Избор на категория
Вашата количка

Дисплей за Oppo

Когато става въпрос за смяна на дисплей на OPPO, ние предлагаме необходимите части с първокласно качество. Разполагаме с широка гама от резервни екрани, налични в различни цветове, и всички те се предлагат с перфектна чувствителност на допир и гаранция на конкурентна цена. Ние също така предоставяме услуги за ремонт в нашия сервиз в София с бързо изпълнение, обикновено в рамките на 1-2 работни дни. Предлагаме и услугата ✅ еспресна смяна на дисплей в рамките на 60 минути ✅ с предварителна уговорка по телефона. Независимо дали вашето устройство OPPO има повреден екран, неработещ дисплей или спукано стъкло, ние имаме уменията и опита да го поправим бързо и да ви го върнем за нула време.

Ремонт на дисплей на OPPO

Колко струва смяната на екран на OPPO?

Цената за смяна на екран на OPPO зависи от конкретния модел на телефона или таблета и степента на повредата. В нашия сервиз предлагаме висококачествени резервни екрани за устройства OPPO на достъпни цени.

Може ли да се смени дисплей на OPPO?

Да, може да се смени дисплей на OPPO. Нашите опитни техници могат да заменят вашия повреден или напукан екран на OPPO бързо и ефективно.

Възползвайте се от ремонт на OPPO в наш сервиз. Ремонт на и продажба аксесоари за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България.