Избор на категория
Вашата количка

Смяна на стъкло на телефони и таблети

Смяна на стъкло на смартфон е рентабилна алтернатива на смяната на целия дисплей.

    Ето няколко причини, поради които трябва да помислите за смяна на стъкло на Вашия телефон или таблет:
  • Смяна на стъкло на дисплей е много по-евтин вариант от подмяната на целия дисплей, тъй като включва само ремонтът на най-горния стъклен слой, който обикновено е частта, която се напуква или надрасква.
  • Смяната на стъкло е по-екологична опция, тъй като намалява излишните отпадъци и ви позволява да използвате повторно оригиналния дисплей.
  • Процесът на смяна на стъкло на телефон или таблет е по-рискован и по-сложен, но ние поемаме цялата отговорност за евентуални повреди по време на ремонта.

Можете ли да извършите смяна на стъкло за моя телефон или таблет?

Да, възможно е да се смени само стъкленият слой на дисплея на телефона, стига той да е напълно здрав. Смяна на стъкло на iPhone или Samsung са едни от най-рутинните ремонти извършвани в нашия сервиз за телефони в София.

Имам ли нужда от смяна на стъкло или на цял дисплей?

Ако най-горният, стъклен слой на дисплея на вашия телефон е напукан или надраскан, но функционалностите на дисплея и тъча все още работят правилно, тогава имате нужда само от смяна на стъклото. Въпреки това, ако дисплеят или сензорните функции не работят, тогава може да се нуждаете от подмяна на тъчскрийн или цял дисплей.

Колко струва смяна на стъкло на телефон?

Цената за смяна на стъкло варира в зависимост от марката и модела на телефона. Като цяло ремонтът на стъклото е по-евтин от подмяната на целия дисплей, така че може да бъде по-достъпна опция с по-ниска цена.

Как да разбера дали екранът ми е счупен или само стъклото?

Ако екранът на телефона ви не реагира на докосване или не показва изображение, това може да е знак за счупен дисплей. Дори и при видимо непокътнат дисплей, счупеното стъкло може да увреди пикселите на OLED екрана и смяната на стъклото ще се окаже рискована или невъзможна. Въпреки това, ако екранът все още работи перфектно, но стъкленият слой е напукан или надраскан, тогава трябва само да смените стъклото. Свържете се с нас и нашият екип ще се радва да ви консултира относно стъпките за ремонт на стъкло на телефон в нашия сервиз за телефони в София

Ще се влоши ли спуканият екран, ако го оставя така?

Да, напуканият екран може да се влоши, ако не бъде поправен навреме. Малките пукнатини могат да се разширят и да доведат до по-сериозни щети с течение на времето, така че е важно да поправите екрана на телефона си възможно най-скоро, за да избегнете допълнителни повреди. ОСвен това счупеното стъкло е неприятно при допир и освен че може да Ви нарани при употреба, компрометира и добрата работа на устройстовото Ви.

В нашия сервиз се гордеем с това, че предлагаме изключителни услуги на ниска цена. Разбираме колко важен за Вас е телефоа или таблета Ви, поради което предлагаме кратки срокове за изпълнение на всички ремонти, включително смяна на стъкло само за един до два работни дни. Освен това ние използваме само най-качествените материали и предлагаме гаранция за нашите ремонти, за да гарантираме, че вашето устройство ще продължи да функционира както трябва.Това, което ни отличава от нашите конкуренти, е нашият ангажимент към удовлетвореността на клиентите. Ние предлагаме персонализирано и безпроблемно изживяване, което започва от момента, в който влезете през вратите ни. Нашите експертни техници имат знанията и опита да извършват ремонти на широка гама от устройства, включително смяна на стъкло на iPhone, смяна на стъкло на iPad, смяна на стъкло на Samsung, смяна на стъкло на Xiaomi, смяна на стъкло на Nokia, смяна на стъкло на Motorola, смяна на стъкло на Huawei и много други.Разбираме, че спуканият дисплей може да бъде разочароващо изживяване и сме тук, за да направим процеса възможно най-безпроблемен. Ние също имаме ангажимент към околната среда и сме горди да предлагаме услуги за рециклиране (смяна на стъкло) за всички възможни марки и модели. Нашата цел е не само да ви предоставим бърз, достъпен и висококачествен ремонт, но и да дадем своя принос за намаляване на електронните отпадъци.Като цяло, ние сме посветени на предоставянето на изключително обслужване на клиентите и първокачествени ремонти. Независимо дали имате нужда от смяна на стъкло на телефон или таблет или на по-сложен ремонт, можете да ни се доверите, за да свършим работата както трябва от първия път. Посетете нашия магазин и сервиз в София или се свържете с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем с ремонта на вашето устройство.

Когато става въпрос за ремонт на повреден смартфон, имате няколко възможности. Една от възможностите е да смените целия дисплей, което може да бъде скъпо и отнема много време. Друг вариант е да смените само стъклото, което е известно като подмяна само на стъкло. В тази статия ще проучим предимствата от избора на подмяна само на стъкло пред пълната подмяна на дисплея за вашия смартфон.

Икономия на разходи

Едно от основните предимства на подмяната само на стъкло е спестяването на разходи. Пълната подмяна на дисплея може да бъде скъпа, особено ако имате смартфон от висок клас със сложен дисплей. Подмяната само на стъкло, от друга страна, обикновено е много по-достъпна. Това е така, защото включва подмяна само на стъкления слой на дисплея, което обикновено е по-евтино от подмяната на целия дисплей.

Екологичен ремонт на телефон

В допълнение към спестяването на разходи и по-бързото време за изпълнение, подмяната само на стъкло е и по-екологична. Когато смените целия дисплей, вие по същество изхвърляте много напълно добри компоненти, включително LCD / OLED екрана, подсветката и електрониката. Подмяната само на стъкло ви позволява да използвате повторно тези компоненти, намалявайки отпадъците и спомагайки за запазването на природните ресурси.

Качествен ремонт на стъкло на телефон

Въпреки предимствата на подмяната само на стъкло, някои хора може да се колебаят да изберат тази опция, защото се опасяват, че ще доведе до по-ниско качество на ремонта. Това обаче не е точно така. Като високо реномиран сервиз, ние използваме висококачествени стъкла и извършваме подмяна само на стъкло със същото ниво на грижа и внимание, както биха направили при пълна подмяна на дисплей. Стига да изберете Тъчскрийн БГ, можете да очаквате висококачествен ремонт.

В заключение, подмяната само на стъкло е рентабилна, бърза, екологична и висококачествена опция за ремонт на повреден смартфон. Ако имате нужда от ремонт на смартфон, помислете за избор на подмяна само на стъкло като начин да спестите пари и да намалите отпадъците. Просто не забравяйте да изберете сервиз с добра репутация, за да осигурите възможно най-добрите резултати.

Предно стъкло / тъч - най-външният слой на Вашият „екран”, то предпазва от замърсявания, натиск и всякакви външни влияния. Стъклото е изложено на най-голямо въздействие и е неизбежно с времето да се появят видими следи, драскотини или пукнатини.

Как да разберем дали нашето стъкло е счупено?

✅ Ако имате пукнатини/драскотини по екрана и няма следи от щети по него дисплея, значи проблемът е само в най-горния слой, а именно стъклото / тъчскрийнът. Препоръчваме консултация с доверен сервиз за опциите за смяна на стълкото, понеже това е деликатен процес, който макар и евтин е много рискован за запазването на пълната функционалност на мобилното устройство.

Наложителна ли е смяната на дисплея, ако само стъклото е счупено?

✅ Отговорът е НЕ. Използват се специални уреди и са необходими умения и опит за да се отстрани повреденото стъкло от повърхността на дисплея, но в крайна сметка резултатът е - предно стъкло, неразличимо от фабричното.

След смяна на стъклото, ще има ли следи от ремонт?

- Използваме най-висококачествените резервни части и консумативи, стъклата са ни с идеална здравина, чувствителност и прозрачност, а техниците ни имат дългогодишен опит в подобни ремонти.

За кои модели предлагаме смяна на стъкло?

✅ В нашия сервиз извършваме смяна на стъкло на дисплей iPhone, смяна на стъкло на iPad, смяна на стъкло на дисплей Samsung, смяна на стъкло на дисплей Huawei, смяна на стъкло на дисплей Xiaomi, смяна на стъкло на дисплей Nokia и други

В магазинa на Тъчскрийн БГ можете да намерите всичко необходимо за ремонта на стъкло за различни модели телефони. Имайте предвид че това е сложен процес и се извършва само, ако дисплеят е оригинален и напълно здрав и изисква техника и умения, които са трудно приложими в домашни условия. Обадете ни се за повече информация. Предлагаме безплатна консултация и диагностика.

КачествоОЕМ
Гаранция1 месец
Срок за изпълнение48 - 72 часа
Експресен ремонт24 - 48 часа
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 23 клиента.

от 1 до 20 от общо 278 резултата (14 стр.)
Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro Max
-21 %
Модел: iPhone 14 Pro Max
Вашият iPhone 14 Pro Max е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 14 Pro Max, а..
460.00 лв. 580.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 14 Pro
-20 %
Модел: iPhone 14 Pro
Вашият iPhone 14 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 14 Pro, а ремонтъ..
410.00 лв. 510.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 14 Plus
-18 %
Модел: iPhone 14 Plus
Вашият iPhone 14 Plus е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 14 Plus, а ремон..
400.00 лв. 490.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 14
-18 %
Модел: iPhone 14
Вашият iPhone 14 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 14, а ремонтът се изв..
370.00 лв. 450.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 13 Pro Max
-32 %
Модел: iPhone 13 Pro Max
Вашият iPhone 13 Pro Max е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 13 Pro Max, а..
300.00 лв. 440.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 12 Pro Max
-27 %
Модел: iPhone 12 Pro Max
Вашият iPhone 12 Pro Max е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 12 Pro Max, а..
300.00 лв. 410.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 13 Pro
-41 %
Модел: iPhone 13 Pro
Вашият iPhone 13 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 13 Pro, а ремонтъ..
230.00 лв. 390.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 13
-38 %
Модел: iPhone 13
Вашият iPhone 13 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 13, а ремонтът се изв..
230.00 лв. 370.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 12 Pro
-0 %
Модел: iPhone 12 Pro
Вашият iPhone 12 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 12 Pro, а ремонтъ..
220.00 лв. 220.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 12
-33 %
Модел: iPhone 12
Вашият iPhone 12 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 12, а ремонтът се изв..
220.00 лв. 330.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 13 Mini
-46 %
Модел: iPhone 13 Mini
Вашият iPhone 13 mini е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 13 mini, а ремон..
190.00 лв. 350.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone XS MAX
-42 %
Модел: iPhone XS MAX
Вашият iPhone XS MAX е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone XS MAX, а ремонтъ..
180.00 лв. 309.99 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 12 Mini
-40 %
Модел: iPhone 12 Mini
Вашият iPhone 12 mini е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 12 mini, а ремон..
180.00 лв. 300.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 11 Pro Max
-38 %
Модел: iPhone 11 Pro Max
Вашият iPhone 11 Pro Max е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 11 Pro Max, а..
180.00 лв. 290.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 11 Pro
-45 %
Модел: iPhone 11 Pro
Вашият iPhone 11 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 11 Pro, а ремонтъ..
160.00 лв. 290.00 лв.
Смяна предно стъкло iPhone XS
-43 %
Модел: iPhone XS
Вашият iPhone XS е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone XS, а ремонтът се изв..
130.00 лв. 229.99 лв.
Смяна предно стъкло iPhone X
-32 %
Модел: iPhone X
Вашият iPhone X е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone X, а ремонтът се извър..
130.00 лв. 189.99 лв.
Смяна предно стъкло iPhone XR
-33 %
Модел: iPhone XR
Вашият iPhone XR е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone XR, а ремонтът се изв..
120.00 лв. 179.99 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 11
-39 %
Модел: iPhone 11
Вашият iPhone 11 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 11, а ремонтът се изв..
110.00 лв. 179.90 лв.
Смяна предно стъкло iPhone 8 Plus
-28 %
Модел: iPhone 8 Plus
Вашият iPhone 8 Plus е със счупено стъкло или дразнещи драскотини? ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 8 Plus, а ремонтъ..
100.00 лв. 139.00 лв.
от 1 до 20 от общо 278 резултата (14 стр.)