Избор на категория
Вашата количка

Протектори за телефони и таблети

Когато става въпрос за защита на вашия ценен смартфон или таблет, протекторът за екран е задължителен аксесоар. Нашата селекция от първокласни протектори за дисплей предлага разнообразие от опции, които да отговарят на вашите нужди и бюджет и могат да ви помогнат да запазите устройството си като ново за години напред. Независимо дали търсите протектор за екран от закалено стъкло, UV протектор за екран или стъклен протектор за камера, ние имаме идеалното решение за вас.

Премиум протектори за екрани от закалено стъкло

Нашите първокласни протектори за дислей от закалено стъкло са проектирани да осигурят превъзходна защита за дисплея на вашето устройство. Изработени от висококачествено, устойчиво на надраскване стъкло, тези протектори са много издръжливи и могат да издържат на падане, удари и драскотини. Закаленото стъкло също е силно прозрачно, така че няма да повлияе на яснотата или точността на цветовете на дисплея. Предлагаме протектори от закалено стъкло за почти всички видове телефони.

UV протектори за екран

Нашите UV протектори за екрани са специално проектирани за извито предно стъкло на модели от висок клас Samsung, Huawei и Xiaomi. Протекторът се нанася чрез UV лепило върху предната част на екрана и след това се „втвърдява“, за да се осигури здрава връзка и защита от повреди. Този тип протектор за екран е чудесен избор за тези, които искат допълнителната защита и издръжливостта на закаленото стъкло, но с допълнителното предимство на персонализирано прилягане към извития екран на тяхното устройство.

Протектори за стъкло на камера

Нашите протектори за стъкло на камера са предназначени да предпазват стъклото на камерата на гърба на вашия телефон от повреда. Тези протектори са изработени от висококачествени, устойчиви на надраскване материали и се поставят лесно. Те са чудесен вариант за тези, които искат да защитят обектива на фотоапарата си и да гарантират, че техните снимки и видеоклипове ще останат ясни и ясни.

Всички наши протектори за екран са лесни за инсталиране и се доставят с подробни инструкции, което улеснява всеки да получи защитата, от която се нуждае. Независимо дали сте любител на „направи си сам“ или професионален сервиз, нашите висококачествени протектори за екрана са идеалният избор, за да поддържате вашето устройство да изглежда като ново.

от 1 до 20 от общо 160 резултата (8 стр.)
от 1 до 20 от общо 160 резултата (8 стр.)