Избор на категория
Вашата количка

Сервизно оборудване за ремонта вкъщи или Вашия сервиз

Когато става въпрос за ремонт на вашия телефон или таблет, наличието на правилните инструменти може да направи животът Ви по-лесен. Те не само ви помагат да свършите работата бързо и ефективно, но също така гарантират, че вашето устройство е подходящо обслужено и защитено. На нашия уебсайт предлагаме голямо разнообразие от висококачествени инструменти, които са идеални както за домашни ремонти, така и за професионални сервизи в цялата страна. Независимо дали имате нужда от подгряваща подложка, за да отделите дисплея и задния панел от рамката, силиконово лепило, за да закрепите дисплея и задния панел на място, или специализирани отвертки и инструменти за отваряне на телефон, ние имаме всичко необходимо, за да свършите работата бързо и качествено. Нашите инструменти са предназначени да направят вашия процес на ремонт възможно най-гладък и лесен, така че да можете да се върнете към използването на вашето устройство възможно най0бързо.

Нагревателни подложки за ремонт на телефони и таблети

Когато става въпрос за поправка на вашия телефон или таблет, един от най-важните инструменти във вашия набор от инструменти е нагревателната подложка. Нагревателните подложки се използват за загряване на лепилото, което държи дисплея и задния панел на място, което улеснява разделянето на двата компонента, без да се повреди устройството. Нашите нагревателни подложки са проектирани да бъдат безопасни и ефективни и се предлагат в различни размери, за да пасват на различни устройства.

Силиконово лепило за закрепване на дисплея и задния панел

След като разделите дисплея и задния панел, ще трябва да ги прикрепите отново здраво. Нашето силиконово лепило е идеалното решение за това. Ние предлагаме черно и прозрачно лепило във варианти от 3 ml, 15 ml, 50 ml и 110 ml, така че можете да изберете размера, който най-добре отговаря на вашите нужди. Нашето лепило е специално създадено, за да бъде здраво и издръжливо, като гарантира, че вашето устройство остава сигурно на място.

Отвертки за различни видове телефони и таблети

Друг основен инструмент за ремонти „направи си сам“ е отвертката. Разполагаме с голямо разнообразие от отвертки, подходящи за различни видове устройства, включително отвертка Phillips #000, отвертка P2 Pentalobe за iPhone, триточкова отвертка Y000 за iPhone и много други. С правилната отвертка ще можете лесно да премахнете винтовете, което улеснява достъпа до вътрешните компоненти на вашето устройство.

Инструменти за отваряне на телефони и таблети

И накрая, ние също предлагаме лопатки и инструменти за отваряне, които да ви помогнат да стигнете до вътрешността на вашето устройство безопасно и лесно. Тези инструменти са проектирани да отварят внимателно устройството, без да го повредят, което улеснява достъпа до вътрешните компоненти. С правилните инструменти ще можете да поправите вашето устройство с увереност, знаейки, че няма да го повредите в процеса.В обобщение, тези инструменти ще ви помогнат да поправите телефона и таблета си с лекота. Независимо дали сте професионален сервиз или ентусиаст „направи си сам“, тези инструменти ще направят ремонтите ви по-ефективни, бързи и качествени. С правилните инструменти ще можете да поправите вашето устройство с увереност, знаейки, че няма да го повредите в процеса.
от 1 до 7 от общо 7 резултата (1 стр.)
Модел: T-7000 110ml
Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 110ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до ..
25.00 лв.
Модел: B-7000 110 ml
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 110ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети,..
25.00 лв.
Модел: T-7000 50ml
Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 50ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
20.00 лв.
Модел: B-7000 50ml
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 50ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
20.00 лв.
Модел: T-7000 15ml
Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Модел: B-7000 15 ml
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.
Модел: B-7000 3ml
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 3ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, д..
8.00 лв.
от 1 до 7 от общо 7 резултата (1 стр.)