Избор на категория
Вашата количка

Смяна на букса

Един от най-експлоатираните компоненти на телефоните и таблетите е буксата за зареждане, която е част от блока за захранване на мобилното устройство. Предлагаме най-различни видове букси TYPE-C, MicroUSB и Lightning за iPhone / iPad.

Най-честите проблеми, които срещаме със захранващите блокове са:

  • Разбита букса – прекомерна и агресивна употреба на кабела за зареждане, неволно падане, докато кабела е в телефона и много други могат да са причините за счупена букса на телефона или таблета.
  • Замърсена букса – най-естественото нещо, което може да се случи е буксата с времето да се напълни с власинки или други боклуци, които да се спластят до такава степен, че да не позволяват на захранващия кабел да влезе плътно в буксата. Често, само едно почистване върши работа, но в случаите, когато буксата е увредена от продължителна употреба, може и да се наложи смяна.
  • Мокрен телефон – вероятно на всеки се е случвало – разлято кафе, случайни капки дъжд или продължително накисване в басейна или морето – неизбежно е с времето влагата да окаже негативно влияние на начина, по който се зарежда телефона или в най-лошия случай – да спре да зарежда.

Не се колебайте да ни се обадите за консултация във връзка с ремонта или смяната на буксата за зареждане.

В Тъчскрийн БГ, ние разбираме колко досадна може да бъде употребата на смартфон със счупена или неработеща букса за зареждане. Тези устройства са от съществено значение, за да останете свързани и продуктивни, а дефектна букса може да ги направи неизползваеми. Ето защо ние предлагаме експертни услуги за смяна на букса за различни устройства в нашия сервиз в София.

Какво налага ремонт на букса за зареждане?

Има няколко фактора, които могат да наложат смяна на блок захранване на телефон или таблет:

Износване: Буксата на вашето устройство е подложен на постоянна употреба, което може да доведе до износване с течение на времето.

Повреда от вода: Ако вашето устройство се намокри, това може да причини повреда на порта за зареждане и други вътрешни компоненти.

Физическа повреда: Изпускането на вашето устройство или прилагането на твърде много сила върху буксата може да доведе до повреда.

Кои са симптомите, при които има нужда от ремонт на букса за зареждане?

Ако смятате, че вашата букса за зареждане може да е повредена, има няколко признака, за които трябва да внимавате:

Устройството не се зарежда: Ако устройството ви не се зарежда, когато е включено в контакта, това може да е знак, че буксата на телефона е повредена.

Устройството се зарежда бавно: Ако вашето устройство се зарежда по-дълго от обикновено, това може да е индикация, че портът за зареждане не функционира правилно.

Устройството не се включва: Ако устройството ви не се включва и сте изключили други потенциални проблеми, това може да се дължи на повреден блок захранване.

Буксата за зареждане е хлабава или се клати: Ако буксата се чувства хлабава или се клати, когато включите кабела за зареждане, това може да е знак, че е се нуждаете от ремонт на букса за зареждане.

Сервиз за ремонт на букса за зареждане в София

Тъчскрийн БГ предлага набор от услуги за ремонт на портове за зареждане, които да отговарят на вашите нужди. Независимо дали имате нужда от бърза корекция или по-задълбочен ремонт, ние разполагаме с експертизата и ресурсите, за да върнем вашето устройство отново в работно състояние. Нашият екип от квалифицирани техници е обучен да се справя с всички видове проблеми с портовете за зареждане, така че можете да се доверите, че вашето устройство е в добри ръце.

Предотвратяване на бъдеща повреда буксата

За да предотвратите бъдеща повреда на порта за зареждане, можете да предприемете няколко стъпки:

Бъдете внимателни, когато поставяте и изваждате кабела за зареждане: Избягвайте да прилагате твърде много сила върху порта за зареждане, когато включвате или изключвате кабела.

Използвайте висококачествен кабел за зареждане: Евтините кабели за зареждане с ниско качество могат да бъдат по-податливи на износване и счупване, което може да причини повреда на порта за зареждане. Инвестирайте във висококачествен кабел за зареждане, за да намалите риска от повреда.

Пазете устройството си сухо: Повредата от вода е често срещана причина за повреда на порта за зареждане, така че не забравяйте да защитите устройството си от излагане на вода.

Ако имате проблеми със зареждането на вашия смартфон или таблет, не се колебайте да се свържете с нашия екип за експертни услуги за ремонт на портове за зареждане. Ние сме тук, за да ви помогнем да възстановите работата на вашето устройство възможно най-бързо.

КачествоОригинал
Гаранция1 месец
Срок за монтаж12-24 часа
Експресен ремонт60мин - 90мин
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 13 клиента.