Избор на категория
Вашата количка

Ремонт на платка на телефони и таблети

Сервизът на Тъчскрийн БГ предлага експертни услуги за ремонт на дънни платки и микрозапояване за смартфони. Ако вашето устройство изпитва проблеми с дънната платка или има повредени компоненти, които изискват микрозапояване, нашият екип от квалифицирани техници е тук, за да ви помогне. Ние използваме най-новите инструменти и техники, за да поправим и възстановим вашето устройство до неговото оптимално състояние.

Какво причинява повреда на дънната платка?

Има няколко често срещани причини за повреда на дънната платка:

Физическа повреда: Изпускането на вашето устройство или прилагането на твърде много сила върху дънната платка може да причини повреда.

Повреда от вода: Ако вашето устройство се намокри, това може да причини повреда на дънната платка и други вътрешни компоненти.

Прегряване: Ако вашето устройство прегрява често, това може да причини повреда на дънната платка с течение на времето.

Симптоми на повредена дънна платка

Ако смятате, че дънната платка на вашето устройство може да е повредена, има няколко признака, за които трябва да внимавате:

Смартфонът не се включва: Ако вашето устройство не се включва и сте изключили други потенциални проблеми, това може да се дължи на повредена дънна платка.

Устройството има произволни изключвания: Ако устройството ви се изключи неочаквано или има периодични проблеми със захранването, това може да е признак за повреда на дънната платка.

Телефонът има лоша производителност: Ако устройството ви работи по-бавно от обикновено или има чести сривове, това може да е индикация за повреда на дънната платка.

Устройството има визуални изкривявания: Ако забележите визуални изкривявания на екрана на вашето устройство, това може да е признак за повреда на дънната платка.

Сервиз за ремонт на дънни платки и микрозапояване в София

В Тъчскрийн БГ предлагаме цялостен ремонт на дънна платка и услуги за микро запояване, за да коригирате проблемите на вашето устройство. Нашият екип от техници има знанията и опита да диагностицира и поправи дънната платка на вашето устройство, както и да извърши микрозапояване на повредени компоненти. Ние използваме само най-висококачествени инструменти и части, за да гарантираме, че вашето устройство ще бъде възстановено до оптималната си работа.

Хардуерна диагностика

Преди да започнем каквато и да е ремонтна дейност, ние извършваме цялостна хардуерна диагностика на вашето устройство, за да идентифицираме основната причина за проблема. Това ни позволява точно да диагностицираме и отстраним проблема, като гарантираме, че вашето устройство е напълно ремонтирано и функционира правилно.

Предотвратяване на бъдеща повреда на дънната платка

За да предотвратите бъдеща повреда на дънната платка, има няколко неща, които можете да направите:

Боравете с устройството си внимателно: Избягвайте да изпускате телефона си или да прилагате твърде много сила върху дънната платка.

Пазете устройството си сухо: Повредата от вода е често срещана причина за повреда на дънната платка, така че не забравяйте да защитите устройството си от излагане на вода.

Използвайте качествен кабел за зареждане: Евтините кабели за зареждане с ниско качество могат да причинят прегряване и повреда на дънната платка. Инвестирайте във висококачествен кабел за зареждане, за да намалите риска от повреда.

Ако имате проблеми с дънната платка на вашия смартфон или имате нужда от услуги за микро запояване, не се колебайте да се свържете с нашия екип на нашия уебсайт за електронна търговия. Ние сме тук, за да ви помогнем да възстановите работата на вашето устройство за нула време.

Едно от слабите места на повечето модели iPhone от последните поколения е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повреди, влага, фабрични дефекти, токов удар, некачествено зарядно и много други могат да бъдат причина да изпитвате някои от следните симптоми:

- телефонът се загрява по време на употреба или зареждане

- рестартира се или се изключва

- не зарежда батерията

- отчита неправилен процент заряд.

Понякога дори лек удар или падане на телефона могат да увредят част от компонентите по платката. Дори и привидно на външен вид да няма щети, е твърде възможно поради минимално усукване (вибрация) на платката вътре накои от чиповете да е загубил контакт с нея. Най-често това е изразено при AUDIO IC (аудио чиповете) на някои модели iPhone.

Ако имате някои от следните признаци:

- не чувате или не Ви чуват по време на разговор

- iPhone  не възпроизвежда никакво аудио през слушалка или високоговорител

- иконката за loudspeaker по време на разговори е сива (неактивна)

- аудио запис не работи

- iPhone стартира и забива на лого (loop disease)

Ако Вашият iPhone прекъсва връзката с мобилен оператор по време на работа или разговор или в най-лошия случай - изобщо не намира обхват, по всяка вероятност има нужда от ремонт на мрежовия чип (BASEBAND NETWORK IC REPAIR)

Обадете ни се за да попитате за възможност за експресен ремонт на мрежов чип на iPhone

Ремонт на платка на смартфон: причини и решения

Когато става въпрос за ремонт на смартфон, проблемите с дънната платка могат да бъдат едни от най-трудните и скъпи за отстраняване. Ако вашето устройство iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei има проблем с дънната платка, това може да причини редица проблеми, включително софтуерни сривове, проблеми със зареждането и дори напълно неработещ телефон. В нашия Сервиз за телефони в София сме специализирани в предоставянето на ремонт на дънни платки за всички видове смартфони, включително ремнт на чипове, подмяна на чипове и ребол на чипове.

Може ли дънната платка на iPhone да бъде ремонтирана?

Има няколко фактора, които могат да наложат смяна на букса за зареждане на телефон или таблет:Износване: Буксата на вашето устройство е подложен на постоянна употреба, което може да доведе до износване с течение на времето.Повреда от вода: Ако вашето устройство се намокри, това може да причини повреда на порта за зареждане и други вътрешни компоненти.Да, дънните платки на iPhone могат да бъдат ремонтирани. Нашите техници имат опит да диагностицират и коригират редица проблеми с дънната платка, включително повреда от вода, повреда на софтуера и физическа повреда. Като ремонтирате дънната платка на вашия iPhone, вместо да я подменяте, можете да спестите пари и потенциално да възстановите вашите данни.

Ще загубя ли данните си, ако сменя дънната платка на iPhone?

В повечето случаи смяната на дънната платка на вашия iPhone ще доведе до загуба на данни. Въпреки това, нашите техници често могат да възстановят вашите данни, при успешен ремонт на дънната платка. Винаги съветваме нашите клиенти да архивират данните си редовно, за да избегнат загуба на данни в случай на повреда на дънната платка.

Колко струва ремонтът на дънна платка?

Цена за ремонт на платка на телефон може да варира в широки граници в зависимост от степента на повредата и конкретния необходим ремонт. В нашия сервиз за платки на телефони предлагаме ниска цена за ремонт на дънни платки и винаги предоставяме прозрачна оценка, преди да започнем каквато и да е ремонтна дейност. В много случаи ремонтът на вашата дънна платка може да бъде рентабилна алтернатива на закупуването на нов телефон.

Какво причинява повреда на дънната платка на iPhone?

Има много потенциални причини за повреда на дънната платка на iPhone. Един от най-често срещаните е повреда от вода, която може да причини корозия и късо съединение на дънната платка. Други често срещани причини включват физически повреди, прегряване и софтуерни проблеми.

КачествоОригинал
Гаранция3 месеца
Срок за изпълнение24 - 120 часа*
Експресен ремонт12 - 48 часа*
Доставка с куриерЕконт или Спиди
*Точен срок за изпънение на ремонта може да бъде даден след оценка на проблема и състоянието на устройството.

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 16 клиента.

от 1 до 20 от общо 35 резултата (2 стр.)
Модел: iPhone XS Max
Ако Вашият iPhone XS Max прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабри..
280.00 лв.
Модел: iPhone XS
Ако Вашият iPhone XS прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабрични ..
230.00 лв.
Модел: iPhone X
Ако Вашият iPhone X прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабрични н..
230.00 лв.
Модел: iPhone XS Max
Ремонт на чип захранване за iPhone XS MaxЕдно от слабите места на iPhone XS Max е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механичн..
220.00 лв.
Модел: iPhone XS
Ремонт на чип захранване за iPhone XSЕдно от слабите места на iPhone XS е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повред..
220.00 лв.
Модел: iPhone
Ремонт на чип захранване за iPhoneЕдно от слабите места на iPhone е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повреди, вла..
210.00 лв.
Модел: iPhone
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде въ..
200.00 лв.
Модел: iPhone XS Max
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone XS Max. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е тв..
190.00 лв.
Модел: iPhone XS
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone XS. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде..
190.00 лв.
Модел: iPhone X
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone X. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде ..
190.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Ако Вашият iPhone 8 Plus прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабри..
185.00 лв.
Модел: iPhone 8
Ако Вашият iPhone 8 прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабрични н..
185.00 лв.
Модел: iPhone X
Ремонт на чип захранване за iPhone XЕдно от слабите места на iPhone X е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повреди,..
180.00 лв.
Модел: iPhone XR
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone XR. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде..
180.00 лв.
Модел: iPhone XR
Ремонт на чип захранване за iPhone XRЕдно от слабите места на iPhone XR е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повред..
160.00 лв.
Модел: iPhone 7 Plus
Ако Вашият iPhone 7 Plus прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабри..
135.00 лв.
Модел: iPhone 7
Ако Вашият iPhone 7 прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабрични н..
135.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone 8 Plus. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е тв..
130.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Ремонт на чип захранване за iPhone 8 PlusЕдно от слабите места на iPhone 8 Plus е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механичн..
120.00 лв.
Модел: iPhone 8
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone 8. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде ..
120.00 лв.
от 1 до 20 от общо 35 резултата (2 стр.)