Избор на категория
Вашата количка

Камера за телефони и таблети

Счупената камера на вашия смартфон или таблет може да бъде неприятен проблем, но за щастие всичко може да бъде поправено с монтаж на резервна камера. В Touchscreen.bg предлагаме богат избор от оригинални и OEM резервни камери за всички основни марки смартфони, включително основните камери на гърба на телефона, както и предните селфи камери.Независимо дали имате работа със счупена леща на камерата, замъглени изображения, трепереща камера или камера, която е била повредена от вода, ние имаме перфектната резервна камера, за да накарате телефона си отново да работи като нов.

Защо камерите на смартфоните спират да работят?

Има много причини, поради които камерата на телефона може да се повреди. Някои от най-често срещаните включват:- Физическо увреждане на обектива или сензора от изпускане на телефона или излагането му на вода- Електрически повреди от токов удар или друг вид хардуерен проблем- Износване с течение на времето, което може да причини неизправност на камерата или създаване на изображения с лошо качество

Симптоми на неизправна камера на GSM

Ако изпитвате някой от следните симптоми, камерата на вашия смартфон може да не работи:

- Размазани или изкривени изображения

- Трепереща или трепереща камера

- Неспособност за фокусиране

- Тъмни или нискокачествени изображения

- Съобщения за грешка или предупредителни знаци в приложението за камера

Смяна на счупена камера на смартфон

В Touchscreen.bg улесняваме смяната на счупена камера на смартфон. Ние предлагаме богат избор от оригинални и OEM резервни камери за всички основни марки смартфони, така че можете да намерите идеалната резервна камера за вашия телефон. Нашият екип от опитни техници също може да ви помогне с инсталирането, като гарантира, че новата ви камера е правилно подравнена и калибрирана за оптимална работа.

Въпроси и отговори

Въпрос: Мога ли сам да сменя камерата на своя телефон?

О: Въпреки че е технически възможно сами да смените GSM камерата, това може да бъде труден и отнемащ време процес. Освен това, ако не сте запознати с устройството, може да го повредите. Винаги се препоръчва да оставите професионални техници да се справят с процеса на подмяна.

Въпрос: Каква е разликата между оригиналните и OEM камерите?

О: Оригиналните камери са направени от производителя на оригинално оборудване и са точно същите камери, които са били инсталирани в телефона, когато е продаден за първи път. OEM камерите се произвеждат от фруг производител по същите спецификации като оригиналната камера. И двата вида камери са с високо качество и ще работят добре в телефона ви.

от 1 до 20 от общо 146 резултата (8 стр.)
Камера задна за Samsung G965F Galaxy S9 Plus
-28 %
Модел: Samsung Galaxy S9 Plus
Висококачествена резервна на камера Samsung Galaxy S9 Plus Нашите услуги за смяна на камера за Samsung Galaxy S9 Plus ще възстановят предишния блясък ..
55.00 лв. 76.00 лв.
Модел: iPhone 7 Plus
Висококачествена резервна на камера iPhone 7 Plus Нашите услуги за смяна на камера за iPhone 7 Plus ще възстановят предишния блясък на възможностите н..
171.00 лв.
Модел: iPhone 8
Висококачествена резервна на камера iPhone 8 Нашите услуги за смяна на камера за iPhone 8 ще възстановят предишния блясък на възможностите на вашето у..
146.00 лв.
Модел: iPhone XS Max
Висококачествена резервна на камера iPhone XS Max Нашите услуги за смяна на камера за iPhone XS Max ще възстановят предишния блясък на възможностите н..
128.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Висококачествена резервна на камера iPhone 8 Plus Нашите услуги за смяна на камера за iPhone 8 Plus ще възстановят предишния блясък на възможностите н..
122.00 лв.
Модел: iPhone XS
Висококачествена резервна на камера iPhone XS Нашите услуги за смяна на камера за iPhone XS ще възстановят предишния блясък на възможностите на вашето..
103.00 лв.
Модел: iPhone XR
Висококачествена резервна на камера iPhone XR Нашите услуги за смяна на камера за iPhone XR ще възстановят предишния блясък на възможностите на вашето..
103.00 лв.
Модел: iPhone X
Висококачествена резервна на камера iPhone X Нашите услуги за смяна на камера за iPhone X ще възстановят предишния блясък на възможностите на вашето у..
96.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S6 Edge
Висококачествена резервна на камера Samsung Galaxy S6 Edge Нашите услуги за смяна на камера за Samsung Galaxy S6 Edge ще възстановят предишния блясък ..
77.00 лв.
Модел: iPhone 7
Висококачествена резервна на камера iPhone 7 Нашите услуги за смяна на камера за iPhone 7 ще възстановят предишния блясък на възможностите на вашето у..
72.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy Note 8
Висококачествена резервна на камера Samsung Galaxy Note 8 Нашите услуги за смяна на камера за Samsung Galaxy Note 8 ще възстановят предишния блясък на..
71.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S9
Висококачествена резервна на камера Samsung Galaxy S9 Нашите услуги за смяна на камера за Samsung Galaxy S9 ще възстановят предишния блясък на възможн..
71.00 лв.
Модел: iPhone 6S Plus
Висококачествена резервна на камера iPhone 6S Plus Нашите услуги за смяна на камера за iPhone 6S Plus ще възстановят предишния блясък на възможностите..
71.00 лв.
Модел: Sony Xperia Z3 D6603
Висококачествена резервна на камера Sony Xperia Z3 D6603 Нашите услуги за смяна на камера за Sony Xperia Z3 D6603 ще възстановят предишния блясък на в..
66.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S10e
Висококачествена резервна на камера Samsung Galaxy S10e Нашите услуги за смяна на камера за Samsung Galaxy S10e ще възстановят предишния блясък на въз..
64.00 лв.
Модел: Sony Xperia Z5 Premium E6853
Висококачествена резервна на камера Sony Xperia Z5 Premium E6853 Нашите услуги за смяна на камера за Sony Xperia Z5 Premium E6853 ще възстановят преди..
59.00 лв.
Модел: Sony Xperia X F5121
Висококачествена резервна на камера Sony Xperia X F5121 Нашите услуги за смяна на камера за Sony Xperia X F5121 ще възстановят предишния блясък на въз..
59.00 лв.
Модел: iPhone 8
Сменете вашия лентов кабел на iPhone 8 Когато става въпрос за правилното функциониране на вашия iPhone 8, лентовият кабел играе решаваща роля при свър..
53.00 лв.
Модел: Sony Xperia Z5 Compact Mini E5803
Висококачествена резервна на камера Sony Xperia Z5 Compact Mini E5803 Нашите услуги за смяна на камера за Sony Xperia Z5 Compact Mini E5803 ще възстан..
53.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S8
Висококачествена резервна на камера Samsung Galaxy S8 Нашите услуги за смяна на камера за Samsung Galaxy S8 ще възстановят предишния блясък на възможн..
53.00 лв.
от 1 до 20 от общо 146 резултата (8 стр.)