Избор на категория
Вашата количка

Смяна на батерия Xiaomi

В нашия Xiaomi сервиз за смяна на батерия предлагаме висококачествени оригинални батерии Xiaomi за всички модели на достъпни цени. Разбираме колко е важно да имате напълно функционална батерия във вашето устройство и се стремим да предоставим надеждни и ефективни услуги за смяна на батерия Xiaomi. Нашите квалифицирани техници са добре обучени да работят с устройства Xiaomi и използват само най-новото оборудване и инструменти, за да осигурят безопасна и успешна смяна на батерията. Независимо дали вашето устройство Xiaomi има проблеми с живота на батерията, бавно зареждане или други проблеми, свързани с батерията, ние ще ви покрием. С нашите бързи и достъпни услуги за смяна на батерията можете да върнете вашия смартфон Xiaomi в работно състояние за нула време. Доверете ни се за смяна на батерията на Xiaomi в нашия сервиз в София.

Сменяема ли е батерията на Xiaomi?

Да, батериите на Xiaomi са сменяеми. Ако вашият телефон Xiaomi не поддържа заряд или има други проблеми с батерията, подмяната на батерията е добър вариант.

Колко трябва да издържи батерията на Xiaomi?

Продължителността на живота на батерията Xiaomi зависи от различни фактори като модели на използване, температура и навици на зареждане. Обикновено батериите на Xiaomi могат да издържат 2-3 години при умерена употреба. Интензивното използване и честото зареждане обаче могат да съкратят живота на батерията.

Защо моята Mi батерия се изтощава бързо?

Няколко фактора могат да причинят бързо изтощаване на батерията на телефон Xiaomi, включително фонови приложения, яркост на екрана, сила на Wi-Fi и клетъчен сигнал и проблеми със софтуера. За да разрешите проблема, опитайте да затворите фоновите приложения, да намалите яркостта на екрана, да деактивирате функции като Wi-Fi и Bluetooth, когато не се използват, и да актуализирате софтуера на телефона си.

Колко струва смяна на Xiaomi батерия?

Цената за смяна на батерия Xiaomi зависи от модела и избрания от вас сервиз. Въпреки това в нашия магазин предлагаме ниска цена за смяна на батерия Xiaomi. Свържете се с нас за оферта, специфична за вашия модел телефон Xiaomi. Също така в нашия сервиз в София предлагаме и експресна смяна на батерия Xiaomi - обадете ни се за да получите оферта и час за смяна на батерия Xiaomi.

Можете ли да разрешите проблема с изтощаването на батерията?

Да, ние можем да помогнем за разрешаването на проблеми с изтощаването на батерията на вашия телефон Xiaomi. Нашите опитни техници могат да диагностицират и коригират проблеми с изтощаването на батерията, да сменят батерията на Xiaomi, ако е необходимо, и да дадат съвети как да удължите живота на батерията на телефона си. Свържете се с нас, за да насрочите диагностика и ремонт на батерията.

Тъчскрийн БГ може да съдейства за всякакви проблеми свързани с батерия Xiaomi. Елате при нас и се възползвайте от услугите ни за смяна на батерия Xiaomi в София.

Заповядайте в нашия сервиз за смяна на батерия Xiaomi София, бул Цар Борис III 262 или ни се обадете на 0899256288 за повече информация.

Качество☝ Оригинал / OEM
Гаранция⭐ 6 месеца
Срок за монтаж▶️ 24-36 часа
Експресен ремонт⏩ 30-60 мин
Доставка с куриер✈️ Еконт или Спиди

Възползвайте се от смяна на батерия на Xiaomi за всяка от избрените области : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 21 клиента.