Избор на категория
Вашата количка

Тъчскрийн за Diva

Качествен резервен тъчскрийн Diva

Търсите надежден доставчик на резервни тъчове за Diva? Ние предлагаме широка гама от висококачествени резервни стъкла за Diva на ниска цена.

Сервиз за ремонт на Diva

Ако имате проблеми със тъча на вашето Diva, можем да ви помогнем. В нашия сервиз работят техници, които могат да диагностицират и поправят широк спектър от проблеми със сензорния екран, С нашите бързи срокове за изпълнение можете да възстановите работата на вашето устройство за нула време.

Удобна опция за доставка

Без значение къде се намирате в България, ние можем да изпратим Вашия Diva тъч директно до Вас. Ние предлагаме бързи и надеждни опции за доставка на конкурентни цени, така че можете да получите частите, от които се нуждаете, без да плащате висока цена за куриери. Плюс това, с онлайн поръчка, никога не е било по-лесно да получите резервния тъчскрийн Diva до удобно за Вас място.

Колко струва ремонт на тъч скрийн Diva?

Цената за подмяна на сензорен екран на Diva варира в зависимост от модела и степента на повредата. Най-добре е да получите оценка от професионален сервиз. В нашия магазин предлагаме ниска цена и кратки срокове за ремонт.

Може ли да се смени тъч на Diva?

Да, може да бъде заменен. В нашия сервиз разполагаме с опитни техници, които могат бързо и ефективно да сменят тъч за Diva. Използваме висококачествени резервни части, за да гарантираме, че вашето устройство изглежда и функционира като ново.

Как да поправя своя сензорен екран на Diva?

Ако вашият сензорен екран на Diva не реагира или показва проблеми, има няколко неща, които можете да опитате, преди да потърсите професионален ремонт. Първо се уверете, че батерията на вашето устройство не е изтощена. Можете също да опитате да рестартирате устройството или да направите фабрично нулиране. Ако тези решения не работят, най-добре е да донесете устройството си в професионален сервиз за диагностика и ремонт.

Възползвайте се от ремонт на Diva в наш сервиз. Ремонт на и продажба аксесоари за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България.

от 1 до 2 от общо 2 резултата (1 стр.)
Модел: Diva QC-803GN
Тъч скрийн за Diva QC-803GN - възстановете оригиналния блясъкВ Тъчскрийн БГ се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти само най-висококачест..
34.99 лв.
Модел: Diva QC-803G EU
Тъч скрийн за Diva QC-803G EU - възстановете оригиналния блясъкВ Тъчскрийн БГ се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти само най-висококаче..
34.99 лв.
от 1 до 2 от общо 2 резултата (1 стр.)