Избор на категория
Вашата количка

Премахване на акаунт

Премахване на Google акаунт на вашия смартфон или таблет

Ако сте забравили информацията за вход за вашия акаунт в Google на вашия смартфон или таблет или ако сте закупили използвано устройство, което все още е свързано с нечий друг акаунт в Google, може да се наложи да премахнете акаунта, за да използвате устройството . Един метод за заобикаляне на акаунт в Google се нарича заобикаляне на Factory Reset Protection (FRP). Ето какво трябва да знаете.

Какво представлява заобикаляне на защита при въстановяване на фабрични настройки (FRP)?

Заобикалянето на Factory Reset Protection (FRP) е процес, който ви позволява да премахнете информацията за вход за акаунт в Google от устройство, дори ако сте забравили паролата или потребителското име. Това е полезно, ако сте закупили използвано устройство, което все още е свързано с нечий друг акаунт.

Как да извършите FRP байпас

Има няколко метода, които можете да използвате, за да извършите FRP байпас на смартфон или таблет. Една от възможностите е да използвате third-party инструмент, за да заобиколите информацията за влизане в акаунта в Google. Има няколко налични инструмента, които могат да ви помогнат да заобиколите информацията за влизане в акаунт в Google. Важно е да изберете надежде инструмент и да следвате внимателно инструкциите, за да избегнете по-нататъшни проблеми с вашето устройство. Съветваме Ви да потърсите съдействоето на нашия сервиз за телефони в София за подобен проблем, тъй като неуспешен опит за прескачане на FRP би могло да доведе до по-сериозни проблеми.Друг вариант е да използвате функцията „Забравена парола“ на устройството. Тази опция е налична на повечето устройства и може да ви помогне да нулирате данните за вход за вашия акаунт в Google. За да използвате тази функция, изпълнете следните стъпки:На екрана за вход докоснете опцията „Забравена парола“.Следвайте подканите на екрана, за да нулирате паролата си.След като паролата бъде нулирана, можете да влезете в акаунта си в Google с новата парола.

Премахване на акаунт срещу заобикаляне на акаунт

Важно е да се отбележи, че има разлика между премахването на акаунт в Google от устройство и заобикалянето на информацията за вход за акаунта. Премахването на акаунта ще го изтрие напълно от устройството, докато заобикалянето на информацията за вход просто ще ви позволи да използвате устройството, без да влизате.Ако искате напълно да премахнете акаунт в Google от вашето устройство, можете да го направите, като отидете в менюто „Настройки“ и изберете „Акаунти“. Оттам можете да изберете акаунта, който искате да премахнете, и да докоснете бутона „Премахване на акаунт“.Следвайки тези стъпки, можете да заобиколите или премахнете акаунт в Google от вашия смартфон или таблет, което ви позволява да използвате устройството, без да сте влезли.

Възможно ли е да се прескочи Google FRP?

Има няколко фактора, които могат да наложат смяна на букса за зареждане на телефон или таблет:Износване: Буксата на вашето устройство е подложен на постоянна употреба, което може да доведе до износване с течение на времето.Повреда от вода: Ако вашето устройство се намокри, това може да причини повреда на порта за зареждане и други вътрешни компоненти.Да, възможно е да заобиколите защитата на Google за възстановяване на фабричните настройки (FRP) на устройства с Android, което е функция за сигурност, която изисква да потвърдите акаунта си след нулиране на фабричните настройки. FRP може да бъде разочароващ проблем за тези, които забравят идентификационните си данни за вход или са закупили устройство втора употреба със заключен акаунт. Въпреки това е важно да се отбележи, че заобикалянето на FRP без законово разрешение е незаконно.

Може ли FRP заключването да бъде премахнато?

Ако смятате, че вашата букса за зареждане може да е повредена, има няколко признака, за които трябва да внимавате:Устройството не се зарежда: Ако устройството ви не се зарежда, когато е включено в контакта, това може да е знак, че буксата на телефона е повредена.Устройството се зарежда бавно: Ако вашето устройство се зарежда по-дълго от обикновено, това може да е индикация, че портът за зареждане не функционира правилно.Устройството не се включва: Ако устройството ви не се включва и сте изключили други потенциални проблеми, това може да се дължи на повреден порт за зареждане.Да, FRP заключването може да бъде премахнато чрез извършване на FRP байпас. Това включва използването на специфични инструменти или методи за премахване на процеса на потвърждаване на акаунт в Google от устройството. Важно е обаче да се отбележи, че премахването на заключването на FRP без законово разрешение е незаконно и може потенциално да причини проблеми с функционалността на устройството.

Колко струва отключването на FRP?

Цената за отключване на FRP варира в зависимост от устройството и метода, използван за заобикаляне на защитната функция. Някои методи могат да се извършват безплатно с помощта на специфичен софтуер или инструменти, докато други може да изискват помощта на професионален техник или сервиз. Важно е да сте внимателни, когато търсите сервиз за премахване на Google акаунт, тъй като има много измами и нелегитимни услуги, които потенциално могат да повредят вашето устройство.

КачествоОригинал
Гаранция1 месец
Срок за изпълнение24-48 часа
Експресен ремонт12-48 часа
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 17 клиента.