Избор на категория
Вашата количка

Смяна на стъкло Xiaomi

Смяна на счупено стъкло на дисплей Xiaomi: Поправете екрана на телефона си

Съвременните телефони Xiaomi са известни със своя елегантен дизайн, но за съжаление се случват инциденти и понякога екраните могат да се спукат или счупят. Ако вашият телефон Xiaomi има напукан или счупен екран, не се притеснявайте – ние сме тук, за да ви помогнем. Нашата услуга за смяна на стъкло Xiaomi може да накара телефона ви да изглежда и функционира като нов.

Смяна на стъкло Xiaomi: рентабилното решение

Ако само горната стъклена част на екрана на вашия телефон Xiaomi е спукана, но екранът отдолу е напълно функционален, тогава подмяната само на стъкло е по-изгодно решение от пълната подмяна на дисплея. Тази процедура представлява рециклиране на оригиналния дисплей, за да изглежда отново чисто нов. Това е труден процес, който изисква специално оборудване и много опит в областта, но нашите техници разполагат с експертизата и инструментите, необходими за извършването на тази процедура.

Предимствата на подмяната на стъклото на телефони Xiaomi

Едно от основните предимства на подмяната само на стъкло е цената. Тъй като не подменяме целия дисплей, тази процедура е по-евтина от пълната подмяна на дисплея.

Колко време отнема процесът на смяна на стъкло?

Смяната на счупено стъкло Xiaomi обикновено отнема повече време от пълната смяна на дисплея, тъй като е по-сложна процедура. Нашите опитни техници обаче работят ефективно, за да върнат телефона ви възможно най-бързо.

Подмяната само на стъкло толкова ефективна ли е, колкото пълната подмяна на дисплея?

Да, подмяната само на стъкло е също толкова ефективна, колкото и пълната подмяна на дисплея за поправяне на напукан или счупен екран. Обновеният дисплей ще изглежда и ще функционира като нов на по-ниска цена.

Ако имате напуканo или счупенo стъкло на екрана на вашия телефон, нашите услуги за смяна на стъкло на Xiaomi могат да ви помогнат. Ние използваме само висококачествени резервни стъкли и професионални инструменти и техники, за да гарантираме, че дисплеят на вашия телефон ще бъде възстановен до първоначалното му състояние. С нашите рентабилни и ефективни услуги можете да върнете телефона си в ръцете си за нула време. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги за смяна на стъкло Xiaomi. Попитайте ни за възможност за експресен ремонт на дисплей Xiaomi.

Качество☝ Оригинал
Гаранция⭐ 3 месецa
Срок за изпълнение▶️ 48-72 часа
Експресен ремонт⏩ 24-48 часа
Доставка с куриер✈️ Еконт или Спиди

Възползвайте се от смяна на стъкло на Xiaomi за всяка от избрените области : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 17 клиента.