Избор на категория
Вашата количка

Дисплей за iPhone 14/ Plus/ Pro/ Pro Max

Предлагате ли смяна на дисплей на iPhone 14

Търсите достъпно и надеждно решение за вашия счупен дисплей на iPhone 14? Не търсете повече! Ние предлагаме висококачествени оригинални и рециклирани дисплеи за вашия iPhone 14, като гарантираме безпроблемен ремонт. Нашите квалифицирани техници използват само най-добрите части за всички ремонти, а нашите продукти се предлагат с разширена гаранция за допълнително спокойствие.Независимо дали имате нужда от подмяна с OLED оригинален дисплей или друг , по-бюджетен вариант, ние ще се погрижим. Нашите кратки срокове за изпълнение гарантират, че ще получите устройството си обратно за нула време, работещо като ново. Изберете нас за ремонт на диспле iPhone 14 и се насладете на най-добрите цени и качество на пазара.

Колко струва ремонт на счупен дисплей на iPhone 14 Pro?

Ако притежавате iPhone 14 Pro, знаете колко е ценен. Но се случват инциденти и счупеният дисплей може да бъде негативно преживяване. Не се притеснявайте, ние сме тук, за да ви помогнем. Нашият екип от експерти предлага първокласни оригинални и рециклирани дисплеи за подмяна на вашия iPhone 14 Pro на ниска цена. Нашият процес на ремонт е бърз и ефективен, като гарантира, че ще се върнете към използването на вашето устройство за нула време.Ние използваме само висококачествени оригинални части, гарантирайки, че вашият ремонт ще бъде като нов. Предлагаме и разширена гаранция за допълнително спокойствие. Изберете нас за сервиз за дисплея на iPhone 14 Pro и се насладете на най-добрите цени, качество и обслужване на клиенти на пазара.

Сервиз за дисплей на iPhone 14 Plus

Счупеният дисплей на вашия iPhone 14 Plus може да бъде проблем, но ние сме тук, за да ви помогнем. Нашият екип от експерти предлага бързи и надежсервиз за дисплея за вашия iPhone 14 Plus, като използва само най-добрите резервни части. Нашият процес на ремонт е бърз и ефективен, като гарантира, че ще получите устройството си обратно за нула време.Разбираме, че вашият iPhone 14 Plus е ценно устройство и затова предлагаме разширена гаранция за всички ремонти. Изберете нас за смяна дисплей iPhone 14 Plus

Смяна на дисплей на iPhone 14 Pro Max

Ако притежавате iPhone 14 Pro Max, знаете, че това е устройство от висок клас, което изисква най-добрата грижа. Нашият магазин предлага най-високо качество резервни дисплеи за вашия iPhone 14 Pro Max. Нашите кратки срокове за ремонт гарантират, че ще получите устройството си обратно бързо, работещо като ново.

Ние предлагаме сервиз за IPhone:

  • смяна дисплей на iPhone 14
  • смяна дисплей на iPhone 14 Pro
  • смяна дисплей на iPhone 14 Plus
  • смяна дисплей на iPhone 14 Pro Max
  • .
Качество☝ Оригинал/OEM
Гаранция⭐ 3 месецa
Срок за изпълнение▶️ 24-48 часа
Експресен ремонт⏩ 1-4 часа
Доставка с куриер✈️ Еконт или Спиди

Възползвайте се от смяна на дисплей на iPhone 14 за всяка от избрените области : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Продуктите, предлагани в тази категория имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над клиента.