Избор на категория
Вашата количка

Смяна на батерия Samsung

В нашия сервиз за смяна на батерия Samsung в София, предлагаме 100% оригинални резервни батерии за смартфони и таблети Samsung. Ако имате проблеми с живота на батерията на телефона си или той не поддържа заряд както преди, може да е време за подмяна. Нашата услуга за смяна на оригинална батерия на Samsung е бързо и достъпно решение, за да гарантирате, че телефонът ви ще остане зареден през целия ден.

Как да разбера дали моята батерия Samsung е оригинална?

С толкова много фалшиви батерии на пазара е важно да знаете дали вашата батерия Samsung е оригинална. Оригиналната батерия ще е абсолютно същата, като тази която е фабрично в телефона, същите размер, форма, цвят, надписи и тегло. Оригиналните батерии пристигат с кутийка със сериен номер и дата на производство. С нас можете да сте сигурни, че получавате най-доброто качество на пазара и най-ефективната смяна на батерия Samsung.

Струва ли си да смените батерията на Samsung?

Ако вашият смартфон Samsung има проблеми с батерията, тогава определено си струва да се ремонтира. Новата батерия може да осигури по-дълъг живот на батерията и да предотврати неочакваното изтощение на телефона ви. Освен това това е по-достъпно решение от закупуването на нов телефон.

Каква е цената за смяна на батерия на Samsung?

Цената за смяна на батерия на Samsung може да варира в зависимост от модела на телефона и времето за изпълнение. В нашия Samsung сервиз за батерии предлагаме ниска цена за смяна на оригинална батерия Samsung. Свържете се с нас за оценка въз основа на вашия конкретен модел телефон. Също така предлагаме и експресна смяна на батерия Samsung в рамките на 30 минути.

Възможно ли е да смения батерията на Samsung?

Да, възможно е да смените батерията в повечето смартфони на Samsung. Някои модели обаче може да изискват специализирани инструменти или умения за подмяна на батерията. В нашия Samsung сервиз в София разполагаме с експертизата и инструментите, необходими за безопасна подмяна на батерията на Samsung.

Какъв е животът на батерията на Samsung?

Продължителността на живота на батерията на Samsung може да варира в зависимост от употребата и навиците за зареждане. Средно една батерия на Samsung може да издържи между 2-3 години, преди да има нужда от подмяна. Въпреки това, ако имате проблеми с батерията по-рано, добра идея е да я проверите в реномиран сервиз за батерии Samsung в София.

Помага ли зареждането до 85%?

Зареждането на вашата батерия Samsung до 85% може да помогне за удължаване на нейния живот, като намали натоварването на батерията. Важно е обаче да се отбележи, че това може да не е практично за всички, тъй като може да ограничи времето, през което можете да използвате телефона си.

Как мога да разбера дали батерията ми на Samsung е здрава?

Можете да проверите изправността на батерията на Samsung, като използвате приложение за наблюдение на батерията или като проверите настройките на батерията на телефона си. Потърсете капацитета на батерията и го сравнете с оригиналния капацитет. Ако капацитетът е намалял значително, може да е време за подмяна.Тъчскрийн БГ може да съдейства за всякакви проблеми свързани с батерия Samsung.

Елате при нас и се възползвайте от услугите ни за смяна на батерия Samsung в София.

Заповядайте в нашия сервиз за смяна на батерия Samsung в София, бул Цар Борис III 262 или ни се обадете на 0899256288 за повече информация.

Изпратете ни Вашето устройство за ремонт, работим с клиенти и сервизи от всяка точка на България : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. 

Качество☝ Оригинал
Гаранция⭐ 6 месеца
Срок за монтаж▶️ 24-36 часа
Експресен ремонт⏩ 30-60 мин
Доставка с куриер✈️ Еконт или Спиди

Работим с клиенти и сервизи от цяла България, купете оригинална батерия Samsung и ще я изпратим до : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Продуктите, предлагани в тази категория имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 21 клиента.