Избор на категория
Вашата количка

Смяна задно стъкло iPhone

Смяна на задното стъкло на iPhone: първокласно качество и ефективен процес

В Тъчскрийн БГ предлагаме професионални и надеждни услуги за ремонт на счупено задно стъкло за всички модели iPhone. Нашият процес включва използването на най-съвременните техники за премахване на повреденото задно стъкло и инсталиране на висококачествено резервно стъкло, което отговаря на оригиналните спецификации на смартфона Ви.

Качествени резервни части и процес

Разбираме, че вашият телефон е ценна инвестиция и затова използваме само висококачествени стъкла, за да гарантираме издръжливостта и дълготрайността на ремонта. Нашето резервно стъкло е създадено да издържа на драскотини, удари и други щети, които могат да повлияят на функционалността и външния вид на iPhone. Освен това, нашият процес на лазерно отстраняване гарантира прецизен и ефективен ремонт, който минимизира риска от повреда на другите компоненти на вашето устройство.

Предимства на ремонт на капак на iPhone

Смяната на задното стъкло има няколко предимства пред смяната на целия заден капак. Първо, това е по-рентабилно решение, което ви спестява пари в сравнение с подмяната на целия капак. Освен това, това е по-бърз и по-ефективен процес, който ви позволява да поправите вашия iPhone и да го върнете в първоначалното му състояние за нула време. Освен това, нашето резервно стъкло гарантира перфектно прилягане, което запазва оригиналния дизайн и естетика на вашия GSM.

Може ли задното стъкло на iPhone да бъде сменено?

Да, задното стъкло на всички модели iPhone след 8ма серия могат да бъдат сменени сервиз за ремонт на iPhone София.

Какво прави лазерът при ремонт на iPhone?

Лазерната машина се използва за прецизно и ефикасно премахване на повреденото задно стъкло на iPhone-а Ви, без да причинява никакви щети на другите компоненти на устройството.

Какви усложнения могат да възникнат, ако не ремонтирате задното стъкло на iPhone навреме?

Ако не ремонтирате задното стъкло на вашия iPhone навреме, това може да доведе до допълнителни щети, като например натрупване на прах и отломки, повреда от вода и повреда на вътрешните компоненти на устройството. Освен това счупеното задно стъкло може да причини нараняване на ръката или пръстите ви.

Доверете ни се за ремонт на счупено задното стъкло на вашия iPhone и се насладете на най-висококачествената услуга с кратко време за изпълнение.

Заповядайте на място в нашя сервиз за ремонт на телефони в София или ни се обадете - предлагаме безплатна консултация и диагностика. Ще Ви предоставим цялата нужна информация относно ремонта на iPhone, особености, срок за изпълнение и др.

    В нашия сервиз в София извършваме услугата смяна на задно стъкло за следните модели iPhone:
  • iPhone 8 / 8 Plus
  • iPhone SE 2020 / 2022
  • iPhone X / XR/ XS / XS Max
  • iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
  • iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max
  • iPhone 13 / 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max
  • iPhone 14 / 14 Plus / 14 Pro / 14 Pro Max
КачествоОригинал
Гаранция1 месец
Срок за монтаж36-48 часа
Експресен ремонт12-24 часа
Доставка с куриерЕконт или Спиди

Възползвайте се от GSM сервиз и ремонт на таблети за цялата страна: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол. Работим с куриери до всяка точка на България.

Услугите, предлагани в тази категория  имат среден рейтинг 5 / 5  базиран на мненията на над 31 клиента.

от 1 до 20 от общо 22 резултата (2 стр.)
Модел: iPhone 14 Pro Max
Смяна на задно стъкло на iPhone 14 Pro MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 14 Pro Max, нашата услуга е идеалното решение...
360.00 лв.
Модел: iPhone 14 Pro
Смяна на задно стъкло на iPhone 14 ProАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 14 Pro, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
340.00 лв.
Модел: iPhone 14 Plus
Смяна на задно стъкло на iPhone 14 PlusАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 14 Plus, нашата услуга е идеалното решение. Изпол..
260.00 лв.
Модел: iPhone 14
Смяна на задно стъкло на iPhone 14Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 14, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
240.00 лв.
Модел: iPhone 13 Pro Max
Смяна на задно стъкло на iPhone 13 Pro MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 13 Pro Max, нашата услуга е идеалното решение...
180.00 лв.
Модел: iPhone 12 Pro Max
Смяна на задно стъкло на iPhone 12 Pro MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 12 Pro Max, нашата услуга е идеалното решение...
180.00 лв.
Модел: iPhone 13 Pro
Смяна на задно стъкло на iPhone 13 ProАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 13 Pro, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
170.00 лв.
Модел: iPhone 13
Смяна на задно стъкло на iPhone 13Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 13, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
160.00 лв.
Модел: iPhone 12 Pro
Смяна на задно стъкло на iPhone 12 ProАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 12 Pro, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
160.00 лв.
Модел: iPhone 12
Смяна на задно стъкло на iPhone 12Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 12, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
160.00 лв.
Модел: iPhone 13 mini
Смяна на задно стъкло на iPhone 13 miniАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 13 mini, нашата услуга е идеалното решение. Изпол..
150.00 лв.
Модел: iPhone 12 mini
Смяна на задно стъкло на iPhone 12 miniАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 12 mini, нашата услуга е идеалното решение. Изпол..
150.00 лв.
Модел: iPhone 11 Pro Max
Смяна на задно стъкло на iPhone 11 Pro MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 11 Pro Max, нашата услуга е идеалното решение...
150.00 лв.
Модел: iPhone 11 Pro
Смяна на задно стъкло на iPhone 11 ProАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 11 Pro, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
145.00 лв.
Модел: iPhone 11
Смяна на задно стъкло на iPhone 11Ако търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 11, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
120.00 лв.
Модел: iPhone XS Max
Смяна на задно стъкло на iPhone XS MaxАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone XS Max, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
115.00 лв.
Модел: iPhone XS
Смяна на задно стъкло на iPhone XSАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone XS, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
100.00 лв.
Модел: iPhone XR
Смяна на задно стъкло на iPhone XRАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone XR, нашата услуга е идеалното решение. Използваме спец..
100.00 лв.
Модел: iPhone X
Смяна на задно стъкло на iPhone XАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone X, нашата услуга е идеалното решение. Използваме специа..
100.00 лв.
Модел: iPhone 8 Plus
Смяна на задно стъкло на iPhone 8 PlusАко търсите висококачествена ремонт на задно стъкло на iPhone 8 Plus, нашата услуга е идеалното решение. Използв..
90.00 лв.
от 1 до 20 от общо 22 резултата (2 стр.)