Избор на категория
Вашата количка

Смяна на камера

В нашия сервиз предлагаме висококачествени услуги за смяна на камера на смартфон. Ние сме специализирани в смяната както на основните задни камери, така и на предните селфи камери. Разбираме колко е важно да имате напълно функционална камера, поради което използваме само оригинални резервни части за всички наши услуги за смяна на камера. Независимо дали става дума за счупен обектив, замъглени снимки или камера, която просто не работи, нашите експертни техници могат бързо да диагностицират проблема и да сменят камерата, за да възстановят функционалността на телефона ви.Камерите на смартфоните могат да се повредят по много начини, което води до редица проблеми, които могат да повлияят на качеството на вашите снимки и видеоклипове.

Някои от най-честите причини за повреда на камерата включват:

  • Физическо увреждане, като изпускане или удар
  • Излагане на вода или други течности
  • Попадане на прах, мръсотия или боклуци в обектива на камерата
  • Неправилно функциониращ хардуер или софтуер
  • Износване с времето
Счупената камера може да доведе до редица проблеми, като например:
  • Замъглени или разфокусирани изображения
  • Черен екран при отваряне на приложението за камера
  • Съобщение за грешка при опит за правене на снимка
  • Замръзнало или приложение за камера
  • Лошо качество на изображението или странни артефакти в снимки и видеоклипове

Защо камерата на Huawei е замъглена?

Ако вашата камера Huawei е замъглена, това може да се дължи на различни проблеми, включително драскотини по обектива, мръсотия или прах по обектива, дефектен автофокус или повреден сензор на камерата. В някои случаи софтуерните проблеми също могат да бъдат причина за проблема. Независимо от причината, нашите експертни техници могат да диагностицират и отстранят проблема бързо и ефективно. Ние използваме само оригинални резервни части и най-съвременно оборудване, за да осигурим най-високо качество на ремонта. Донесете своя смартфон Huawei при нас за професионален сервиз за смяна на камера.

Как да поправя камерата на Huawei?

Най-добрият начин да поправите вашата камера Huawei е да я занесете в нашия сервиз за смяна на камера Huawei. Нашите експертни техници имат опита и инструментите за диагностициране и отстраняване на проблеми с камерата бързо и ефективно. Можем да заменим повредените части на камерата с оригинални, висококачествени резервни части и да гарантираме, че вашата камера работи като нова. Опитът да поправите камерата сами може да доведе до допълнителни повреди, така че е най-добре да се доверите на нас за ремонт на камера Huawei.

Колко струва смяна на камера на iPhone?

Цената за смяна на камера iPhone зависи от модела на вашия iPhone. Нашият Сервиз предлага ниски цени за всички наши услуги. Ние използваме само оригинални резервни части, за да осигурим ремонт с най-високо качество. Най-добре е да донесете вашия iPhone при нас за диагностика и оферта за смяна на камера. Нашите експертни техници могат бързо и ефективно да сменят повредената камера и да гарантират, че вашият iPhone работи като нов.

Какво да направя, ако се нуждая от смяна на камера Samsung?

Ако вашата камера Samsung се повреди, донесете я в нашия сервиз за Samsung камери в София. Нашите експертни техници могат бързо и ефективно да диагностицират и коригират проблеми с камерата. Ние използваме само оригинални резервни части и най-съвременно оборудване, за да осигурим най-високо качество на ремонта. Опитът да поправите камерата сами може да доведе до допълнителни повреди, така че е най-добре да се доверите на сервиз за смяна на камера Samsung.

Подмяна на счупена камера на смартфон

Ако четете това, вероятно сте имали неприятното преживяване да счупите камерата на вашия смартфон. Независимо дали става въпрос за основната камера или селфи камерата, счупената камера може да бъде огромно неудобство и да затрудни заснемането на важни моменти. Тук се намерсваме ние. В нашия сервиз за ремонт на смартфони ние сме специализирани в ремонта и подмяната на счупена камера на телефон. Независимо дали стъклото е счупено или самата камера е повредена, ние разполагаме с експертизата и необходимите резервни части, за да поправим камерата на вашия смартфон.

Подмяна на основната камера

Основната камера на вашия смартфон е може би една от най-важните функции за вас. Това е камерата, която използвате, за да заснемете всички ваши специални моменти, от семейни ваканции до важни събития. Когато не функционира правилно, това може да бъде изключително разочароващо.Ако имате нужда от подмяна на основната камера, ние ще ви покрием. Нашият екип от опитни техници може бързо и ефикасно да замени вашата основна камера, връщайки пълния потенциал на вашия смартфон за нула време.

Смяна на селфи камера

Селфи културата е тук, за да остане, а счупената селфи камера може да бъде голямо неудобство. Ако не можете да правите селфита или да участвате във видео разговори поради счупена селфи камера, време е да я поправите.На нашия уебсайт предлагаме резервни селфи камери за различни модели смартфони. Независимо дали имате устройство Samsung, iPhone, Huawe или друга мерка телефон, ние разполагаме с резервните части и експертизата, за да накараме вашата селфи камера да работи отново.

Смяна на счупено стъкло на камера

Понякога не самата камера е счупена, а стъклото, което я защитава. Ако стъклото на вашия фотоапарат е напукано или счупено, то все още може да бъде поправено.Предлагаме смяна на счупено стъкло на камера за различни модели смартфони. Нашият екип от опитни техници внимателно ще отстрани старото, повредено стъкло и ще го замени с чисто ново, гарантирайки, че вашата камера отново е напълно защитена.В заключение, ако се нуждаете от подмяна на камерата на смартфона, независимо дали става въпрос за основната камера, камерата за селфита или стъклото на камерата, ние ще ви покрием. Нашият екип от опитни техници е тук, за да ви помогне да върнете пълния потенциал на своя смартфон.

КачествоОригинал
Гаранция1 месеца
Срок за монтаж24-48 часа
Експресен ремонт60мин - 90мин
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над клиента.