Избор на категория
Вашата количка

Сервиз за телефони и таблети

Имате нужда от надежден и професионален сервиз за ремонт на смартфон или таблет в София? Не търсете повече! Предлагаме широка гама от ремонтни услуги за всички модели устройства, включително iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia и др. на ниска цена.

Смяна на дисплей - ремонт на телефони София

Нашият екип от опитни техници може бързо и ефикасно да извърши ремонт на дисплей. Ние използвамеоригинални резервни части, за да гарантираме, че вашето устройство изглежда и работи като ново на достъпна цена. За смяна на дисплей на смартфон или таблет, свърете се с нас!

Смяна на батерия - сервиз за GSM София

Ако вашето устройство вече не се задържа батерията му пада бързо, ние можем да предложим сервиз за смяна на батерия. Използваме само оригинални батерии с най-високо качество, за да гарантираме, че вашето устройство ще заработи като ново.

Ремонти на щети от вода

Случват се инциденти и ако вашето устройство е било изложено на вода, ние можем да помогнем. Нашият екип от експерти може да диагностицира и поправи щети от вода за всеки тип устройство. Ако след намокряне имате проблеми с дисплея, зареждането, високоговорителя и други, донесете телефона в нашия сервиз за GSM в София.

Други ремонти

В допълнение към услугите по-горе, ние предлагаме и ремонти за други често срещани проблеми, като счупен бутон, разбитa буксa за зареждане и неизправнa камерa. Независимо от проблема, ние разполагаме с експертизата и инструментите, за да го поправим.Ние също така предлагаме широка гама от висококачествени резервни части и инструменти за ремонти „направи си сам“, включително антени за 4G/5G обхват, wifi антени, bluetooth антени, резервни бутони, високоговорители, сервизни стикери, протектори за стъкло на камера и др. В нашия сервиз за телефони в София се гордеем с предоставянето на бърза и надеждна услуга на ниска цена. Нашата цел е да ви върнем вашето устройство в перфектно работно състояние възможно най-скоро. Така че, ако търсите професионален сервиз за ремонт на смартфони или таблети в София, посетете нашия магазин или се свържете с нас днес, за да си уговорите час за експресен ремонт.

Добре дошли в нашия сервиз за телефони и таблети! Ние сме специализирани в ремонта на различни популярни марки, включително iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi и др. Без значение какъв тип устройство имате, нашият екип от опитни техници е тук, за да ви помогне.

Защо да изберете нашия сервиз за ремонт на смартфони и таблети?

Когато става въпрос за ремонт на вашия любим смартфон, важно е да изберете надежден и доверен сервиз. Тук се намесваме ние. Ние използваме само най-висококачествените части и инструменти, за да гарантираме, че вашето устройство е ремонтирано според възможно най-добрите стандарти. Освен това всички наши техници са добре обучени и опитни, така че можете да се доверите, че вашето устройство е в добри ръце.

Ние разбираме, че вашият телефон е съществена част от вашето ежедневие, поради което предлагаме кратки срокове за сервиз, разнообразие от опции за ремонт и ниски цени, които да отговарят на вашия бюджет и нужди. Независимо дали имате спукан екран на iPhone или повреда от вода на вашето устройство Samsung, ние ще се погрижим.

Разнообразие от услуги за ремонт на смартфони

    В допълнение към общите ремонти на телефони и таблети, ние предлагаме и широка гама от специализирани услуги в нашия сервиз. Някои от предлаганите от нас услуги включват:
  • Ремонт на дисплея: Независимо дали имате спукан екран на вашия телефон Huawei или счупен дисплей на вашето устройство Xiaomi, ние можем да го поправим.
  • Смяна на батерията: Ако вашият телефон iPhone или Samsung вече не поддържа заряд, ние можем да сменим батерията вместо вас.
  • Ремонт след намокряне: Ако телефонът ви е бил повреден от вода, ние можем да оценим щетите и да определим най-добрия курс на действие.
  • Ремонт на порта за зареждане: Ако телефонът ви вече не се зарежда правилно, можем да поправим буксата за зареждане.

И още много!

Посетете нашия сервиз за телефони днес

Ако имате нужда от ремонт на смартфон, не се колебайте да посетите нашия сервиз за телефони в София. Ние сме посветени на предоставянето на висококачествени и достъпни ремонти за всички нужди на вашето мобилно устройство. Можете да се свържете с нас по телефона или онлайн, за да си уговорите среща или да зададете въпроси, които може да имате относно нашите услуги. Надяваме се да се видим скоро!

ТъчСкрийн БГ / TouchScreen BG разполага със собствен сервиз за телефони в София:

- бул. Цар Борис III 262 София

В него извършваме следните ремонти:

В Тъчскрийн БГ предлагаме тъчове и предни стъкла за почти всички модели  телефони и таблети. При нас може да намерите качествен тъчскрийн за iPad, тъч за Samsung, тъч за Huawei и много други модели. Тъчскрийнът - това е сензорното стъкло, понякога наричано Digitizer, което е фабрично залепено (в повечето случаи) за дисплея на телефона. To конвертира аналоговия сигнал в цифров и преобразува Вашите действия (натискане, слайд и тн.), в сигнали, които се трансферират към мобилното устройство чрез лентов кабел.

Как да разберем дали нашият тъчскрийн е повреден? Ако все още имате чист образ отдолу и никакви щети по дисплея, но устройството не реагира напълно или частично на докосване – можете да се разминете със смяна на Вашият тъчскрийн. Имайте предвид, че при повечето съвременни устройства дисплеят и тъчскрийнът са фабрично залепени или са вградени едно в друго и може да се наложи смяна на целият комплект.

Заповядайте при нас за консултация относно най-доброто решение за ремонт или подмяна на Вашият повреден тъч за iPhone, тъч за iPad, тъч за Samsung, тъч за Lenovo, тъч за Huawei, тъч за Xiaomi, тъч за Sony и други.

Тъчскрийн БГ ООД предлага разнообразие от дисплеи за почти всички видове телефони и таблети. Едни от най-търсените и продаваните са дисплей за Samsung, дисплей за iPhone, дисплей за iPad дисплей за Xiaomi, дисплей за Huawei и други. При нас може да намерите висококачествени резервни части за Вашия GSM, както и 100% оригинални дисплеи за Samsung, Huawei, Xiaomi и др, които са с гарантиран произход и 12 месеца гаранция. Също така предлагаме и оригинални дисплеи за iPhone, дисплеи за iPad, дисплеи за Samsung, дисплеи за Xiaomi, дисплеи за Nokia, дисплеи за Huawei, които са рециклирани (refurbished). С други думи – оригинални дисплеи, при които е сменено стъклото и на практика са неразличими от новите оригинални.

Как да разберем дали нашият дисплей е повреден? Ако виждате цветни или черни ивици или петна, но тъчскрийнът привидно реагира на допир, значи Вашият дисплей е счупен и ще се наложи замяна. Имайте предвид, че при повечето съвременни устройства дисплеят и тъчскрийнът са фабрично залепени и може да се наложи смяна на целият комплект.

Сервизът на Тъчскрийн БГ предлага ремонт на телефони и таблети, който се изпълнява качествено, в най-кратки срокове и подлежи на стриктна проверка на качеството преди готовото мобилно устройство да бъде предадено обратно на нашите клиенти. Не се притеснявайте да ни се обадите, нашите консултанти ще Ви предоставят цялата нужна информация относно цена за ремонт на телефон, срокове и различните възможни варианти за резервни части. Сервизът на Тъчскрийн БГ се намира в София, но работим с куриери и изпращаме до всяка точка на България в най-кратки срокове.

При нас можете да намерите 100% оригинален дисплей Samsung, оригинален дисплей Huawei, оригинален дисплей Xiaomi.

SERVICE PACK комплектите са предназначени монтаж във фабриките производители на телефони и за ремонт в официалните сервизи на марките. Дисплеите са с гарантиран произход и качество и по нищо не се различават от дисплеите, който се монтират фабрично на смартфоните и таблетите преди да бъдат пуснати в търговската мрежа. Голяма част от оригиналните дисплеи за телефони идват оборудвани с рамка (среден борд), а в някои случаи – като дисплеите за Huawei – са окомплектовани и с чисто нова оригинална батерия и всички необходими сензори и компоненти за улеснение на монтажа (слушалки, вибрация, сензори). Част от оригиналните SERVICE PACK дисплеи се предлагат самостоятелно, в зависимост от модела. В сервизът на Тъчскрийн БГ предлагаме ремонт на телефони и таблети, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно предлаганите продукти, цени и срокове за изпълнение. Желателно е да се доверите на наш техник, за да сте сигурни, че вашият смартфон или таблет е получил необходимото внимание и ремонт в контролирана среда, съобразена с най-високите изисквания за качество.

Сервизът на Тъчскрийн БГ се намира в София, но работим с куриери и изпращаме до всяка точка на България в най-кратки срокове.

Тук можете да намерите резервни предни стъкла за различни модели iPhone. Препоръчваме да се обърнете към нас за специализиран сервиз за смяна на стъкло iPhone, тъй като това е процес, който трудно може да бъде извършен от човек без опит в сферата. Стъклата за iPhone, които предлагаме са в различни варианти, според предпочитанията на клиента, с или без рамка, с или без OCA и поляризация. Обърнете се към нашия сервиз за смяна на стъкло на iPhone за съдействие

Ние сменяме счупеното задно стъкло на всичко модели iPhone - смяна на задно стъкло iPhone 8, смяна на задно стъкло iPhone 8 Плус, смяна на задно стъкло iPhone X, смяна на задно стъкло iPhone XS, смяна на задно стъкло iPhone XR, смяна на задно стъкло iPhone XS Max, смяна на задно стъкло iPhone 11, смяна на задно стъкло iPhone 11 Pro, смяна на задно стъкло iPhone 11 Pro Max, смяна на задно стъкло iPhone 12, смяна на задно стъкло iPhone 12 Pro, смяна на задно стъкло iPhone 12 Pro Max, смяна на задно стъкло iPhone 12 Mini, смяна на задно стъкло за iPhone 13 серия и на iPhone 14 серия. Счупеното задно стъкло се отстранява прецизно с помощта на лазер и на негово място се поставя чисто ново стъкло.

Тъчскрийн БГ предлага необходимите части за ремонт на дисплей Samsung – по-точно смяна на счупено стъкло Samsung. Както и при другите модели, където стъклото е фабрично залепено за дисплея, смяната може да бъде извършена, само ако дисплеят е напълно здрав и е препоръчително да бъде извършено от специализиран сервиз за смяна на стъкло Samsung в София.

При спукано предно стъкло на телефон или таблет Huawei не е нужно да сменяте целия преден панел дисплей с тъчскрийн. Ако дисплеят е напълно здрав, можете да смените само стъклото. За тази операция е добре да се доверите на опитен сервиз за смяна на стъкло Huawei, тъй като процесът не позволява да бъде извършен в домашни условия от неопитен техник. Свържете се с нас за цена за смяна на стъкло Huawei и нашите сътрудници ще ви дадат цялата необходима информация

Ние можем да сменим напуканото предно стъкло на Вашата Nokia, стига дисплеят отдолу да е напълно здрав.

Повреден бутон на iPhone или iPad след удар, счупване или намокряне - свържере се с нас, ние ще намерим решение на проблема.

Заповядайте на място в нашия сервиз за телефони в София за безплатна консултация!

 

Струва ли си да ремонтирате смартфон в нашия сервиз за GSM?

Ако вашият смартфон има проблеми, може да се чудите дали си струва разходите и усилията да го поправите. Отговорът на този въпрос ще зависи от няколко фактора, като например възрастта на устройството, сериозността на проблема и цената на ремонта. В повечето случаи може да е по-рентабилно да ремонтирате Вашия повреден смартфон в нашия сервиз за телефони в София. Нашият екип от опитни професионалисти ще предожи най-добрия вариант за сервиз на телефон с какъвто и да е проблем.

Всеки смартфон ли може да бъде ремонтиран?

Да, всички смартфони могат да бъдат ремонтирани. Дали ремонтът е осъществим ще зависи от конкретния проблем и наличието на резервни части. Много ремонти на смартфони могат да бъдат извършени от професионалистите в нашия сервиз за GSM в София или дори от самите Вас с помощта на нашите оригинални резервни части за телефон и инструментите, които може да закупите от нашия магазин.

По-евтино ли е да ремонтирате вместо да закупите нов телефон?

Отговорът на този въпрос зависи от степента на повредата и цената на ремонта или замяната. По принцип ремонтът на телефон често е по-евтин от смяната му. Въпреки това, ако повредата е голяма или устройството е по-старо, може да е по-рентабилно да го смените.

Мога ли да сменя счупен дисплей на телефон?

Да, счупен дисплей на телефон може да бъде сменен. Можете или да го донесете в нашия професионален сервиз за смартфони в София, или да опитате да го поправите сами, като използвате частите, които са налични в нашия онлайн магазин. Важно е обаче да се отбележи, че опитът за ремонт на телефон може да бъде рискован и да предизвикате допълнителни усложнения, ако нямате предишен опит с това. За ваше спокойствие, предлагаме професионален монтаж на всяка една резервна част в нашия сервиз за телефони в София.

Кои са най-честите ремонти на смартфони?

Някои от най-честите ремонти на смартфони включват смяна на дисплей, смяна на батерия, ремонт на букса за зареждане, ремонт на камера и ремонт при щети от вода. Конкретният необходим ремонт ще зависи от вида на повредата и марката и модела на устройството. Свържете се с нас за повече информация и оферта с цена за ремонт на телефон.

КачествоОригинал
Гаранция3 месеца
Срок за изпълнение12-72часа*
Експресен ремонт30мин - 180мин*
Доставка с куриерЕконт или Спиди
*Продължителността на ремонта зависи от сложността и вида на повредата. За конкретен срок - обадете ни се!

ТъчСкрийн БГ / TouchScreen BG е директен вносител на оригинални и висококачествени заместители за комплекти, дисплеи и тъчове за широка гама мобилни устройства. Поръчайте онлайн или заповядайте директно в нашият магазин в  София на бул. „Цар Борис III“ 262 и се възползвайте от сервизните услуги, които предлагаме.

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети във всяка от избрените области : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория имат среден рейтинг 4.9 / 5  базиран на мненията на над 48 клиента.

от 1 до 20 от общо 335 резултата (17 стр.)
Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro Max
-21 %
Модел: iPhone 14 Pro Max
Вашият iPhone 14 Pro Max е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 14 Pro Max, а..
460.00 лв. 580.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro
-20 %
Модел: iPhone 14 Pro
Вашият iPhone 14 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 14 Pro, а ремонтъ..
410.00 лв. 510.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 14 Plus
-18 %
Модел: iPhone 14 Plus
Вашият iPhone 14 Plus е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 14 Plus, а ремон..
400.00 лв. 490.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 14
-18 %
Модел: iPhone 14
Вашият iPhone 14 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 14, а ремонтът се изв..
370.00 лв. 450.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 13 Pro Max
-32 %
Модел: iPhone 13 Pro Max
Вашият iPhone 13 Pro Max е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 13 Pro Max, а..
300.00 лв. 440.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 12 Pro Max
-27 %
Модел: iPhone 12 Pro Max
Вашият iPhone 12 Pro Max е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 12 Pro Max, а..
300.00 лв. 410.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 13 Pro
-41 %
Модел: iPhone 13 Pro
Вашият iPhone 13 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 13 Pro, а ремонтъ..
230.00 лв. 390.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 13
-38 %
Модел: iPhone 13
Вашият iPhone 13 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 13, а ремонтът се изв..
230.00 лв. 370.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 12 Pro
-0 %
Модел: iPhone 12 Pro
Вашият iPhone 12 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 12 Pro, а ремонтъ..
220.00 лв. 220.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 12
-33 %
Модел: iPhone 12
Вашият iPhone 12 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 12, а ремонтът се изв..
220.00 лв. 330.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 13 Mini
-46 %
Модел: iPhone 13 Mini
Вашият iPhone 13 mini е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 13 mini, а ремон..
190.00 лв. 350.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone XS MAX
-42 %
Модел: iPhone XS MAX
Вашият iPhone XS MAX е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone XS MAX, а ремонтъ..
180.00 лв. 309.99 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 12 Mini
-40 %
Модел: iPhone 12 Mini
Вашият iPhone 12 mini е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 12 mini, а ремон..
180.00 лв. 300.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 11 Pro Max
-38 %
Модел: iPhone 11 Pro Max
Вашият iPhone 11 Pro Max е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 11 Pro Max, а..
180.00 лв. 290.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 11 Pro
-45 %
Модел: iPhone 11 Pro
Вашият iPhone 11 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 11 Pro, а ремонтъ..
160.00 лв. 290.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone XS
-43 %
Модел: iPhone XS
Вашият iPhone XS е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone XS, а ремонтът се изв..
130.00 лв. 229.99 лв.
Смяна предно стъкло iPhone X
-32 %
Модел: iPhone X
Вашият iPhone X е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone X, а ремонтът се извър..
130.00 лв. 189.99 лв.
Смяна предно стъкло iPhone XR
-33 %
Модел: iPhone XR
Вашият iPhone XR е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone XR, а ремонтът се изв..
120.00 лв. 179.99 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 11
-39 %
Модел: iPhone 11
Вашият iPhone 11 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 11, а ремонтът се изв..
110.00 лв. 179.90 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 8 Plus
-28 %
Модел: iPhone 8 Plus
Вашият iPhone 8 Plus е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 8 Plus, а ремонтъ..
100.00 лв. 139.00 лв.
от 1 до 20 от общо 335 резултата (17 стр.)