Избор на категория
Вашата количка

Дисплей с тъч скрийн Nokia Microsoft 550 Lumia

Дисплей с тъч скрийн Nokia Microsoft 550 Lumia
Дисплей с тъч скрийн Nokia Microsoft 550 Lumia
  • Производител: Nokia
  • Модел: Nokia Microsoft 550
79.90 лв.
Разгледайте още: Nokia

Висококачествен дисплей за Nokia Microsoft 550 - бърз ремонт на ниска цена.

Търсите резервен дисплей за Nokia Microsoft 550? Не търсете повече! Тъчскрийн БГ разполага със собствен сервиз в София може да предложи смяна на дисплей на Nokia Microsoft 550. Използваме само най-висококачествените резервни части, за да гарантираме, че вашият Nokia Microsoft 550 изглежда и функционира като нов.

    Ако Вашият Nokia Microsoft 550 има някои от следните проблеми:
  • екранът не светва, въпреки че устройстовто дава сигнал, че е включено;
  • виждате петна или изгорели пиксели;
  • тъчскрийнът не функционира;
  • вертикални или хоризонтални ивици по изображението;
  • петна следствие на намокряне;

то е дошло времето за смяна на екрана на Nokia Microsoft 550.

Предлагаме и експресна смяна на дисплей за Nokia Microsoft 550

✅ Ремонтът се извършва в рамките на 60мин, обадете ни се за повече информация.

Ако не се намирате близо до нас, няма проблем - освен ремонти на място за София, предлагаме и сервиз чрез куриер за всяка точка на България. Свържете се с нас днес, за да цена за смяна на дисплей за Nokia Microsoft 550 и ни позволете да ви помогнем да възстановите предишния облик на вашия смартфон или таблет.

Сервиз и продажба на части за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България. Бързо и качествено обслужване на ниска цена. Възползвайте се от смяна на дисплей за Nokia Microsoft 550 при нас.

Nokia Microsoft 550 lcd/oled display replacement

Моят Nokia Microsoft 550 е със счупен дисплей. Мога ли сам да го сменя?

Ремонтът на счупения екран на Nokia Microsoft 550 може да се окаже сериозно предизвикателство за хора без опит в сферата. Освен познания за конструкцията на телефона, ще са Ви необходими специални инструменти и немалко търпение. Рискът да повредите някой от другите компоненти е висок, ако не се отнесете към тях с необходимито внимание. Доверете се на Тъчскрийн БГ за подмяна на дисплея - ремонтът ще бъде извършен професионално и в най-кратки срокове.

Колко струва ремонт на Nokia Microsoft 550?

Цената за смяна на дисплея зависи от сложността на самия процес за конкретния модел и времето, което е необходимо за да му се отдели. Моля, свържете се с нас за конкретна оферта и попитайте за възможността за експресен ремонт на Nokia Microsoft 550.

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.