Избор на категория
Вашата количка

Смяна на дисплей на телефони и таблети

Добре дошли в Тъчскрийн БГ - сервиз за ремонт на смартфони и таблети! Ние сме специализирани в смяна на дисплей на конкурентна цена. Поддържаме различни популярни марки, включително iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, Sony, Lenovo и други.

Оригинални резервни части Service Pack

В нашия сервиз за GSM София, използваме само оригинални резервни части Service Pack за всички наши ремонти. Това означава, че когато донесете своя смартфон за поправка на дисплей, можете да сте сигурни, че използваните от нас части са с най-високо качество и ще функционират точно като оригиналните компоненти. Разполагаме с богат избор от оригинални дисплеи за Samsung, дисплеи iPhone, оригинални дисплеи Huawei, оригилани дисплеи Xiaomi готови за монтаж.

Рециклирани оригинални дисплеи

В допълнение към предлагането на чисто нови оригинални резервни части, ние също имаме селекция от рециклирани оригинални дисплеи, налични за покупка. Тези дисплеи са възстановени до първоначалното им състояние и са рентабилна алтернатива на закупуването на чисто нова част, тъй като се предлагат на доста по-ниска цена, а изобщо не отстъпват като качество.

Специализиран сервиз за ремонт на телефон

Нашият екип от техници има дългогодишен опит в ремонта на смартфони и може да се справи с всеки ремонт на дисплей, независимо за кой модел телефон или таблет става дума. Ние се гордеем с нашето внимание към детайла и ангажимента да предоставяме отлично обслужване на клиентите. Ако имате нужда от сервиз за смяна на дисплей на вашия смартфон, не се колебайте да го занесете в нашия магазин за ремонт. Ние ще работим с вас, за да намерим решение, което отговаря на вашите нужди и бюджет.

Въпроси и отговори

Предлагате ли експресна смяна на дисплей?

В повечето случаи, да! Разбираме, че разчитате на вашия смартфон и се стремите да завършите ремонта възможно най-бързо.

Предлагате ли гаранция при ремонт на дисплей на смартфон или таблет?

Да, всяка наша смяна на дисплей идва с гаранция за ваше спокойствие.

Продавате ли стъклени протектори за дисплей?

Да, ние предлагаме стъклени протектори за дисплей в нашия магазин. Разполагаме с различни опции, които да отговарят на различни модели, нужди и бюджети.

Дали имам нужда от подмяна на цял дисплей или по-лек ремонт ще е достатъчен?

Нашите техници с удоволствие ще оценят повредата на дисплея на вашия смартфон и ще дадат препоръки за най-добрия курс на действие. В някои случаи смяната на стъкото на дисплея може да е всичко, което е необходимо за отстраняване на проблема. Въпреки това, ако повредата е по-голяма, може да се наложи подмяна на цял екран. Ние ще работим с вас, за да намерим решение, което отговаря на вашите нужди и бюджет.

Благодарим ви, че се спряхте на нас за ремонт и сервиз за смартфони София. Очакваме с нетърпение възможността да си сътрудничим с вас и да разрешим всички проблеми с дисплея или цялостния ремонт на телефона Ви. Не се колебайте да се свържете с нас за въпроси или да си уговорите час за ремонт. Намираме се в София, но работим с клиенти от цяла България. Обадете ни се на 0899356288 или ни посетете на място в нашия сервиз за GSM В София!

Счупен екран? Няма проблем!

Висококачествени услуги за подмяна на екрани за всички видове смартфони и таблети

Счупеният или напукан екран може да бъде голямо неудобство и дори да направи вашето устройство неизползваемо. Не позволявайте на повреден екран да ви съсипе деня – заповядайте при нас за бърза и достъпна услуга за смяна на екрана. Ние предлагаме подмяна на екрани за всички видове смартфони и таблети, включително устройства Apple iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, OnePlus и много други.

Защо да изберете нас?

Нашият екип от опитни техници са експерти в подмяната на екрана и могат да върнат вашето устройство обратно в първоначалното му състояние за нула време. Ние използваме само най-висококачествените резервни части и нашите ремонтни услуги са подкрепени одължена гаранция. Освен това нашите ремонтни услуги са достъпни и ние предлагаме гаранция за съответствие на цената, за да сме сигурни, че получавате възможно най-добрата сделка.

Бързо и удобно обслужване

Ние разбираме колко важно е вашето устройство за вас, поради което предлагаме бързи срокове за изпълнение на нашите ремонтни услуги. Повечето смени на екрана могат да бъдат направени в рамките на един час, а в някои случаи дори докато чакате. Ние също така предлагаме услуга за ремонт по пощата за ваше удобство.

Защитете вашата инвестиция

Не доверявайте устройството си на случайни сервизи. Ние използваме само най-висококачествените резервни части и нашите опитни техници имат уменията и опита да свършат работата както трябва от първия път. Доверете ни се, за да защитим вашата инвестиция и да поддържаме вашето устройство в отлично работно състояние.

Свържете се с нас днес

Не позволявайте на счупен екран да съсипе деня ви. Свържете се с нас днес, за да насрочите вашата услуга за подмяна на екрана. Ние сме тук, за да ви помогнем и с нетърпение очакваме да ви услужим.

КачествоОригинал
Гаранция3 - 12 месеца*
Срок за монтаж12-36 часа*
Експресен ремонт30мин - 90мин*
Доставка с куриерЕконт или Спиди
* Точният срок зависи от видя устройство и сложността на ремонта. За по-конкретен срок - обадете ни се на 0899356288.

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 32 клиента.