Избор на категория
Вашата количка

Блок захранване за iPad

Смяна на букса за зареждане на iPad

Имате ли проблеми със зареждането на вашия iPad? Дефектена букса за зареждане може да е прчината за този проблем. В нашия сервиз за iPad предлагаме висококачествени резервни портове за зареждане за различни модели iPad, включително iPad Pro, iPad Air и iPad Mini.Нашите лентови кабели с букса за зареждане iPad са достъпни и предназначени да възстановят функционалността за зареждане на вашия iPad. С нов порт за зареждане можете отново да се насладите на вашия iPad без разочарованието от изтощена батерия.

Отговори на често задавани въпроси:

Колко струва смяната на порт за зареждане на iPad?

Цената на смяна на букса за зареждане на iPad варира в зависимост от модела на вашето устройство. Въпреки това, нашите резервни букси IPad са достъпни и осигуряват отлична стойност за качеството и издръжливостта, които получавате.

Може ли портът за зареждане на iPad да бъдат ремонтиран?

В някои случаи портът за зареждане може да бъде ремонтиран, а не заменен. Често обаче е по-рентабилно и ефикасно просто да замените дефектния порт с нов.

Как мога да поправя буксата за зареждане на iPad у дома?

Въпреки че е възможно да смените порта за зареждане на iPad у дома, обикновено се препоръчва да потърсите професионалen сервиз за iPad София, за да осигурите правилна инсталация и да предотвратите по-нататъшно увреждане на вашето устройство.

от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)
Модел: iPad 4
Оригинален захранващ блок за iPad 4 - сложете край на проблемите със зареждането Долната платка (subboard) съдържа в себе си множество компоненти и е ..
15.00 лв.
Модел: iPad Air
Оригинален захранващ блок за iPad Air - сложете край на проблемите със зареждането Долната платка (subboard) съдържа в себе си множество компоненти и ..
11.00 лв.
Модел: iPad 1
Оригинален захранващ блок за iPad 1 - сложете край на проблемите със зареждането Долната платка (subboard) съдържа в себе си множество компоненти и е ..
7.00 лв.
от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)