Избор на категория
Вашата количка

Смяна на дисплей Nokia

Като сервиз за ремонт на Nokia с дългогодишен опит,в Тъчскрийн БГ предлагаме услуги за смяна на дисплей на Nokia в нашия сервиз в София. Разбираме колко е важно да имате напълно работещ телефон и колко разочароващо може да бъде, когато дисплеят е повреден. Ето защо предлагаме бързи и надеждни смени на дисплеи Nokia на конкурентни цени.Нашите резервни дисплеи Nokia са с високо качество и се предлагат с гаранция, за да гарантират удовлетвореността на клиентите. Използваме оригинални резервни дисплеи, за да осигурим възможно най-доброто изживяване. Независимо дали вашият телефон Nokia има спукан екран, счупен дисплей или тъч, ние можем да го поправим вместо вас.Ето някои отговори на често срещани въпроси свързани със сервиз Nokia София:

Колко струва смяната на дисплей Nokia?

Цената за ремонт на дисплей на Nokia може да варира в зависимост от модела и степента на повредата. Ние предлагаме ниски цени за смяна на дисплей Nokia и можем да предоставим оферта при консултация по на телефона или на място в Nokia сервиз София - Тъскрийн БГ.

Заслужава ли си да смените дисплея на телефон Nokia?

Да, определено си заслужава да смените дисплея на вашия телефон Nokia, ако е повреден. Напуканият или счупен дисплей не само се отразява на външния вид на вашия телефон, но също така може да наруши неговата функционалност. Чрез подмяна на дисплея можете да върнете телефона си в първоначалното му състояние и да сте сигурни, че той ще продължи да функционира правилно.

Може ли да се поправи счупен екран на телефон Nokia?

Да, счупен екран на телефон Nokia може да бъде поправен чрез смяна на дисплея. В нашия сервиз разполагаме с необходимите инструменти и опит, за да сменим дисплея на вашия телефон Nokia бързо и ефективно. Ние използваме висококачествени резервни дисплеи, за да осигурим най-добрия възможен резултат за нашите клиенти.

Смяна на дисплей или покупка на нов телефон?

Зависи от размера на щетите и цената на телефона. По принцип ремонтът на телефон често е по-евтин от смяната му, особено ако е по-нов или висок клас модел. При ремонт и смяна на дисплей Nokia в напия сервиз не губите нито ценната си информация, нито време

.Тъчскрийн БГ може да съдейства за всякакви проблеми свързани с дисплей Nokia. Елате при нас и се възползвайте от услугите ни за смяна на дисплей на Nokia в София.

Заповядайте в нашия сервиз за смяна на дисплей Nokia в София, бул Цар Борис III 262 или ни се обадете на 0899256288 за повече информация.

КачествоОригинал / OEM
Гаранция3 месеца
Срок за монтаж24-36 часа
Експресен ремонт60мин - 120мин
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 4.9 / 5  базиран на мненията на над 21 клиента.