Избор на категория
Вашата количка

Дисплей с тъч скрийн Xiaomi Mi Max

Дисплей с тъч скрийн Xiaomi Mi Max
-19 %
Дисплей с тъч скрийн Xiaomi Mi Max
  • Производител: Xiaomi
  • Модел: Xiaomi Mi Max
93.00 лв.
115.00 лв.
Разгледайте още: Mi

Висококачествен дисплей за Xiaomi Mi Max - бърз ремонт на ниска цена.

Търсите резервен дисплей за Xiaomi Mi Max? Не търсете повече! Тъчскрийн БГ разполага със собствен сервиз в София може да предложи смяна на дисплей на Xiaomi Mi Max. Използваме само най-висококачествените резервни части, за да гарантираме, че вашият Xiaomi Mi Max изглежда и функционира като нов.

    Ако Вашият Xiaomi Mi Max има някои от следните проблеми:
  • екранът не светва, въпреки че устройстовто дава сигнал, че е включено;
  • виждате петна или изгорели пиксели;
  • тъчскрийнът не функционира;
  • вертикални или хоризонтални ивици по изображението;
  • петна следствие на намокряне;

то е дошло времето за смяна на екрана на Xiaomi Mi Max.

Предлагаме и експресна смяна на дисплей за Xiaomi Mi Max

✅ Ремонтът се извършва в рамките на 60мин, обадете ни се за повече информация.

Ако не се намирате близо до нас, няма проблем - освен ремонти на място за София, предлагаме и сервиз чрез куриер за всяка точка на България. Свържете се с нас днес, за да цена за смяна на дисплей за Xiaomi Mi Max и ни позволете да ви помогнем да възстановите предишния облик на вашия смартфон или таблет.

Сервиз и продажба на части за мобилни устрoйства. Доставка за София и цяла България. Бързо и качествено обслужване на ниска цена. Възползвайте се от смяна на дисплей за Xiaomi Mi Max при нас.

Xiaomi Mi Max lcd/oled display replacement

Моят Xiaomi Mi Max е със счупен дисплей. Мога ли сам да го сменя?

Ремонтът на счупения екран на Xiaomi Mi Max може да се окаже сериозно предизвикателство за хора без опит в сферата. Освен познания за конструкцията на телефона, ще са Ви необходими специални инструменти и немалко търпение. Рискът да повредите някой от другите компоненти е висок, ако не се отнесете към тях с необходимито внимание. Доверете се на Тъчскрийн БГ за подмяна на дисплея - ремонтът ще бъде извършен професионално и в най-кратки срокове.

Колко струва ремонт на Xiaomi Mi Max?

Цената за смяна на дисплея зависи от сложността на самия процес за конкретния модел и времето, което е необходимо за да му се отдели. Моля, свържете се с нас за конкретна оферта и попитайте за възможността за експресен ремонт на Xiaomi Mi Max.

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.