Избор на категория
Вашата количка

Смяна на стъкло Moto

Смяна на счупено стъкло на дисплей Motorola: Поправете екрана на телефона си

Вашият телефон Moto е с пукнато или счупено стъкло или дразнещи драскотини? Искате да върнете оригиналният му блясък и външен вид? Тъчскрийнът не работи по цялата площ на дисплея след падане или мокрене? Не се тревожете - обадете ни се!

Заради появилите се пукнатини над дисплея, понякога тъчскрийнът прескача или изпуска на определени места. Освен това, счупеното предно стъкло на Motorola крие опасност, както и за потребителя, така и за дисплея отдолу, тъй като вече дори и при лек натиск по стъклото, контактните точки биха могли да повредят горните слоеве на дисплея или дори да го спукат.

ТЪЧСКРИЙН БГ предлага качественa смяна на счупено стъкло на Moto, а ремонтът се извършва в най-кратки срокове и с най-качествените резервни части и консумативи и най-важното: на конкурентна цена. Разполагаме с необходимата техника и опитни специалнисти, които ще възвърнат фабричния вид на Вашата Moto.

Смяна на стъкло Moto: рентабилното решение

Всеки един телефон се тества преди и след ремонт, за да сме сигурни, че Ви го връщаме в идеално състояние. Заповядайте на място в нашия сервиз в София или се обадете по телефона - предлагаме безплатна консултация и диагностика. Ще Ви предоставим цялата нужна информация относно ремонта на Вашата Moto, особености, срок за изпълнение, цена и др. Работим и с куриери, можете да изпратите Вашия телефон до офис на Еконт или Спиди с опцията Преглед, веднага щом го получим, ще се свържем с Вас за потвърждаване на сервизната поръчка. Готовият телефон ще бъде върнат към вас с опция Преглед и Тест до всяка една удобна за Вас точка в България.

При спукано предно стъкло на телефон Moto не е нужно да сменяте целия преден панел дисплей с тъчскрийн. Ако дисплеят е напълно здрав, можете да смените само стъклото. За тази операция е добре да се доверите на опитен сервиз за смяна на стъкло Moto, тъй като процесът не позволява да бъде извършен в домашни условия от неопитен техник. Свържете се с нас за цена за смяна на стъкло Moto и нашите сътрудници ще ви дадат цялата необходима информация.

Предимствата на подмяната на стъклото на телефони Motorola

Едно от основните предимства на подмяната само на стъкло е цената. Тъй като не подменяме целия дисплей, тази процедура е по-евтина от пълната подмяна на дисплея.

Извършваме услугата смяна на стъкло за всички модели Moto.

Колко време отнема процесът на смяна на стъкло?

Смяната на счупено стъкло Moto обикновено отнема повече време от пълната смяна на дисплея, тъй като е по-сложна процедура. Нашите опитни техници обаче работят ефективно, за да върнат телефона ви възможно най-бързо.

Ремонт на дисплей Moto или смяна на стъклото на дисплея?

Подмяната само на стъкло е също толкова ефективна, колкото и пълната подмяна на дисплея за поправяне на напукан или счупен екран. Обновеният дисплей ще изглежда и ще функционира като нов на по-ниска цена.

Ако имате напуканo или счупенo стъкло на екрана на вашия телефон, нашите услуги за смяна на стъкло на Moto могат да ви помогнат. Ние използваме само висококачествени резервни стъкли и професионални инструменти и техники, за да гарантираме, че дисплеят на вашия телефон ще бъде възстановен до първоначалното му състояние. С нашите рентабилни и ефективни услуги можете да върнете телефона си в ръцете си за нула време. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги за смяна на стъкло Moto. Попитайте ни за възможност за експресен ремонт на дисплей Moto.

Качество☝ Оригинал
Гаранция⭐ 3 месецa
Срок за изпълнение▶️ 48-72 часа
Експресен ремонт⏩ 24-48 часа
Доставка с куриер✈️ Еконт или Спиди

Възползвайте се от смяна на стъкло на Moto за всяка от избрените области : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над клиента.
от 1 до 2 от общо 2 резултата (1 стр.)
Модел: Motorola Nexus 6
Смяна на предно стъкло в наш сервиз. Ремонт и продажба на аксесоари за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България.Бързо и качествено обслуж..
234.99 лв.
Модел: Motorola Moto Z
Смяна на предно стъкло в наш сервиз. Ремонт и продажба на аксесоари за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България.Бързо и качествено обслуж..
199.99 лв.
от 1 до 2 от общо 2 резултата (1 стр.)