Избор на категория
Вашата количка

Стъклени протектори за стъклото на камерата на Вашия телефон

Протектори за стъкло на камера

Омръзна ли ви да се тревожите за драскотини и пукнатини по стъклото на вашата камера? Нашите стъклени протектори за камера са проектирани да осигурят максимална защита за деликатното стъкло на камерата на вашия телефон. Изработени от висококачествено закалено стъкло, тези протектори са устойчиви на надраскване, нечупливи и предлагат превъзходна яснота за вашите снимки.

Съвместими устройства

Нашите стъклени протектори за камера са съвместими с широка гама от устройства, включително всички налични модели iPhone, Samsung, Huawei и Xiaomi. Независимо дали имате най-новия iPhone или по-стар модел на Samsung, ние имаме протектор, който ще пасне перфектно на вашето устройство.

Лесна инсталация

Инсталирането на нашите стъклени протектори за камери е лесно. Всеки протектор се доставя с почистваща кърпа, препарат за отстраняване на прах и ръководство за инсталиране, за да направи процеса възможно най-прост и безпроблемен. Нашите протектори също имат специално олеофобно покритие, което отблъсква отпечатъци от пръсти и масла, което улеснява поддържането на обектива на вашата камера чист.

Ненадмината защита

Нашите стъклени протектори за камери са предназначени да предпазват стъклото пред камерата от драскотини, пукнатини и други видове повреди. Те също така осигуряват бариера срещу прах, мръсотия и други частици, които могат да попаднат в обектива на вашия фотоапарат и да повлияят на качеството на вашите снимки. С нашите стъклени протектори за камери можете да правите снимки с увереност, знаейки, че лещите на вашата са добре защитени.

Ненадмината стойност

Нашите стъклени протектори за фотоапарат предлагат ненадмината стойност за парите. Те не само осигуряват превъзходна защита за камерата, но и се предлагат на достъпна цена. С нашите стъклени протектори за камера можете да се насладите на спокойствие, знаейки, че обективът на вашата камера е защитен, без да харчите голяма сума пари.В заключение, нашите стъклени протектори за камери са идеалното решение за защита на стъклото на камерата от драскотини, пукнатини и други видове повреди. Те са съвместими с широка гама от устройства, лесни за инсталиране и предлагат ненадмината защита и съотношение цена/качество. Поръчайте своя днес и започнете да правите снимки с увереност.
от 1 до 19 от общо 19 резултата (1 стр.)
Модел: iPhone 11 Pro
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Iphone 11 PRO ..
15.00 лв.
Модел: Iphone 11
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Iphone 11.&nbs..
15.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S9 Plus
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung S9 Plu..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S9
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung S9 / G..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S8 Plus
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung S8 PLU..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S8
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung S8 / G..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S10 Plus
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung S10 Pl..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy S10
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung S10 / ..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy Note 9
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung Note 9..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy Note 8
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung Note 8..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy Note 10 Plus
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung Note 1..
11.00 лв.
Модел: Samsung Galaxy Note 10
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung Note 1..
11.00 лв.
Модел: Samsung A10 / A20 / A30 / A40
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия Samsung A10 / ..
11.00 лв.
Модел: iPhone XS Max
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия iPhone XS MAX...
11.00 лв.
Модел: iPhone XR
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия iPhone XR .&nb..
11.00 лв.
Модел: iPhone X
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия iPhone X / XS...
11.00 лв.
Модел: iPhone X
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия iPhone X / XS...
11.00 лв.
Модел: iPhone 11 Pro
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия iPhone 11 PRO ..
11.00 лв.
Модел: iPhone 11
Предпазва стъклата на основните камери на Вашия телефон. Висококачествен протектор, който защитава стъклото пред камерата на Вашия iPhone 11.&nbs..
11.00 лв.
от 1 до 19 от общо 19 резултата (1 стр.)