Избор на категория
Вашата количка

Смяна задно стъкло iPhone XS Max

Смяна задно стъкло iPhone XS Max
Смяна задно стъкло iPhone XS Max
  • Производител: iPhone
  • Модел: iPhone XS Max
80.00 лв.
Разгледайте още: СервизСмяна задно стъклоiPhone

Смяна на задно стъкло на iPhone XS Max

Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone XS Max, нашата услуга е идеалното решение. Използваме специална технология с лазер, за да премахнем повреденото задно стъкло, като гарантирме плавен и прецизен процес на отстраняване.

  • Резервното задно стъкло за iPhone XS Max е с най-добро качество
  • Лазерната машина осигурява прецизен процес на отстраняване
  • Никакви други части на вашия iPhone няма да бъдат повредени по време на процеса

Предимства на ремонт на задно стъкло на iPhone XS Max

  • По-достъпно и рентабилно в сравнение с подмяната на целия заден корпус
  • Рециклиран оригинален гръб на iPhone е по-добър вариант от неоригинален корпус, на който трябва да му се прехвърлят всички вътрешни компоненти

Може ли задното стъкло на iPhone да бъде заменено?

Да, задното стъкло може да се смени. В миналото ремонта на задно стъкло на iPhone изискваше смяна на целия заден панел. С напредъка в технологиите, сега е възможно да се замени само задното стъкло. Това може да ви спести пари и време в сравнение с подмяната на целия заден капак.

Какво прави лазерът при ремонт на iPhone?

Лазерът е ключов инструмент, използван в процеса на подмяна на задното стъкло на iPhone XS Max. Използва се за внимателно премахване на съществуващото задно стъкло, без да се повреди устройството. Лазерът нагрява лепилото под стъклото до точката, в която то може лесно да се отстрани, и е в състояние да се концентрира към конкретни зони с прецизност. Това позволява по-безопасен и по-ефективен процес на премахване от традиционните методи, като например използването на топлинни пистолети или други ръчни инструменти.

Какви усложнения могат да възникнат, ако не ремонтирате задното стъкло на своя iPhone навреме?

Ако не поправите задното стъкло на своя iPhone XS Max навреме, могат да възникнат няколко усложнения. Най-очевидният е, че пукнатините или щетите могат да се влошат с течение на времето, потенциално затруднявайки или неудобно да използвате вашия iPhone. Освен това мръсотия и отломки могат да попаднат в пукнатините и да причинят повреда на вътрешните компоненти на iPhone. Това може да доведе до по-сериозни проблеми, като неизправности или дори пълна повреда на устройството. Важно е да поправите задното стъкло възможно най-скоро, за да избегнете тези усложнения и да удължите живота на вашия iPhone.

Ние се гордеем с използването на висококачествени резервни стъкла и използването на прецизни техники за лазерно отстраняване. Нашата услуга за смяна на задно стъкло предлага рентабилно решение за ремонт на iPhone XS Max, без да се налага да сменяте целия заден капак. С подмяната само на стъклото можем да възстановим външния вид и функционалността му, като същевременно ви спестяваме време и пари.Като цяло, предимствата на смяната на задното стъкло на iPhone пред смяната на целия заден капак са ясни. Това е по-достъпна и ефективна опция, която може да възстанови вашето устройство до състояние като ново. Плюс това, с нашата най-съвременна технология за лазерно отстраняване и висококачествено резервно стъкло, можете да се доверите, че вашият iPhone е в добри ръце в нашия сервиз.

iPhone XS Max back glass repair, back glass replacement

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.