Избор на категория
Вашата количка

Смяна на батерия iPhone

В нашия сервиз за смяна на батерия iPhone разбираме колко е важно да имате правилно функционираща батерия на iPhone. Ние предлагаме OEM батерии с най-високо качество за различни модели iPhone, включително iPhone 4, 5, 6, 7, 8, X, XR, XS, 11, 12, 13, 14 и други. Нашите квалифицирани техници са обучени да извършват бърза и ефективна смяна на батерията, като гарантират, че вашият iPhone работи по най-добрия начин. Ние даваме приоритет на удовлетвореността на клиентите, поради което предлагаме гаранция за всяка сменена батерия. Нашата цел е да предоставим достъпни и надеждни услуги за смяна на батерия iPhone, като същевременно поддържаме високото качество на нашата работа.Има няколко причини, поради които може да се наложи да смените батерията на своя iPhone. С течение на времето животът на батерията на вашия iPhone може да намалее, което ще доведе до по-бавна работа на вашето устройство или неочаквано изключване. Освен това излагането на екстремни температури, физическо увреждане или използването на некачестени кабели и зарядни също могат да причинят повреда на батерията на вашия iPhone.Някои от често срещаните симптоми на лоша/повредена батерия на iPhone включват:

  • Бързо изтощаване на батерията
  • Прегряване
  • Подуване на батерията
  • Бавна производителност
  • Случайни изключвания или рестартирания
  • Затруднено зареждане
Има няколко причини, поради които батерията на вашия iPhone може да се влошава, като например:
  • Редовна употреба във времето
  • Излагане на екстремни температури
  • Употребата на нискокачествени кабели и зарядни
  • Физическо увреждане на батерията
Ако изпитвате някой от тези симптоми или батерията на вашия iPhone е на повече от две години, може да е време за подмяна. Предлагаме достъпни услуги за смяна на батерия, като цените варират в зависимост от модела на вашия iPhone.Ето някои често задавани въпроси относно нашите услуги за смяна на батерия на iPhone:

Цена за смяна на батерия iPhone - колко ще ми струва?

Цената за смяна на батерията на iPhone варира в зависимост от модела на вашето устройство. Предлагаме ниски цени за всички модели батерии за iPhone.

Колко време ви отнема да смените батерия на iPhone?

Обикновено можем да сменим батерията на iPhone за по-малко от час и в повечето случаи ремонтът приключва, докато чакате на място. Обадете ни се на 0899356288 за да запазите час за експресна смяна на батерия iPhone.

Струва ли си да смените батерията на стар iPhone?

Да, определено си заслужава да смените батерията на стар iPhone. Не само ще подобри производителността на вашето устройство, но и ще удължи живота му.

Колко години издържа батерията на iPhone?

Продължителността на живота на батерията на iPhone варира в зависимост от употребата и колко добре се поддържа батерията. Средно една батерия на iPhone издържа около 2 години.

Какво съсипва най-много здравето на батерията на iPhone?

Най-често срещаните фактори, които допринасят за влошаване на здравето на батерията на iPhone, включват повреди по платката , излагането й на екстремни температури и използване на зарядни устройства и кабели, които не са с необходимито качество.

Как да запазя Battery Health на батерията си?

Можете да одължите живота на батерията на вашия iPhone, като избягвате екстремни температури и използвате само оригинални или висококачествени зарядни устройства и кабели. В нашия сервиз за батерия iPhone освен висококачествени батерии, предлагаме и разнообразие от кабели и зарядни, които пасват идеално на изискванията на производителя.

Безжичното зареждане унищожава ли батерията на iPhone?

Не, безжичното зареждане не съсипва батерията на iPhone. Това обаче може да доведе до по-бързо разграждане на батерията от кабелното зареждане поради топлината, генерирана по време на процеса на зареждане.Тъчскрийн БГ може да съдейства за всякакви проблеми свързани с батерия iPhone.

При нас получавате висококачествена смяна на батерия iPhone 4, смяна на батерия iPhone 5, смяна на батерия iPhone 6, смяна на батерия iPhone 7, смяна на батерия iPhone 8, смяна на батерия iPhone X, смяна на батерия iPhone XR, смяна на батерия iPhone XS, смяна на батерия iPhone 11 серия, смяна на батерия iPhone 12 серия, смяна на батерия iPhone 13 серия, смяна на батерия iPhone 14 серия.

Елате при нас и се възползвайте от услугите ни за смяна на батерия iPhone в София.

Заповядайте в нашия сервиз за смяна на батерия iPhone в София, бул Цар Борис III 262 или ни се обадете на 0899256288 за повече информация.

Качество☝ Оригинал / OEM
Гаранция⭐ 6 месеца
Срок за монтаж▶️ 24-36 часа
Експресен ремонт⏩ 30-60 мин
Доставка с куриер✈️ Еконт или Спиди

Работим с клиенти и сервизи от цяла България, купете висококачествена батерия iPhone и ще я изпратим до : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Продуктите, предлагани в тази категория имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 48 клиента.