Избор на категория
Вашата количка

Дисплей за iPhone 13 / 13 Pro / 13 mini / 13 Pro Max

Смяна на дисплея на iPhone 13

Търсите достъпно и надеждно решение за вашия счупен дисплей на iPhone 13? Не търсете повече! Ние предлагаме висококачествени оригинални и рециклирани дисплеи за вашия iPhone 13, като гарантираме безпроблемен ремонт. Нашите квалифицирани техници използват само най-добрите части за всички ремонти, а нашите продукти се предлагат с разширена гаранция за допълнително спокойствие.Независимо дали имате нужда от подмяна с OLED оригинален дисплей или друг , по-бюджетен вариант, ние ще се погрижим. Нашите кратки срокове за изпълнение гарантират, че ще получите устройството си обратно за нула време, работещо като ново. Изберете нас за ремонт на диспле iPhone 13 и се насладете на най-добрите цени и качество на пазара.

Ремонт на счупен дисплей на iPhone 13 Pro

Ако притежавате iPhone 13 Pro, знаете колко е ценен. Но се случват инциденти и счупеният дисплей може да бъде негативно преживяване. Не се притеснявайте, ние сме тук, за да ви помогнем. Нашият екип от експерти предлага първокласни оригинални и рециклирани дисплеи за подмяна на вашия iPhone 13 Pro. Нашият процес на ремонт е бърз и ефективен, като гарантира, че ще се върнете към използването на вашето устройство за нула време.Ние използваме само висококачествени оригинални части, гарантирайки, че вашият ремонт ще бъде като нов. Предлагаме и разширена гаранция за допълнително спокойствие. Изберете нас за сервиз за дисплея на iPhone 13 Pro и се насладете на най-добрите цени, качество и обслужване на клиенти на пазара.

Сервиз за дисплей на iPhone 13 mini

Счупеният дисплей на вашия iPhone 13 mini може да бъде проблем, но ние сме тук, за да ви помогнем. Нашият екип от експерти предлага бързи и надежсервиз за дисплея за вашия iPhone 13 mini, като използва само най-добрите резервни части. Нашият процес на ремонт е бърз и ефективен, като гарантира, че ще получите устройството си обратно за нула време.Разбираме, че вашият iPhone 13 mini е ценно устройство и затова предлагаме разширена гаранция за всички ремонти. Изберете нас за смяна дисплей iPhone 13 mini

Смяна на дисплей на iPhone 13 Pro Max

Ако притежавате iPhone 13 Pro Max, знаете, че това е устройство от висок клас, което изисква най-добрата грижа. Нашият магазин предлага най-високо качество резервни дисплеи за вашия iPhone 13 Pro Max. Нашите кратки срокове за ремонт гарантират, че ще получите устройството си обратно бързо, работещо като ново.

Ние предлагаме сервиз за IPhone:

  • дисплей с тъч за iPhone 13
  • дисплей с тъч за iPhone 13 Pro
  • дисплей с тъч за iPhone 13 mini
  • дисплей с тъч за iPhone 13 Pro Max
  • .
от 1 до 5 от общо 5 резултата (1 стр.)
Модел: iPhone 13 Pro Max
Висококачествен дисплей за iPhone 13 Pro Max - бърз ремонт на ниска цена. Търсите резервен дисплей за iPhone 13 Pro Max? Не търсете повече! Тъчскрийн ..
760.00 лв.
Модел: iPhone 13 Pro
Висококачествен дисплей за iPhone 13 Pro- бърз ремонт на ниска цена. Търсите резервен дисплей за iPhone 13 Pro? Не търсете повече! Тъчскрийн БГ разпол..
750.00 лв.
Модел: iPhone 13 mini
Висококачествен дисплей за iPhone 13 mini - бърз ремонт на ниска цена. Търсите резервен дисплей за iPhone 13 mini? Не търсете повече! Тъчскрийн БГ раз..
310.00 лв.
Модел: iPhone 13
Висококачествен дисплей за iPhone 13 - бърз ремонт на ниска цена. Търсите резервен дисплей за iPhone 13? Не търсете повече! Тъчскрийн БГ разполага със..
190.00 лв.
Модел: iPhone 13
Висококачествен дисплей за iPhone 13 - бърз ремонт на ниска цена. Търсите резервен дисплей за iPhone 13? Не търсете повече! Тъчскрийн БГ разполага със..
150.00 лв.
от 1 до 5 от общо 5 резултата (1 стр.)