Избор на категория
Вашата количка

Връщане и замяна

Връщането на стока закупена онлайн от touchscreen.bg е много лесна и бърза процедура. Ваше законно право е да се откажете от направената онлайн покупка в рамките на 14 календарни дни.

Продукти отговарящи на условията за връщане и закупени онлайн от touchscreen.bg, могат да бъдат върнати към нас до 14 календарни дни. Ако имате намерение да върнете продукт, разполагате с 14 календарни дни да го направите, без да дължите обяснение за причината за връщане. Моля, прочетете информацията по-долу за да сте сигурни, че сте спазили всички условия за връщане, попълнете заявлението за връщане и изпратете продукта към нас. Важи за територията на България, както за физически, така и за юридически лица.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

 • Да пазите оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на получения продукт. (Пазете всичко, наистина всичко - кутии, книжки, найлончета и торбички)
 • Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите че Ви хареса, но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и вид. Върнатия продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, без следи от удари и с всички защитни покрития, които продукта е имал при получаването му.
 • Оригиналната опаковка, всички книжки и документи, включително и документите за собственост, трябва да са здрави, да не са надраскани или повредени.
 • При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 брой разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са запечатани и не е повредена тяхната цялост
 • Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от Вас.

КОИ ПРОДУКТИ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ:

 • Продукти, които имат следи от употреба;
 • Специални поръчки - артикули, които не са налични в склада на touchscreen.bg и ще бъдат поръчани или специално направени за Вас. Ще Ви уведомим предварително, че стоката е специална поръчка и за нея не важат условията за връщане;
 • Заплатени суми за услуги, които вече са консумирани - ремонт, инсталация на софтуер, сключени застраховки на техниката, закупени допълнителни гаранции;
 • Транспортни разходи, такси при плащане и наложен платеж
  (при връщане на техника не се възстановяват разходите за транспорт, такси при плащане или наложен платеж, заплатени от Вас по време на покупката);
 • Стоки, които не са в оригиналната си опаковка или липсват части от нея, както и наранен, изтрит или скъсан сериен номер и/или гаранционна лепенка;
 • Стока с лош вид и видими следи от употреба - драскотини по корпуса, екрана, следи от монтаж, петна и др. драскотини;
 • Батерии за телефони, които за били монтирани в телефонаи съответно използвани (ако има направен дори един цикъл)

КАКВО СЕ СЛУЧВА, СЛЕД КАТО ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТА?

 • След като получим върнатия продукт, съдържанието на пратката ще бъде прегледано и обработено от нашия екип;
 • За да се избегнат случаи на злоупотреба при връщане на продукти ще извършим преглед и тест на върнатата техника в нашия оторизиран сервиз. Ако не са установени щети, тя може да бъде заменена. Обикновено срокът, в който ще получите отговор от наша страна, дали техниката може да бъде заменена, е до 10 работни дни;

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по сметката, която сте посочили в заявлението за връщане.

ВАЖНО: touchscreen.bg не носи отговорност за каквато и да е информация, записана на преносим компютър, настолен компютър, таблет, смартфон, твърд диск или друг носител на информация. Трябва да знаете, че връщайки стоката към нас, всяка информация ще бъде изтрита.

КАКВИ СА ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ?:

Отговорност за вреди причинени от счупване, надраскване, излагане на влага, изгаряне и други въздействия, изключващи обичайното тестване на продуктите от Потребителя.

При приемане на върната стока от Потребителя, си запазваме правото да проверим продуктите за щети и въздействия причинени от евентуално необичайно ползване от Ваша страна. При наличие и установяване на такива щети, touchscreen.bg ще направи прихващане от сумата за възстановяване, съобразно оценката на констатираната щета и съгласно чл. 55 ал.4 от ЗЗП.

 • възстановяване на Android OS в първоначално състояние – 24 лв с ДДС;
 • приспада се до 25% от заплатената сума ако липсва част от пълната окомплектовка (аксесоари, кабели, опаковки на аксесоарите и основния продукт, книжки и др.);
 • приспада се до 25% ако е нарушена оригиналната опаковка – повредена, скъсана, надраскана или др.;;

ЗАМЯНА НА ТЕХНИКА И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ

Паричната стойност на върнатия продукт, може да се използва за закупуване на други продукти (замяна със същия или друг продукт) или сумата да бъде върната до 14 календарни дни от датата на връщане на стоката.

За да върнете закупената техника, моля попълнете поставения в комплекта формуляр и следвайте инструкциите написани на него.

Формулярът може да бъде изтеглен и от тук:

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с нас тел: +359 899 356 288.

АКО МИНАТ ПОВЕЧЕ ОТ 14 календарни дни И ЖЕЛАЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТА КЪМ НАС?

Ако искате да върнете стоката, след като са минали повече от 14 календарни дни от датата на закупуване, стоката се приема като стока за изкупуване втора употреба. Цената на изкупуване се определя в зависимост от състоянието на стоката и състоянието на окомплектовката, както и от срока на използване. Точната цена за изкупуване може да бъде определена на място в някой от магазините на touchscreen.bg, след като бъде прегледана и тествана от служител. Срокът за определяне на цената на техниката е до 5 работни дни от датата на постъпване.