Избор на категория
Вашата количка

Смяна задно стъкло на телефони

Смяна на задно стъкло на iPhone

Понякога се случват се злополуки и ако сте изпуснали своя iPhone, може би задното стъкло вече е спукано. Счупеното задно стъкло не само е неприятно за окото, но може да бъде и опасно, тъй като острите ръбове могат да порежат пръстите ви или да повредят дрехите ви. Ако задното стъкло на вашия iPhone е счупено, от съществено значение е да го смените възможно най-скоро, за да предотвратите по-нататъшно увреждане на телефона и всяка потенциална вреда за вас.В нашия сервиз предлагаме смяна на задно стъкло на iPhone. Нашият екип от експерти може да смени задното стъкло на всеки модел iPhone, от iPhone 8 до най-новия iPhone 14 Pro Max. Ние използваме само най-висококачествени части, за да гарантираме, че вашият iPhone изглежда и функционира като нов.

Предимства на смяната на задното стъкло

Ремонтът на задното стъкло на вашия iPhone е рентабилно и екологично решение, особено в сравнение със смяната на целия телефон. Като изберете смяна на задно стъкло, пестите пари и да намалите излишните отпадъци. Освен че са по-евтини, нашата услуга за смяна на задно стъкло iPhone e бързa, като повечето ремонти завършват за 1-2 работни дни.

Какво да направя, ако задното стъкло на iPhone се счупи?

Ако задното стъкло на вашия iPhone се счупи, препоръчително е да потърсите професионални сервиз за смяна на задно стъкло iPhone в София възможно най-скоро, за да избегнете по-нататъшно увреждане на вашето устройство. Ако продължите да използвате телефона си със счупено задно стъкло, това може да доведе до по-сериозни проблеми, като проникване на прах и влага и повреда на вътрешни компоненти.

Счупеното задно стъкло засяга ли функционалността на телефона?

Да, счупеното задно стъкло може да повлияе на функционалността на телефона ви и да причини повреда на вътрешните компоненти. Освен това може да остави телефона ви изложен на вода и прах, което може да причини допълнителни щети с течение на времето.

Смяна на задно стъкло iPhone с лазер

При ремонта на задното стъкло на iPhone се използва лазер за внимателно отстраняване на повреденото стъкло, без да се нараняват вътрешните компоненти на устройството. Лазерът загрява лепилото, което държи стъклото на място, което позволява безопасното му отстраняване. “Изпичането” на лепилото се прави от компютър по шаблон и няма никакъв шанс корпусът или рамката на камерите да бъде увредена.

Възможно ли е да се смени задно стъкло на iPhone?

Да, възможно е да се смени задното стъкло на iPhone с професионален сервиз за ремoнт на iPhone. Необходимо е специализирано оборудване и опит за безопасно отстраняване на повреденото стъкло и замяната му с ново.

Колко струва смяна на задно стъкло на iPhone?

Цената за подмяна на задното стъкло на вашия iPhone варира в зависимост от модела. Независимо дали се нуждаете от смяна на задно стъкло на iPhone 8, iPhone X или на някой от по-новите модели като iPhone 13 Pro или iPhone 14 Pro Max, ремонтът е по-евтин от подмяната на целия корпус и е по-рентабилен вариант с по-ниска цена.

Мога ли да сменя гърба на моя телефон Samsung?

Да, възможно е да смените гърба на вашия телефон Samsung в специализиран сервиз Samsung. Това обаче може да не е добър вариант за домашен ремонт, тъй като телефоните на Samsung са проектирани да имат запечатан заден капак, за да предпазят вътрешните компоненти. Препоръчително е да потърсите професионален сервиз за Samsung в София, за да сте сигурни в правилното изпълнение на ремонта.

Защо да предприемете смяна на задното стъкло на iPhone?

Ако сте счупили задното стъкло на вашия iPhone, може би се чудите дали да направите пълна подмяна на корпуса или просто да поправите задното стъкло. Въпреки че пълната подмяна на корпуса може да изглежда като по-лесно решение, всъщност има няколко предимства да изберете вместо това подмяна на задното стъкло.

1. По-достъпно е

Едно от най-големите предимства на подмяната на задното стъкло е, че обикновено е по-достъпна от пълната подмяна на корпуса. Това е така, защото включва подмяна само на повредения компонент, а не на целия корпус на телефона. В резултат на това можете да спестите пари за ремонт, без да жертвате качеството на поправката.

2. По-бързо е

Освен че е по-достъпна, смяната на задното стъкло обикновено е и по-бърза от пълната смяна на корпуса. Това е така, защото включва подмяна на по-малък компонент, така че ремонтът може да бъде завършен за по-малко време. Ако имате нужда от телефона си обратно възможно най-скоро, смяната на задното стъкло може да е по-добрият вариант за вас.

3. Ремонтът е по-малко инвазивен

Друго предимство на подмяната на задното стъкло е, че е по-малко инвазивно от пълната подмяна на корпуса. Когато получите пълна подмяна на корпуса, техникът ще трябва да разглоби телефона ви и да смени целия корпус. Това може да отнеме време и също така увеличава риска от повреда на други компоненти на телефона. За разлика от това, подмяната на задното стъкло включва подмяна само на повредения компонент, така че това е много по-малко инвазивен ремонт.

4. Използваме най-модерна технология

Свалянато на счупеното задно стъкло на iPhone по старомодния начин може да доведе до доста главоболия и незадоволителни резултати. С цел поддържането на най-високо качество, в Тъчскрийн БГ използваме само най-актуалните технологии за изпълнението на такъв тип ремонти на задно стъкло. Счупеният гръб на всеки iPhone се отделя от корпуса на телефона чрез машина с лазер с цел максимална прецизност и запазване на естетическите качества на Вашия iPhone.

5. По-екологично е

И накрая, подмяната на задното стъкло обикновено е по-екологична от пълната подмяна на корпуса. Това е така, защото включва подмяна само на повредения компонент, а не на целия корпус на телефона. В резултат на това генерира по-малко отпадъци и има по-малко въздействие върху околната среда.

В заключение, смяната на задното стъкло е рентабилно, бързо и екологично решение за поправяне на спукано задно стъкло на вашия iPhone. Въпреки че пълната подмяна на корпуса може да изглежда като по-всеобхватно решение, обикновено е по-скъпо, отнема повече време и е по-инвазивно. Ако трябва да поправите телефона си, помислете за смяна на задното стъкло като по-рентабилна опция.

Задно стъкло - задният капак на повечето съвременни телефони е стъклен и има неименуем риск от напукване или счупване при падане или удар. 

Предлагаме задно стъкло за всички модели iPhone, но силно препоръчваме да се възползвате от нашата услуга смяна задно стъкло iPhone, тъй като разполагаме с специална машина с лазер, която прави процеса по премахването на старото счупено стъкло много по-прецизен и лесен.

Ние можем да извършим следните услуги:

- ремонт задно стъкло iPhone 8

- ремонт задно стъкло iPhone 8 Plus

- ремонт задно стъкло iPhone X

- ремонт задно стъкло iPhone XR

- ремонт задно стъкло iPhone XS

- ремонт задно стъкло iPhone XS Max

- ремонт задно стъкло iPhone 11

- ремонт задно стъкло iPhone 11 Pro

- ремонт задно стъкло iPhone 11 Pro Max

- ремонт задно стъкло iPhone 12

- ремонт задно стъкло iPhone 12 Mini

- ремонт задно стъкло iPhone 12 Pro

- ремонт задно стъкло iPhone 12 Pro Max

- ремонт задно стъкло iPhone 13

- ремонт задно стъкло iPhone 13 Mini

- ремонт задно стъкло iPhone 13 Pro

- ремонт задно стъкло iPhone 13 Pro Max

- ремонт задно стъкло iPhone 14

- ремонт задно стъкло iPhone 14 Plus

- ремонт задно стъкло iPhone 14 Pro

- ремонт задно стъкло iPhone 14 Pro Max

ТъчСкрийн БГ / TouchScreen BG е директен вносител на оригинални и висококачествени съвместими части за широка гама мобилни устройства. Поръчайте онлайн или заповядайте директно в нашите сервизи в София и се възползвайте от сервизните услуги, които предлагаме.

КачествоОригинал
Гаранция1 месеца
Срок за изпълнение24-48 часа
Експресен ремонт12-24 часа
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 20 клиента.

от 1 до 20 от общо 22 резултата (2 стр.)
Модел: iPhone 14 Pro Max
Смяна на задно стъкло на iPhone 14 Pro MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 14 Pro Max, нашата услуга е идеалното решение...
230.00 лв.
Модел: iPhone 14 Pro
Смяна на задно стъкло на iPhone 14 ProАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 14 Pro, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
200.00 лв.
Модел: iPhone 14 Plus
Смяна на задно стъкло на iPhone 14 PlusАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 14 Plus, нашата услуга е идеалното решение. Изпол..
180.00 лв.
Модел: iPhone 14
Смяна на задно стъкло на iPhone 14Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 14, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
180.00 лв.
Модел: iPhone 13 Pro Max
Смяна на задно стъкло на iPhone 13 Pro MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 13 Pro Max, нашата услуга е идеалното решение...
180.00 лв.
Модел: iPhone 13 Pro
Смяна на задно стъкло на iPhone 13 ProАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 13 Pro, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
170.00 лв.
Модел: iPhone 13
Смяна на задно стъкло на iPhone 13Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 13, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
160.00 лв.
Модел: iPhone 13 mini
Смяна на задно стъкло на iPhone 13 miniАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 13 mini, нашата услуга е идеалното решение. Изпол..
150.00 лв.
Модел: iPhone 12 Pro Max
Смяна на задно стъкло на iPhone 12 Pro MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 12 Pro Max, нашата услуга е идеалното решение...
140.00 лв.
Модел: iPhone 12 Pro
Смяна на задно стъкло на iPhone 12 ProАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 12 Pro, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
130.00 лв.
Модел: iPhone 12
Смяна на задно стъкло на iPhone 12Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 12, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
130.00 лв.
Модел: iPhone 12 mini
Смяна на задно стъкло на iPhone 12 miniАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 12 mini, нашата услуга е идеалното решение. Изпол..
120.00 лв.
Модел: iPhone 11 Pro Max
Смяна на задно стъкло на iPhone 11 Pro MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 11 Pro Max, нашата услуга е идеалното решение...
120.00 лв.
Модел: iPhone 11 Pro
Смяна на задно стъкло на iPhone 11 ProАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 11 Pro, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
120.00 лв.
Модел: iPhone 11
Смяна на задно стъкло на iPhone 11Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 11, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
105.00 лв.
Модел: iPhone XR
Смяна на задно стъкло на iPhone XRАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone XR, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
100.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Смяна на задно стъкло на iPhone 8 PlusАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 8 Plus, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
90.00 лв.
Модел: iPhone XS Max
Смяна на задно стъкло на iPhone XS MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone XS Max, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
80.00 лв.
Модел: iPhone XS
Смяна на задно стъкло на iPhone XSАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone XS, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
80.00 лв.
Модел: iPhone X
Смяна на задно стъкло на iPhone XАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone X, нашата услуга е идеалното решение. Използваме специа..
80.00 лв.
от 1 до 20 от общо 22 резултата (2 стр.)