Избор на категория
Вашата количка

Сервиз за таблети

Добре дошли в Тъчскрийн БГ - мястото за ремонт на таблети. Ние сме специализирани в ремонта на различни популярни марки таблети, включително iPad и Huawei Mediapad. Ние разбираме, че вашият таблет е ценно и основно устройство, поради което предлагаме висококачествени услуги за ремонт на таблети, за да ви върнем в работно състояние за нула време.

Оригинални резервни части Service Pack

В нашия сервизен център ние използваме оригинални резервни части от Service Pack за всички наши ремонти. Това означава, че когато донесете своя таблет за ремонт, можете да се доверите, че използваните от нас части са с най-високо качество и ще функционират точно като оригиналните компоненти. Разполагаме с богат избор от оригинални и OEM (Original Equipment Manufacturer) части на склад, включително части за ремонт на екрана на iPad и резервни части за батерията на Huawei Mediapad.

Допълнителни услуги за ремонт на таблет

В допълнение към предлагането на услуги за ремонт на екрана и смяна на батерията, ние предлагаме и различни други услуги за ремонт на таблети. Това включва смяна на батерия на iPad, ремонт на екрана на Huawei Mediapad, смяна на стъкло или дисплей за iPad, смяна на батерия на Huawei Mediapad и др. Без значение какъв проблем срещате с таблета си, ние разполагаме със знанията и експертния опит, за да го поправим.

Експертен ремонт за вашия таблет

Нашият екип от техници има дългогодишен опит в ремонта на таблети и може да се справи с всеки проблем, който може да срещнете. Ние се гордеем с нашето внимание към детайла и ангажимента да предоставяме отлично обслужване на клиентите. Когато донесете своя таблет при нас за ремонт, можете да се доверите, че е в добри ръце.

Въпроси и отговори

Предлагате ли експресен ремонт на таблети?

Има няколко фактора, които могат да наложат смяна на блок захранване на телефон или таблет:Износване: Буксата на вашето устройство е подложен на постоянна употреба, което може да доведе до износване с течение на времето.Повреда от вода: Ако вашето устройство се намокри, това може да причини повреда на порта за зареждане и други вътрешни компоненти.В повечето случаи, да! Разбираме, че разчитате на своя таблет и се стремите да завършите ремонта възможно най-бързо.

Предлагате ли гаранция за при ремонт на таблет?

Ако смятате, че вашата букса за зареждане може да е повредена, има няколко признака, за които трябва да внимавате:Устройството не се зарежда: Ако устройството ви не се зарежда, когато е включено в контакта, това може да е знак, че буксата на телефона е повредена.Устройството се зарежда бавно: Ако вашето устройство се зарежда по-дълго от обикновено, това може да е индикация, че портът за зареждане не функционира правилно.Устройството не се включва: Ако устройството ви не се включва и сте изключили други потенциални проблеми, това може да се дължи на повреден блок захранване.Да, всички наши ремонти на таблети идват с гаранция за ваше спокойствие.

Продавате ли оригинални и OEM резервни части?

Да, имаме богат избор както от оригинални, така и от OEM резервни части, налични за покупка в нашия сервизен център.

Не съм сигурен дали имам нужда от тежък ремонт или ще е достатъчна проста интервенция. Можете ли да ми помогнете да определя най-добрия курс на действие?

Абсолютно! Нашите техници с удоволствие ще оценят повредата на вашия таблет и ще дадат препоръки за най-добрия курс на действие. В някои случаи лекият ремонт може да е всичко, което е необходимо за отстраняване на проблема. Въпреки това, ако повредата е по-голяма, може да е необходим и по-сложен ремонт. Ние ще работим с вас, за да намерим решение, което отговаря на вашите нужди и бюджет.

Благодарим ви, че ни се доверихте за ремонт на Вашия таблет. Очакваме с нетърпение възможността да си сътрудничим с вас и да разрешим всички проблеми, които може да имате. Не се колебайте да се свържете с нас за въпроси или да си уговорите час за ремонт. Нашият екип е тук, за да ви помогне да върнете таблета си в работно състояние възможно най-бързо и ефективно.

В нашия сервиз за ремонт на таблети предлагаме експертни услуги за широка гама от марки и модели, включително ремонт на iPad, ремонт на Samsung Galaxy Tab, ремонт на таблети Lenovo и др. Нашият екип от опитни техници може да диагностицира и поправи различни проблеми, включително счупени дисплеи, смяна на батерии, ремонт на блок захранване, софтуерни проблеми и др. Ние използваме само висококачествени части и инструменти, за да гарантираме възможно най-добрите резултати, а краткото време за изпълнение ви улеснява, тъй като ще можете да върнете таблета си в работно състояние за нула време.

Струва ли си да ремонтирате таблет?

Дали си струва да ремонтирате таблет зависи от сериозността на повредата и цената на ремонта. Ако таблетът все още е сравнително нов и има висока стойност, може да си струва да го ремонтирате, за да удължите живота му.

Каква е цената за ремонт на таблет?

Цената за ремонт на таблет варира в зависимост от марката, модела и вида на необходимия ремонт. Например смяната на дислей на iPad може да струва повече от смяната на батерията на таблет Samsung. В нашия сервизен център предлагаме ниска цена за всички видове ремонти на таблети и можем да предоставим подробна оценка на разходите, преди да бъде извършена каквато и да е работа.

Може ли таблет да бъде ремонтиран?

Да, таблетите могат да бъдат ремонтирани за различни проблеми, включително счупени дисплеи, повреда от вода, смяна на батерии и други. Нашият екип от опитни техници може да диагностицира и поправи много видове проблеми с таблета и бързо да възстанови работата на вашето устройство.

Какво да направя с моя счупен таблет?

Ако таблетът ви е счупен, може да го донесете в напия сервиз за таблети в София за безплатна диагностика

Може ли таблет да бъде нулиран?

Да, таблетът може да бъде нулиран до фабричните си настройки, което изтрива всички данни и настройки на устройството. Това може да бъде полезно, ако продавате или подарявате таблета, или ако имате проблеми със софтуера, които не могат да бъдат решени по друг начин.
КачествоОригинал
Гаранция1 месец
Срок за монтаж24-48 часа
Експресен ремонт12-24 часа
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 4,9 / 5  базиран на мненията на над 26 клиента.