Избор на категория
Вашата количка

Разкодиране на телефон

Как да заобиколите iCloud на iPhone или iPad след възстановяване на фабричните настройки

Ако сте забравили паролата си за iCloud или ако сте наследили използван iPhone или iPad, който е заключен с акаунт в iCloud, може би се чудите как да го заобиколите. Извършването на фабрично нулиране на устройството е едно потенциално решение, но е важно да имате предвид, че iCloud не може да бъде премахнат след нулиране, ако паролата е неизвестна.

Опция 1: Опитайте обичайните пароли

Първо, може да искате да опитате някои общи пароли, които може би често използвате. Те включват 0000, 1234, 1111 и т.н. Ако сте задали парола, която е лесна за запомняне, като рождения ви ден или последните четири цифри от телефонния ви номер, може да успеете да я познаете.

Опция 2: Използвайте Recovery Mode, за да заобиколите iCloud Lock

Ако сте опитали общите пароли и все още не можете да заобиколите заключването на iCloud, може да се наложи да използвате режима за възстановяване, за да изтриете устройството и да премахнете заключването.

Ето как:

Свържете вашия iPhone или iPad към компютър с кабел.

Отворете iTunes на компютъра.

Поставете устройството си в режим на възстановяване, като натиснете и задържите бутоните Home и Power едновременно, докато се появи екранът за режим на възстановяване.

Когато бъдете подканени, щракнете върху „Възстановяване“ в iTunes, за да изтриете устройството и да премахнете заключването.

Важна забележка относно премахването на iCloud

Важно е да се отбележи, че след като нулирате своя iPhone или iPad и заобиколите заключването на iCloud, няма да имате достъп до iCloud акаунта, свързан с устройството, освен ако не знаете паролата. Ако не знаете паролата и трябва да премахнете iCloud акаунта, може да се наложи да потърсите допълнителна помощ. В нашия сервиз за смартфони можем да работим с вас, за да намерим решение и да възстановим работата на вашето устройство. Като цяло е добра идея да следите паролата си за iCloud и всяка друга важна информация за вход за вашите устройства.

Как да активирам деактивиран iPhone без iTunes?

Ако вашият iPhone е деактивиран поради въвеждане на грешна парола твърде много пъти, можете да го заобиколите, без да използвате iTunes. Това може да стане, като поставите вашия iPhone в recovery mode и го възстановите с помощта на Finder или iTunes. Ще трябва да въведете вашия Apple ID и парола по време на процеса, така че се уверете, че сте подготвили тези идентификационни данни. Ако нямате достъп до своя Apple ID или устройството е настроено с акаунт в iCloud, до който нямате достъп, ще трябва да се свържете с поддръжката на Apple, за да завършите процеса.

Мога ли да прескоча заключването за активиране на iPhone с iTunes?

Не, не можете да заобиколите заключването за активиране на iPhone с iTunes. Activation Lock е защитна функция, предназначена да попречи на някой да използва вашия iPhone или iPad, ако бъде изгубен или откраднат. Единственият начин да премахнете заключването за активиране е да въведете Apple ID и паролата, използвани за настройка на устройството. Ако нямате достъп до Apple ID или парола, ще трябва да се свържете с предишния собственик или поддръжката на Apple за съдействие. Има онлайн услуги, които твърдят, че могат да заобиколят Activation Lock, но те не се препоръчват, тъй като могат да бъдат измамни и незаконни.

КачествоОригинал
Гаранция1 месеца
Срок за изпълнение24-48 часа
Експресен ремонт60мин - 90мин
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 4,9 / 5  базиран на мненията на над клиента.