Избор на категория
Вашата количка

Дисплей с тъч скрийн iPhone 5S SE Бял

Дисплей с тъч скрийн iPhone 5S SE Бял
Дисплей с тъч скрийн iPhone 5S SE Бял
Дисплей с тъч скрийн iPhone 5S SE Бял
  • Производител: iPhone
  • Модел: iPhone 5S
55.00 лв.
Разгледайте още: 5/ 5S/ 5CSE/ SE 2020/ SE 2022

Висококачествен дисплей за iPhone 5S - бърз ремонт на ниска цена.

Търсите резервен дисплей за iPhone 5S? Не търсете повече! Тъчскрийн БГ разполага със собствен сервиз в София може да предложи смяна на дисплей на iPhone 5S. Използваме само най-висококачествените резервни части, за да гарантираме, че вашият iPhone 5S изглежда и функционира като нов.

    Ако Вашият iPhone 5S има някои от следните проблеми:
  • екранът не светва, въпреки че устройстовто дава сигнал, че е включено;
  • виждате петна или изгорели пиксели;
  • тъчскрийнът не функционира;
  • вертикални или хоризонтални ивици по изображението;
  • петна следствие на намокряне;

то е дошло времето за смяна на екрана на iPhone 5S.

Предлагаме и експресна смяна на дисплей за iPhone 5S

✅ Ремонтът се извършва в рамките на 60мин, обадете ни се за повече информация.

Ако не се намирате близо до нас, няма проблем - освен ремонти на място за София, предлагаме и сервиз чрез куриер за всяка точка на България. Свържете се с нас днес, за да цена за смяна на дисплей за iPhone 5S и ни позволете да ви помогнем да възстановите предишния облик на вашия смартфон или таблет.

Сервиз и продажба на части за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България. Бързо и качествено обслужване на ниска цена. Възползвайте се от смяна на дисплей за iPhone 5S при нас.

iPhone 5S lcd/oled display replacement

Моят iPhone 5S е със счупен дисплей. Мога ли сам да го сменя?

Ремонтът на счупения екран на iPhone 5S може да се окаже сериозно предизвикателство за хора без опит в сферата. Освен познания за конструкцията на телефона, ще са Ви необходими специални инструменти и немалко търпение. Рискът да повредите някой от другите компоненти е висок, ако не се отнесете към тях с необходимито внимание. Доверете се на Тъчскрийн БГ за подмяна на дисплея - ремонтът ще бъде извършен професионално и в най-кратки срокове.

Колко струва ремонт на iPhone 5S?

Цената за смяна на дисплея зависи от сложността на самия процес за конкретния модел и времето, което е необходимо за да му се отдели. Моля, свържете се с нас за конкретна оферта и попитайте за възможността за експресен ремонт на iPhone 5S.

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.