Избор на категория
Вашата количка

Бутони

Резервни бутони за телефони и таблети

Бутони за включване/изключване

Вашият телефон или таблет не се включва или изключва правилно? Проблемът може да е в дефектен бутон за включване. На нашия уебсайт предлагаме широка гама от оригинални и OEM бутони за включване/изключване за всички основни марки, включително iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi и Nokia.

Бутони за увеличаване/намаляване на звука

Имате проблеми с регулирането на силата на звука на вашето устройство? Неправилно работещ бутон за сила на звука може да е виновникът. Разполагаме с разнообразие от оригинални и OEM бутони за увеличаване/намаляване на силата на звука, налични за всички основни марки.

Home бутони за iPhone и iPad

Повреденият или нереагиращ начален бутон може да затрудни навигацията във вашия iPhone или iPad. Нашата селекция включва бутони, специално проектирани за iPhone и iPad.

Бутони със сензор за пръстов отпечатък

Повреден бутон на сензора за пръстови отпечатъци може да затрудни отключването на вашия телефон или таблет. Разполагаме с разнообразие от оригинални и OEM сензори за пръстови отпечатъци, налични за всички основни марки.Симптомите на дефектен бутон включват неотзивчиви бутони, физическа повреда или заседнали бутони. Честите причини за повреда на бутоните включват случайно изпускане, повреда от вода и износване.

Въпроси и отговори:

В: Как мога да разбера дали бутонът ми за включване е повреден?

О: Ако вашият телефон или таблет не се включва или изключва правилно или ако бутонът за захранване е физически повреден или заседнал след удар, вероятно той е счупен и се нуждае от смяна.

В: Мога ли да заменя собствените си бутони?

О: Подмяната на бутони на телефон или таблет изисква технически познания и специализирани инструменти. Препоръчително е да потърсите професионална помощ от нашия сервиз за телефони в София.

В: Кои са най-често срещаните бутони, които не работят?

О: Бутоните за включване/изключване, бутоните за увеличаване/намаляване на звука и бутоните за начало са най-често срещаните бутони, които не работят на смартфони и таблети.