Избор на категория
Вашата количка

Дисплей за OnePlus 1+

Когато става въпрос за смяна на дисплей на OnePlus 1+, ние предлагаме необходимите части с първокласно качество. Разполагаме с широка гама от резервни екрани, налични в различни цветове, и всички те се предлагат с перфектна чувствителност на допир и гаранция на конкурентна цена. Ние също така предоставяме услуги за ремонт в нашия сервиз в София с бързо изпълнение, обикновено в рамките на 1-2 работни дни. Предлагаме и услугата ✅ еспресна смяна на дисплей в рамките на 60 минути ✅ с предварителна уговорка по телефона. Независимо дали вашето устройство OnePlus 1+ има повреден екран, неработещ дисплей или спукано стъкло, ние имаме уменията и опита да го поправим бързо и да ви го върнем за нула време.

Ремонт на дисплей на OnePlus 1+

Колко струва смяната на екран на OnePlus 1+?

Цената за смяна на екран на OnePlus 1+ зависи от конкретния модел на телефона или таблета и степента на повредата. В нашия сервиз предлагаме висококачествени резервни екрани за устройства OnePlus 1+ на достъпни цени.

Може ли да се смени дисплей на OnePlus 1+?

Да, може да се смени дисплей на OnePlus 1+. Нашите опитни техници могат да заменят вашия повреден или напукан екран на OnePlus 1+ бързо и ефективно.

Възползвайте се от ремонт на OnePlus 1+ в наш сервиз. Ремонт на и продажба аксесоари за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България.