Избор на категория
Вашата количка

Смяна предно стъкло iPhone 11 Pro

Смяна предно стъкло iPhone 11 Pro
-45 %
Смяна предно стъкло iPhone 11 Pro
  • Производител: iPhone
  • Модел: iPhone 11 Pro
160.00 лв.
290.00 лв.
Разгледайте още: СервизСмяна предно стъклоiPhone

Вашият iPhone 11 Pro е със счупено стъкло или дразнещи драскотини?

ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 11 Pro, а ремонтът се извършва в кратки срокове и с най-качествените резервни части и консумативи. Разполагаме с необходимата техника и опитни специалнисти, които ще възвърнат фабричния вид на Вашия iPhone.

Всеки един iPhone се тества преди и след ремонт, за да сме сигурни, че Ви го връщаме в идеално състояние, като предварително сме Ви уведомили за потенциални забележки (деформации по корпуса следствие от удара, висока консумация на енергия, прегряване, бързо падане на % и др.).

Тъча на iPhone 11 Pro не работи по цялата площ на дисплея след падане или мокрене? Не се тревожете - обадете ни се!

Заради появилите се пукнатини над дисплея, понякога тъчскрийнът прескача или изпуска на определени места - в зависимост от модела, може и тъча да бъде сменен. Освен това, счупеното предно стъкло на iPhone 11 Pro крие опасност, както и за потребителя, така и за дисплея отдолу, тъй като вече дори и при лек натиск по стъклото, контактните точки биха могли да повредят горните слоеве на дисплея или дори да го спукат.

Искате да върнете оригиналният блясък и външен вид на iPhone 11 Pro?

Обръщаме специално внимание на всяко едно устройство, даваме гаранция за извършената услуга и се стараем да приключим в най-кратки срокове. Както обичаме да казваме - "ремонтите ги правим все едно са наши" :)

Заповядайте на място в нашия сервиз за iPhone 11 Pro в София или се обадете по телефона - предлагаме безплатна консултация и диагностика. Ще Ви предоставим цялата нужна информация относно ремонта на Вашия iPhone, особености, срок за изпълнение и др.

Работим и с куриери, можете да изпратите Вашия iPhone до офис на Еконт или Спиди с опцията Преглед, веднага щом го получим, ще се свържем с Вас за потвърждаване на сервизната поръчка. Готовият телефон ще бъде върнат към вас с опция Преглед и Тест до всяка една удобна за Вас точка в България.

Може ли да се извърши ремонт на счупено предно стъкло на iPhone 11 Pro?

Да, предното стъкло на iPhone може да се смени. Ако вашият iPhone има напукан или счупен екран, в Тъчскрийн БГ - специализиран iPhone сервиз можем да смени стъклото, без да подменяме целия дисплей.

По-евтино ли е да ремонтирате iPhone или да го замените с нов?

В повечето случаи е по-евтино да ремонтирате iPhone, отколкото да го замените. Смяната на стъклото на вашия iPhone е рентабилно решение за напукан или счупен екран.

Ремонт на счупено стъкло на iPhone 11 Pro - какви са предимствата?

Едно основно предимство на ремонта само на предното стъкло на iPhone е ниската цена в сравнение с подмяната на целия дисплей. Когато само стъклото е напукано или повредено, не е необходимо да сменяте целия дисплей. Това означава, че ремонтът може да се извърши по-бързо и на по-ниска цена. Освен това ремонтът само на предното стъкло запазва оригиналното качество на дисплея, за разлика от подмяната на целия дисплей, при която може да се използва компонент с по-ниско качество. И накрая, чрез ремонт само на предното стъкло, данните и настройките на устройството не се засягат, спестявайки на потребителя неприятностите по архивиране и възстановяване на устройството. Като цяло изборът да ремонтирате само предното стъкло на iPhone е рентабилна и удобна опция, която запазва оригиналното качество на дисплея.

iPhone 11 Pro front glass replacement gsm service sofia

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.