Избор на категория
Вашата количка

Дисплей за телефони и таблети

Оригиналнен дисплей за телефони и таблети

Висококачествени оригинални и OEM дисплеи за смартфон или таблет

В Touchscreen.bg разбираме важността вашето устройство да бъде поддържано в отлично работно състояние. Ето защо ние предлагаме широка гама от оригинални и OEM LCD и OLED дисплеи за смартфони и таблети. Разполагаме с широка гама от продукти, така че можете да намерите идеалния резервен дисплей за вашето устройство, независимо дали е смартфон или таблет. Нашата селекция включва оригинални дисплеи от водещи марки като Samsung, Huawei, Xiaomi, iPhone, iPad и много други. Разполагаме и с широка гама от висококачествени OEM дисплеи за iPhone, iPad, таблети Samsung и много други.Нашите оригинални дисплеи са най-добрият избор, ако искате да запазите устройството си възможно най-близо до оригинала след смяната. Тези дисплеи са направени от същите производители, които са произвели оригиналните дисплеи за устройството и имат същите спецификации, качество и издръжливост.Нашите висококачествени OEM дисплеи са чудесен избор, ако искате да платите по-ниска цена и все пак да имате висококачествен дисплей. 

Професионален сервиз за смяна на счупен дисплей

Не позволявайте на счупения дисплей да съсипе деня ви. В Touchscreen.bg нашите опитни техници могат бързо и ефективно да извършат подмяна на екрана на вашия смартфон или таблет. Ние използваме само най-висококачествени части и инструменти, за да гарантираме, че вашето устройство ще бъде върнато при вас в перфектно работно състояние. Нашите техници са обучени да ремонтират широка гама от устройства и са експерти в своята област. Ние имаме знанията и опита да поправим дори най-сложните проблеми с вашето устройство.Разбираме, че вашето устройство е важно за вас и че не можете да останете дълго без него. Ето защо ние предлагаме бързи срокове за сервиз и за изпълнение на ремонта. В повечето случаи можем да поправим вашето устройство в същия или на следващия ден. Ние също така предлагаме гаранция за всички наши ремонти, така че можете да сте сигурни, че вашето устройство е в добри ръце.

Висококачествен ремонт на телефон в София

Ако сте в София и имате нужда от ремонт, не търсете повече. Намираме се на удобно място в София и предлагаме професионален сервиз за всички основни марки смартфони и таблети. Нашите ремонтни услуги включват смяна на дисплей, смяна на батерията, смяна на порта за зареждане, смяна на камера, смяна на високоговорители и много други. Ние използваме само най-висококачествени части и инструменти, за да гарантираме, че вашето устройство ще бъде върнато при вас в перфектно работно състояние.Нашите опитни техници могат да накарат вашето устройство да заработи нормално в най-кратки срокове. Разбираме, че вашето устройство е важно за вас и че не можете да останете дълго без него, ето защо ние предлагаме бързи срокове за изпълнение и в повечето случаи можем да поправим вашето устройство в същия или на следващия ден. Ние също така предлагаме одължена гаранция за всички наши ремонти, за да сте спокойни, че вашето устройство е отремонтирано по най-високи стандарти.

Защо да изберете Touchscreen.bg за ремонт на счупен дисплей на телефон

Когато става въпрос за вашето устройство, искате да сте сигурни, че получавате най-доброто. В Touchscreen.bg предлагаме оригинални и OEM дисплеи с най-високо качество, както и професионален сервиз за GSM. Нашите конкурентни цени и кратки срокове за изпълнение ни правят перфектния избор за подмяна на дисплей. Доверете ни се за смяна на дисплей на телефон или таблет. В допълнение към нашата широка гама от продукти и услуги, ние също така предлагаме изключително обслужване на клиентите - нашият опитен екип е на разположение, за да отговори на всички въпроси, които може да имате, и да предостави поддръжка по време на целия процес, от избора на правилния дисплей или сервизна услуга до завършване на ремонта и връщане на вашето устройство.В Touchscreen.bg стоим зад нашите продукти и услуги и гарантираме вашето удовлетворение. Знаем, че изборът на правилния дисплей или услуга за ремонт може да бъде трудно решение и сме тук, за да ви помогнем да направите най-добрия избор за вашето устройство. Така че, ако търсите професионален и надежден партньор за полупка на дисплей, не търсете повече.Като цяло, ние се стремим да предоставим най-доброто качество, стойност и обслужване на нашите клиенти. Така че, ако търсите висококачествен дисплей или услуга за ремонт, посетете ни на Touchscreen.bg и ние ще се радваме да ви помогнем.

Често задавани въпроси

Каква е разликата между LCD и OLED дисплей?

LCD означава „liquid crystal display“, а OLED означава „organic light-emitting diode“. Основната разлика между двете е как възпроизвеждат изображението на екрана. LCD дисплеите използват подсветка за осветяване на течните кристали, докато OLED дисплеите използват органични материали, които излъчват собствена светлина. OLED обикновено предлагат по-добър контраст и по-живи цветове, но могат да бъдат и по-скъпи.

Какво представляват оригиналните дисплеи и OEM дисплеите?

Оригиналният дисплей е предназначен за официалните сервизи на марката и е напълно еднакъв с този, който е фаблично на телефона Ви - той има същите спецификации, качество и издръжливост като този, с който сте си закупили телефонаи. OEM дисплеите се произвеждат от други производители, като се използват същите спецификации и стандарти за качество като оригиналните дисплеи. Те се продават на по-ниска цена, но въпреки това не отстъпват по качество на оригиналните.

Можете ли да ремонтирате устройството ми, ако дисплеят е счупен?

Да, предлагаме професионален сервиз за смяна на дисплей. Нашите опитни техници могат бързо и ефективно да сменят дисплея на вашия смартфон или таблет. Ние използваме само най-висококачествени части и инструменти, за да гарантираме, че вашето устройство ще бъде върнато при вас в перфектно работно състояние. Ние също така предлагаме одължена гаранция за всеки извършен от нас ремонт на GSM.

Колко време отнема смяната на дисплей?

Зависи от устройството и наличността на частите. В повечето случаи можем да поправим вашето устройство в същия или на следващия ден. Нашите опитни техници ще могат да ви дадат по-точна оценка на времето, необходимо за вашето конкретно устройство и ремонт. Обадете ни се на 0899356288 за да получите повече информация за ЕКСПРЕСЕН РЕМОНТ.

Мога ли да намеря висококачествен сервиз в София?

Да, в Touchscreen.bg се намираме на удобна локация в София и предлагаме професионален сервиз за всички основни марки смартфони и таблети. Работим с фирми и клиенти от цяла България, можете да изпратите устройството си за ремонт посредством Еконт или Спиди. Ще бъде отремонтирано в най-кратки срокове и ще Ви бъде върнато обратно. Нашите опитни техници могат да поправят вашето устройство бързо и ефективно, а също така предлагаме гаранция за всички наши ремонти.

Колко струва ремонт на дисплей?

Цената на смяна на екрана може да варира в зависимост от устройството и вида на дисплея, който изберете. Оригиналните дисплеи обикновено са по-скъпи от OEM дисплеите. Въпреки това, ние от Touchscreen.bg се стремим да предложим конкурентни цени и ще ви предоставим оферта за ремонтната услуга преди извършването на ремонта.

Предлагате ли някаква гаранция за вашите продукти и ремонтни услуги?

Да, ние предлагаме гаранция за всички наши продукти и ремонтни услуги.

Как мога да поръчам продукт или да заявя ремонт?

Можете да поръчате продукти на нашия уебсайт www.touchscreen.bg и да заявите ремонт, като се свържете с нас по телефон, Viber, Skype или имейл, или като посетите нашия магазин в София. Нашият любезен екип ще се радва да ви помогне и ще отговори на всички въпроси, които може да имате.

Къде мога да намеря местоположението на вашия магазин и информация за контакт?

Можете да намерите местоположението на нашия магазин и информацията за контакт на нашия уебсайт www.touchscreen.bg или да ни посетите директно в нашия магазин, намиращ се в София на бул. Цар Борис III 262.
от 1 до 20 от общо 1279 резултата (64 стр.)
Дисплей с тъч скрийн Apple iPad Pro 12.9'' 3rd Gen A1895 A1876 A2014
-8 %
Модел: iPad Pro 12.9
Висококачествен дисплей за iPad Pro 12.9 - бърз ремонт на ниска цена. Търсите резервен дисплей за iPad Pro 12.9? Не търсете повече! Тъчскрийн БГ разпо..
580.00 лв. 630.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F Оригинален черен black SERVICE PACK
-15 %
Модел: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy Note 20 Ultra..
570.00 лв. 670.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F Оригинален бял white SERVICE PACK
-15 %
Модел: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy Note 20 Ultra..
570.00 лв. 670.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F Оригинален бронз bronze SERVICE PACK
-15 %
Модел: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy Note 20 Ultra..
570.00 лв. 670.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S20 Ultra G988 white Оригинален SERVICE PACK
-17 %
Модел: Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988 - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988 има..
475.00 лв. 570.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S20 Ultra G988 gray Оригинален SERVICE PACK
-8 %
Модел: Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988 - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988 има..
475.00 лв. 515.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 black Оригинален SERVICE PACK
-6 %
Модел: Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 има н..
460.00 лв. 490.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F Черен Оригинален SERVICE PACK
-4 %
Модел: Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F има..
460.00 лв. 480.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985F RED Оригинален SERVICE PACK
-6 %
Модел: Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 има н..
455.00 лв. 484.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 SM-G986 gray Оригинален SERVICE PACK
-7 %
Модел: Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 има н..
455.00 лв. 490.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 SM-G986 blue Оригинален SERVICE PACK
-7 %
Модел: Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S20 Plus SM-G985 има н..
455.00 лв. 490.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F silver Оригинален SERVICE PACK
-4 %
Модел: Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F има н..
450.00 лв. 470.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F pink Оригинален SERVICE PACK
-5 %
Модел: Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F има н..
450.00 лв. 475.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F black Оригинален SERVICE PACK
-5 %
Модел: Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F има н..
450.00 лв. 475.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F aura glow Оригинален SERVICE PACK
-7 %
Модел: Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F има н..
450.00 лв. 485.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S9 SM-G960F Черен Оригинален SERVICE PACK
-4 %
Модел: Samsung Galaxy S9 SM-G960F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S9 SM-G960F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S9 SM-G960F има някои от сл..
440.00 лв. 460.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S9 SM-G960F Син Оригинален SERVICE PACK
-4 %
Модел: Samsung Galaxy S9 SM-G960F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S9 SM-G960F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S9 SM-G960F има някои от сл..
440.00 лв. 460.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S9 SM-G960F Сив Оригинален SERVICE PACK
-4 %
Модел: Samsung Galaxy S9 SM-G960F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S9 SM-G960F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S9 SM-G960F има някои от сл..
440.00 лв. 460.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S9 SM-G960F Лилав Оригинален SERVICE PACK
-4 %
Модел: Samsung Galaxy S9 SM-G960F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S9 SM-G960F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S9 SM-G960F има някои от сл..
440.00 лв. 460.00 лв.
Дисплей с тъч скрийн Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F Сив Оригинален SERVICE PACK
-1 %
Модел: Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F
100% ОРИГИНАЛЕН ДИСПЛЕЙ ЗА Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F - не се задоволявайте с евтини заместители Ако Вашият Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F има н..
440.00 лв. 445.00 лв.
от 1 до 20 от общо 1279 резултата (64 стр.)