Избор на категория
Вашата количка

Ремонт на платка iPhone

от 1 до 20 от общо 35 резултата (2 стр.)
Модел: iPhone XS Max
Ако Вашият iPhone XS Max прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабри..
280.00 лв.
Модел: iPhone XS
Ако Вашият iPhone XS прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабрични ..
230.00 лв.
Модел: iPhone X
Ако Вашият iPhone X прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабрични н..
230.00 лв.
Модел: iPhone XS Max
Ремонт на чип захранване за iPhone XS MaxЕдно от слабите места на iPhone XS Max е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механичн..
220.00 лв.
Модел: iPhone XS
Ремонт на чип захранване за iPhone XSЕдно от слабите места на iPhone XS е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повред..
220.00 лв.
Модел: iPhone
Ремонт на чип захранване за iPhoneЕдно от слабите места на iPhone е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повреди, вла..
210.00 лв.
Модел: iPhone
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде въ..
200.00 лв.
Модел: iPhone XS Max
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone XS Max. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е тв..
190.00 лв.
Модел: iPhone XS
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone XS. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде..
190.00 лв.
Модел: iPhone X
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone X. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде ..
190.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Ако Вашият iPhone 8 Plus прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабри..
185.00 лв.
Модел: iPhone 8
Ако Вашият iPhone 8 прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабрични н..
185.00 лв.
Модел: iPhone X
Ремонт на чип захранване за iPhone XЕдно от слабите места на iPhone X е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повреди,..
180.00 лв.
Модел: iPhone XR
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone XR. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде..
180.00 лв.
Модел: iPhone XR
Ремонт на чип захранване за iPhone XRЕдно от слабите места на iPhone XR е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механични повред..
160.00 лв.
Модел: iPhone 7 Plus
Ако Вашият iPhone 7 Plus прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабри..
135.00 лв.
Модел: iPhone 7
Ако Вашият iPhone 7 прекъсва връзката с мобилен оператор, ако изобщо не намира обхват, ако не може да бъде активиран след възстановяване на фабрични н..
135.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone 8 Plus. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е тв..
130.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Ремонт на чип захранване за iPhone 8 PlusЕдно от слабите места на iPhone 8 Plus е захранващия чип. Интензитета на използването на телефоните, механичн..
120.00 лв.
Модел: iPhone 8
Понякога дори лек удар или падане може да увреди част от компонентите по платката на iPhone 8. Въпреки че, привидно на външен вид няма щети, е твърде ..
120.00 лв.
от 1 до 20 от общо 35 резултата (2 стр.)