Избор на категория
Вашата количка

Смяна на дисплей Xiaomi

В нашия Xiaomi сервиз София предлагаме надеждни и достъпни услуги за смяна на дисплей Xiaomi. Нашият екип от опитни техници е оборудван със знанията и инструментите, необходими за ремонт и смяна на дисплеи на всички модели Xiaomi. Ние разбираме колко важен е вашият смартфон за вас, поради което се стремим да осигурим бързо изпълнение, изключително обслужване и ниски цени.Един от най-честите въпроси, които получаваме относно смяна на дисплей Xiaomi, е цената. Цената на смяна на дисплей за смартфон Xiaomi може да варира в зависимост от модела и степента на повредата. Нашите цени са конкурентни и прозрачни, без допълнителни добавки. Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти рентабилно решение, което отговаря на техните нужди и бюджет.

Колко струва Xiaomi Mi дисплей?

Цената на дисплей за смартфон Xiaomi Mi може да варира в зависимост от модела и степента на повредата. В нашия Xiaomi сервиз в София предлагаме конкурентни и прозрачни цени за всички наши услуги за подмяна на Mi дисплей.

Повредата на дисплея покрива ли се от гаранцията на телефона?

Повредата на екрана не се покрива от гаранцията на Xiaomi. Въпреки това, ако вашето устройство все още е в гаранция и проблемът с екрана се дължи на производствен дефект, той може да бъде отстраен. Посетете ни в нашия Xiaomi serwiz София за да получите безплатна консултация преди да предприемете следващата стъпка.

Добре ли е да използвате Xiaomi със спукан дисплей?

Въпреки че напуканият екран все още може да функционира, не се препоръчва да продължите да използвате вашето устройство Xiaomi с повреден екран. Напуканият екран може да компрометира функционалността на устройството, а в някои случаи може да причини допълнителна повреда на устройството.

Как да разбера дали дисплеят Xiaomi, който купувам е оригинален?

Има няколко начина да проверите дали вашият екран Xiaomi е оригинален. Един от начините е да проверите цвета и яркостта на дисплея. Оригиналните екрани обикновено имат по-живи цветове и по-високи нива на яркост. Можете също да проверите сериините номера на резервния дисплей. За да сте сигурни, че получавате 100% оригинален дисплей Xiaomi - обърнете се към Тъчскрийн БГ - Xiaomi сервиз София.

Коя серия Xiaomi е най-добра?

Най-добрата серия Xiaomi за вас ще зависи от вашите нужди и бюджет. Xiaomi предлага набор от смартфони, от базови устройства до модели от висок клас. Някои от популярните серии включват Mi, Redmi и POCO.

Каква е разликата между серията Mi и серията Redmi?

Основната разлика между сериите Mi и Redmi е целевата аудитория. Серията Mi е предназначена за потребители, които искат функции от висок клас и първокласен дизайн, докато серията Redmi е предназначена за бюджетни потребители, които все пак искат добра производителност и функции. В Тъчскрийн БГ предлагаме оригинални резервни дисплеи за всички серии и модели на Xiaomi - предлагаме и ремонт за дисплей в нашия Xiaomi Сервиз София

Каква е разликата между Xiaomi Redmi и POCO?

POCO е под-марка на Xiaomi, която се фокусира върху предоставянето на функции от висок клас на достъпна цена. Основната разлика между Redmi и POCO е, че устройствата POCO обикновено имат по-добра производителност и функции в сравнение с устройствата Redmi.

Тъчскрийн БГ може да съдейства за всякакви проблеми свързани с дисплей Xiaomi. Елате при нас и се възползвайте от услугите ни за смяна на дисплей на Xiaomi в София.

Заповядайте в нашия сервиз за смяна на дисплей Xiaomi в София, бул Цар Борис III 262 или ни се обадете на 0899356288 за повече информация.

КачествоОригинал
Гаранция6 месеца
Срок за монтаж24-36 часа
Експресен ремонт60мин - 120мин
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 10 клиента.