Избор на категория
Вашата количка

Смяна на батерия

Добре дошли в нашия сервиз за телефони София, специализиран в услугите за смяна на батерия. Ако имате телефон с изхабена батерия или такъв, който вече не издържа заряд, можем да ви помогнем. Нашият екип от опитни техници е посветен на предоставянето на висококачествени и достъпни ремонти за всички нужди на вашето мобилно устройство.

Защо да изберете нашия сервиз за смяна на батерия?

Има много причини да изберете нашия сервиз за ремонт на смартфони в София за смяна на батерията. Първо и най-важно, ние използваме само оригинални части, за да гарантираме, че вашето устройство е ремонтирано според възможно най-добрите стандарти. Освен това всички наши техници са добре обучени и опитни, така че можете да се доверите, че вашето устройство е в добри ръце.

Ние също така предлагаме различни опции за ремонт, които да отговарят на вашия бюджет и нужди. Предлагаме и възможност за експресна смяна на батерия в рамките на час. Обадете ни се за повече информация!

Нашата широка гама от опции за смяна на батерии

В нашия сервиз предлагаме услуги за смяна на батерия за различни популярни марки смартфони, включително смяна на батерия iPhone, смяна на батерия Samsung, смяна на батерия Huawei, смяна на батерия Xiaomi, смяна на батерия iPad и др. Без значение какъв тип телефон имате, ние можем да ви помогнем.

Ако имате нужда от ремонт на смартфон, не се колебайте да посетите нашия сервиз за телефони София. Ние сме посветени на предоставянето на висококачествени и достъпни ремонти за всички нужди на вашето мобилно устройство. Можете да се свържете с нас по телефона или онлайн, за да си уговорите среща или да зададете въпроси, които може да имате относно нашите услуги. Надяваме се да се видим скоро!

Тъчскрийн БГ предлага резервни батерии за почти всички модели телефони или таблети. При нас можете да намерите 100% оригинална SERVICE PACK батерия за Samsung, оригинална батерии за Xiaomi, оригинална батерия за Lenovo, оригинална батерия за Huawei, оригинална батерия за Sony, както и за много други телефони и таблети

Потенциални признаци, че се нуждаете от смяна на батерията:

  • Зарядът на телефона или таблета пада много бързо – ако Ви се налага често да зареждате батерията си или зарядът пада бързо без да сте използвали значително устройството, това най-често е знак за стара/некачествена батерия
  • Мобилното устройство показва мощност само когато е включено към захранването – батерията Ви не може да задържа заряд
  • Осезаемо повишена температура при допир на екрана или задния панел
  • Подута или деформирана батерия

Свържете се с нас за безплатна консултация относно възможните решения за подмяна на проблемната батерия за iPhone, батерия за iPad, батерия за Samsung, батерия за Lenovo, батерия за Huawei, батерия за Xiaomi, батерия за Sony, батерия за LG и други.

ТъчСкрийн БГ / TouchScreen BG е директен вносител на оригинални и висококачествени заместители за комплекти, дисплеи и тъчове за широка гама мобилни устройства. Поръчайте онлайн или заповядайте директно в нашият магазин в  София на  бул. „Цар Борис III“ 262 и се възползвайте от сервизните услуги, които предлагаме.

Ако вашият смартфон или таблет вече не поддържа заряд както преди, може да е време за смяна на батерията. В Тъчскрийн БГ ООД предлагаме висококачествени батерии за голямо разнообразие от модели смартфони и таблети.

Защо да смените батерията на вашето устройство?

Изтощената батерия може значително да повлияе на работата на вашето устройство. Новата батерия ще осигури на вашето устройство по-дълъг живот на батерията и ще подобри цялостната производителност на вашето устройство.

Предлагате ли оригинални батерии?

Използваме само висококачествени батерии, които са специално проектирани за вашето устройство. Нашите батерии са тествани, за да се гарантира, че отговарят на същите стандарти като оригиналните батерии, доставени с вашия телефон или таблет. Това означава, че можете да се доверите, че вашето устройство ще бъде като ново след смяната на батерията.

Защо да изберете нашия сервиз за смяна батерия на телефон?

Нашите техници са експерти в своята област и са обучени да сменят батериите бързо и ефективно. Те използват най-новите инструменти и техника, за да гарантират, че вашето устройство е ремонтирано по най-висок стандарт.

Предлагате ли гаранция за извършения ремонт?

Ние предлагаме гаранция за всички наши смени на батерии. Това означава, че ако имате проблеми с новата си батерия в рамките на гаранционния период, ние ще я сменим безплатно.

Не позволявайте на изтощена батерия да ви пречи, посетете нашия уебсайт, за да резервирате смяна на батерията днес и вашето устройство отново да работи като ново!
КачествоОригинал
Гаранция6 месеца
Срок за монтаж12-24 часа
Експресен ремонт30мин - 90мин
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 14 клиента.