Тъчскрийнът не работи по цялата площ на дисплея след падане или мокрене? Не се тревожете - обадете ни се!

Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro Max
Ремонт на стъкло iPhone

Заради появилите се пукнатини над дисплея, понякога тъчскрийнът прескача или изпуска на определени места. Освен това, счупеното предно стъкло на iPhone 14 Pro Max крие опасност, както и за потребителя, така и за дисплея отдолу, тъй като вече дори и при лек натиск по стъклото, контактните точки биха могли да повредят горните слоеве на дисплея или дори да го спукат.

ТЪЧСКРИЙН БГ предлага качественa смяна на счупено стъкло на iPhone 14 Pro Max, а ремонтът се извършва в най-кратки срокове и с най-качествените резервни части и консумативи. Разполагаме с необходимата техника и опитни специалнисти, които ще възвърнат фабричния вид на Вашия iPhone.

Всеки един iPhone се тества преди и след ремонт, за да сме сигурни, че Ви го връщаме в идеално състояние, като предварително сме Ви уведомили за потенциални забележки (деформации по корпуса следствие от удара, висока консумация на енергия, прегряване, бързо падане на % и др.).

Обръщаме специално внимание на всяко едно устройство, даваме гаранция за извършената услуга и се стараем да приключим в най-кратки срокове. Както обичаме да казваме - "ремонтите ги правим все едно са наши" :)

Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro Max
Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro Max

Заповядайте на място в нашите сервизи в София или се обадете по телефона - предлагаме безплатна консултация и диагностика. Ще Ви предоставим цялата нужна информация относно ремонта на Вашия iPhone, особености, срок за изпълнение и др. Работим и с куриери, можете да изпратите Вашия iPhone до офис на Еконт или Спиди с опцията Преглед, веднага щом го получим, ще се свържем с Вас за потвърждаване на сервизната поръчка. Готовият елефон ще бъде върнат към вас с опция Преглед и Тест до всяка една удобна за Вас точка в България.

iphone front glass replacement gsm service sofia