Избор на категория
Вашата количка

Смяна на стъкло Apple Watch

Смяна на счупено стъкло на Apple Watch

Ако притежавате Apple Watch, знаете колко е важно той да функционира правилно. Това не е просто устройство, а съществена част от нашето ежедневие. Въпреки това се случват злополуки и стъклото на вашия Apple Watch може да се спука или счупи. Това може да бъде разочароващо преживяване, но не се притеснявайте, нашата услуга за ремонт на стъкло на Apple Watch е тук, за да ви помогне.
  • Процесът: Нашият екип от експерти внимателно ще премахне повреденото стъкло и ще го замени с ново, възстановявайки оригиналния блясък на вашия Apple Watch. Използваме само висококачествено стъкло, за да сме сигурни, че вашето устройство изглежда като ново.
  • Рентабилно: Разбираме, че смяната на дисплея с нов може да бъде скъпо удоволствие, поради което нашата услуга за ремонт на стъкло е излиза като доста по-рентабилно решение. Вместо да купувате ново дисплей, нашата услуга ще ви спести пари и ще удължи живота на вашия Apple Watch.
  • Кратко време за изпълнение: Знаем, че вашият Apple Watch е важен за вас и не искате да сте без него твърде дълго. Ето защо ние се стремим да осигурим бързо време за изпълнение, така че да можете да си върнете устройството възможно най-скоро.

Смяна на счупено стъкло на смарт часовници Apple

Вашият Apple Watch е с пукнато или счупено стъкло или дразнещи драскотини? Искате да върнете оригиналният му блясък и външен вид? Тъчскрийнът не работи по цялата площ на дисплея след падане или мокрене? Не се тревожете - обадете ни се!

Заради появилите се пукнатини над дисплея, понякога тъчскрийнът прескача или изпуска на определени места. Освен това, счупеното предно стъкло на Apple Watch крие опасност, както и за потребителя, така и за дисплея отдолу, тъй като вече дори и при лек натиск по стъклото, контактните точки биха могли да повредят горните слоеве на дисплея или дори да го спукат.

ТЪЧСКРИЙН БГ предлага качественa смяна на счупено стъкло на Apple Watch, а ремонтът се извършва в най-кратки срокове и с най-качествените резервни части и консумативи и най-важното: на конкурентна цена. Разполагаме с необходимата техника и опитни специалнисти, които ще възвърнат фабричния вид на Вашаия Apple Watch.

Смяна на стъкло Apple Watch: рентабилното решение

Всеки един телефон се тества преди и след ремонт, за да сме сигурни, че Ви го връщаме в идеално състояние. Заповядайте на място в нашия сервиз в София или се обадете по телефона - предлагаме безплатна консултация и диагностика. Ще Ви предоставим цялата нужна информация относно ремонта на Вашата Apple Watch, особености, срок за изпълнение, цена и др. Работим и с куриери, можете да изпратите Вашия телефон до офис на Еконт или Спиди с опцията Преглед, веднага щом го получим, ще се свържем с Вас за потвърждаване на сервизната поръчка. Готовият телефон ще бъде върнат към вас с опция Преглед и Тест до всяка една удобна за Вас точка в България.

При спукано предно стъкло на часовник Apple Watch не е нужно да сменяте целия преден панел дисплей с тъчскрийн. Ако дисплеят е напълно здрав, можете да смените само стъклото. За тази операция е добре да се доверите на опитен сервиз за смяна на стъкло Apple Watch, тъй като процесът не позволява да бъде извършен в домашни условия от неопитен техник. Свържете се с нас за цена за смяна на стъкло Apple Watch и нашите сътрудници ще ви дадат цялата необходима информация.

Предимствата на подмяната на стъклото на телефони Apple Watch

Едно от основните предимства на подмяната само на стъкло е цената. Тъй като не подменяме целия дисплей, тази процедура е по-евтина от пълната подмяна на дисплея.

Извършваме услугата смяна на стъкло за всички модели Apple Watch.

Колко време отнема процесът на смяна на стъкло?

Смяната на счупено стъкло Apple Watch обикновено отнема повече време от пълната смяна на дисплея, тъй като е по-сложна процедура. Нашите опитни техници обаче работят ефективно, за да върнат телефона ви възможно най-бързо.

Ремонт на дисплей Apple Watch или смяна на стъклото на дисплея?

Подмяната само на стъкло е също толкова ефективна, колкото и пълната подмяна на дисплея за поправяне на напукан или счупен екран. Обновеният дисплей ще изглежда и ще функционира като нов на по-ниска цена.

Ако имате напуканo или счупенo стъкло, нашите услуги за рециклиране на дисплея на Apple Watch могат да ви помогнат. Ние използваме само висококачествени резервни стъкли и професионални инструменти и техники, за да гарантираме, че дисплеят на вашия телефон ще бъде възстановен до първоначалното му състояние. С нашите рентабилни и ефективни услуги можете да върнете телефона си в ръцете си за нула време. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги за смяна на стъкло Apple Watch. Попитайте ни за възможност за експресен ремонт на дисплей Apple Watch.

Качество☝ Оригинал
Гаранция⭐ 3 месецa
Срок за изпълнение▶️ 48-72 часа
Експресен ремонт⏩ 24-48 часа
Доставка с куриер✈️ Еконт или Спиди

Възползвайте се от смяна на стъкло на Apple Watch за всяка от избрените области : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 14 клиента.