Избор на категория
Вашата количка

Тъчскрийн за Acer

Качествен резервен тъчскрийн Acer

Търсите надежден доставчик на резервни тъчове за Acer? Ние предлагаме широка гама от висококачествени резервни стъкла за Acer на ниска цена.

Сервиз за ремонт на Acer

Ако имате проблеми със тъча на вашето Acer, можем да ви помогнем. В нашия сервиз работят техници, които могат да диагностицират и поправят широк спектър от проблеми със сензорния екран, С нашите бързи срокове за изпълнение можете да възстановите работата на вашето устройство за нула време.

Удобна опция за доставка

Без значение къде се намирате в България, ние можем да изпратим Вашия Acer тъч директно до Вас. Ние предлагаме бързи и надеждни опции за доставка на конкурентни цени, така че можете да получите частите, от които се нуждаете, без да плащате висока цена за куриери. Плюс това, с онлайн поръчка, никога не е било по-лесно да получите резервния тъчскрийн Acer до удобно за Вас място.

Колко струва ремонт на тъч скрийн Acer?

Цената за подмяна на сензорен екран на Acer варира в зависимост от модела и степента на повредата. Най-добре е да получите оценка от професионален сервиз. В нашия магазин предлагаме ниска цена и кратки срокове за ремонт.

Може ли да се смени тъч на Acer?

Да, може да бъде заменен. В нашия сервиз разполагаме с опитни техници, които могат бързо и ефективно да сменят тъч за Acer. Използваме висококачествени резервни части, за да гарантираме, че вашето устройство изглежда и функционира като ново.

Как да поправя своя сензорен екран на Acer?

Ако вашият сензорен екран на Acer не реагира или показва проблеми, има няколко неща, които можете да опитате, преди да потърсите професионален ремонт. Първо се уверете, че батерията на вашето устройство не е изтощена. Можете също да опитате да рестартирате устройството или да направите фабрично нулиране. Ако тези решения не работят, най-добре е да донесете устройството си в професионален сервиз за диагностика и ремонт.

Възползвайте се от ремонт на Acer в наш сервиз. Ремонт на и продажба аксесоари за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България.

от 1 до 4 от общо 4 резултата (1 стр.)
Модел: Acer Iconia A3-A10 A3-A11
Тъч скрийн за Acer Iconia A3-A10 A3-A11 - възстановете оригиналния блясъкВ Тъчскрийн БГ се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти само най-..
65.00 лв.
Модел: Acer Iconia A1-810 A1-811
Тъч скрийн за Acer Iconia A1-810 A1-811 - възстановете оригиналния блясъкВ Тъчскрийн БГ се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти само най-..
55.00 лв.
Модел: Acer Iconia Talk 7 / B1-723
Тъч скрийн за Acer Iconia Talk 7 / B1-723 - възстановете оригиналния блясъкВ Тъчскрийн БГ се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти само на..
37.99 лв.
Модел: Acer Iconia B1-710
Тъч скрийн за Acer Iconia B1-710 - възстановете оригиналния блясъкВ Тъчскрийн БГ се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти само най-високок..
28.00 лв.
от 1 до 4 от общо 4 резултата (1 стр.)