Избор на категория
Вашата количка

Батерия за Nokia

Широка гама резервни батерии за Вашия смартфон Nokia.Възползвайте се от сервизните ни услуги!Тъчскрийн БГ предлага резервни батерии за Nokia. Разполагаме с оригинални батерии, както и с най-високо качество съвместими батерии. В нашия сервиз предлагаме смяна на батерия за телефон Nokia в кратки срокове и ниски цени. Обадете ни се за повече информация относно експресна смяна на батерия за Nokia. Изпращаме с куриер до всяка точка на България.

    Потенциални признаци, че се нуждаете от смяна на батерията:
  • Зарадът на телефона/таблета пада много бързо – ако Ви се налага често да зареждате батерията си или зарядът пада бързо без да сте използвали значително устройството, това най-често е знак за стара/некачествена батерия
  • Мобилното устройство показва мощност само когато е включено към захранването – батерията Ви не може да задържа заряд
  • Осезаемо повишена температура при допир на екрана или задния панел
  • Подута или деформирана батерия

Качествена батерия Nokia за удължен живот на телефона

Ако имате проблем с батерия Nokia, ние предлагаме оригинални резервни батерии, за да поддържате устройството ви да работи безпроблемно. Ето някои често срещани въпроси и отговори, които ще ви помогнат да разберете по-добре нашите услуги за смяна на батерия Nokia:

Сменяема ли е батерията на Nokia?

Да, батерията на вашия телефон Nokia може да бъде сменена. Ако имате проблеми с живота на батерията, резервната батерия може да помогне на устройството ви да работи като ново.

Цена за батерия Nokia?

Цената на батерия Nokia зависи от конкретния модел на вашето устройство. В нашия магазин предлагаме ниски цени за оригинални батерии Nokia, за да удължите живота на вашето устройство.

Колко трябва да издържи батерията на Nokia?

Продължителността на живота на вашата батерия на Nokia ще зависи от редица фактори, като например възрастта на вашето устройство, вашите навици на използване и колко често зареждате телефона си. Средно батерията на Nokia трябва да издържи около 2-3 години, преди да се наложи да бъде сменена.

Защо батерията на Nokia се изтощава толкова бързо?

Ако изпитвате бързо изтощаване на батерията на вашия телефон Nokia, това може да се дължи на редица фактори, като например стартиране на твърде много приложения, слаб сигнал или батерия, която вече не зарежда. Резервната батерия често може да помогне за решаването на този проблем и да удължи живота на вашия телефон.

В нашия магазин предлагаме висококачествени резервни батерии на OEM Nokia, за да ви помогнем да извлечете максимума от вашето устройство. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги за смяна на батерии Nokia.

КачествоОригинал / OEM
Гаранция6 месеца
Срок за монтаж12-24 часа
Експресен ремонт30мин - 90мин
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Продуктите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над клиента.