Избор на категория
Вашата количка

Сервизни стикери

Добре дошли в секцията за стикери за батерии, дисплеи и задни капаци за телефони и таблети. Нашите стикери са предназначени да закрепят вътрешните компоненти на вашето устройство, като гарантират, че то остава запечатано и защитено от повреда от вода и прах.

Стикери за батерии

Нашите стикери за батерии са специално проектирани да държат батерията на вашия телефон сигурно на място, предотвратявайки движението й и потенциално причиняване на повреда. Те също така са от съществено значение, за да се гарантира, че вашият телефон е водо- и прахоустойчив.

Стикери и лепенки за дисплеи

Нашите стикери за дисплей са предназначени да държат дисплея на вашия телефон стабилно на място, като го предпазват от движение и потенциално причиняване на щети. Те също така са от съществено значение, за да се гарантира, че вашият телефон е водо- и прахоустойчив.

Стикери на задния капак/стъкло

Нашите стикери за задния капак са предназначени да държат задния капак на вашия телефон сигурно на място, като го предпазват от движение и потенциално причиняване на повреда. Те също така са от съществено значение, за да се гарантира, че вашият телефон е водо- и прахоустойчив.

Симптомите на износен стикер включват:

Разхлабени или клатещи се вътрешни компоненти

Навлизане на вода или прах в устройството

Намалена устойчивост на вода и прах

Честите причини за повреда на стикера включват:

Износване с времето

Неправилен монтаж

Повреда от вода или прах

Колко често трябва да сменям моите сервизни стикери?

Препоръчително е да сменяте стикерите всеки път, когато отваряте телефона или таблета си за ремонт или поддръжка, за да осигурите оптимална устойчивост на вода и прах.

от 1 до 20 от общо 67 резултата (4 стр.)
Модел: Sony Xperia Z1 / L39H / C6903
Лепенката за дисплей осигурява стабилно и плътно залепяне на дисплея към корпуса на Sony Xperia Z1 / L39H / C6903. Стикерът е с необходимата дебелина ..
4.70 лв.
Модел: Sony Xperia Z4
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Sony Xperia Z4. Стикерът е с необходимата дебелина и ..
4.49 лв.
Модел: Sony Xperia Z3 / D6603
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Sony Xperia Z3 / D6603. Стикерът е с необходимата деб..
4.49 лв.
Модел: Sony Xperia Z2 / D6502
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Sony Xperia Z2 / D6502. Стикерът е с необходимата деб..
4.49 лв.
Модел: Sony Xperia Z1 Mini Compact /M51w / D5503
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Sony Xperia Z1 Mini Compact /M51w / D5503. Стикерът е..
4.49 лв.
Модел: Sony Xperia Z1 / L39H/ C6903
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Sony Xperia Z1 / L39H/ C6903. Стикерът е с необходима..
4.49 лв.
Модел: Sony Xperia Z / L36H
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Sony Xperia Z / L36H. Стикерът е с необходимата дебел..
4.49 лв.
Модел: Samsung Galaxy S9 Plus
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Samsung S9 Plus G965. Стикерът е с необходимата дебел..
4.49 лв.
Модел: Samsung Galaxy S9
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Samsung S9 G960. Стикерът е с необходимата дебелина и..
4.49 лв.
Модел: Samsung Galaxy Note 8
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Samsung N950 Note 8. Стикерът е с необходимата дебели..
4.49 лв.
Модел: Samsung Galaxy S8 Plus
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Samsung G955 S8 Plus. Стикерът е с необходимата дебел..
4.49 лв.
Модел: Samsung G935 S7 Edge
Лепенката за заден капак или стъкло осигурява стабилно и плътно залепяне на гърба към корпуса на Samsung G935 S7 Edge. Стикерът е с необходимата дебел..
4.49 лв.
от 1 до 20 от общо 67 резултата (4 стр.)