Избор на категория
Вашата количка

Смяна предно стъкло Huawei P8 Lite

Смяна предно стъкло Huawei P8 Lite
Смяна предно стъкло Huawei P8 Lite
  • Производител: Huawei
  • Модел: Huawei P8 Lite
65.00 лв.
Разгледайте още: СервизHuawei

Вашият Huawei P8 Lite е със счупено стъкло или дразнещи драскотини?

ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на Huawei P8 Lite, а ремонтът се извършва в кратки срокове и с най-качествените резервни части и консумативи. Разполагаме с необходимата техника и опитни специалнисти, които ще възвърнат фабричния вид на Вашия Huawei P8 Lite.

Всеки един Huawei се тества преди и след ремонт, за да сме сигурни, че Ви го връщаме в идеално състояние, като предварително сме Ви уведомили за потенциални забележки (деформации по корпуса следствие от удара, висока консумация на енергия, прегряване, бързо падане на % и др.).

Стъклото на Huawei P8 Lite е напукано след изпускане? Не се тревожете - обадете ни се!

Заради появилите се пукнатини над дисплея, понякога тъчскрийнът прескача или изпуска на определени места. Освен това, счупеното предно стъкло на Huawei P8 Lite крие опасност, както и за потребителя, така и за дисплея отдолу, тъй като вече дори и при лек натиск по стъклото, контактните точки биха могли да повредят горните слоеве на дисплея или дори да го спукат.

Искате да върнете оригиналният блясък и външен вид на Huawei P8 Lite?

Обръщаме специално внимание на всяко едно устройство, даваме гаранция за извършената услуга и се стараем да приключим в най-кратки срокове. Както обичаме да казваме - "ремонтите ги правим все едно са наши" :)

Заповядайте на място в нашия сервиз за Huawei P8 Lite в София или се обадете по телефона - предлагаме безплатна консултация и диагностика. Ще Ви предоставим цялата нужна информация относно ремонта на Вашия Huawei , особености, срок за изпълнение и др.

Работим и с куриери, можете да изпратите Вашия Huawei до офис на Еконт или Спиди с опцията Преглед, веднага щом го получим, ще се свържем с Вас за потвърждаване на сервизната поръчка. Готовият телефон ще бъде върнат към вас с опция Преглед и Тест до всяка една удобна за Вас точка в България.

Може ли да се извърши ремонт на счупено предно стъкло на Huawei P8 Lite?

Да, предното стъкло на Huawei може да се смени. Ако вашият Huawei има напукан или счупен екран, в Тъчскрийн БГ - специализиран Huawei сервиз можем да смени стъклото, без да подменяме целия дисплей.

По-евтино ли е да ремонтирате Huawei или да го замените с нов?

В повечето случаи е по-евтино да ремонтирате Huawei , отколкото да го замените. Смяната на стъклото на вашия Huawei е рентабилно решение за напукан или счупен екран.

Ремонт на счупено стъкло на Huawei P8 Lite - какви са предимствата?

Едно основно предимство на ремонта само на предното стъкло на Huawei е ниската цена в сравнение с подмяната на целия дисплей. Когато само стъклото е напукано или повредено, не е необходимо да сменяте целия дисплей. Това означава, че ремонтът може да се извърши по-бързо и на по-ниска цена. Освен това ремонтът само на предното стъкло запазва оригиналното качество на дисплея, за разлика от подмяната на целия дисплей, при която може да се използва компонент с по-ниско качество. И накрая, чрез ремонт само на предното стъкло, данните и настройките на устройството не се засягат, спестявайки на потребителя неприятностите по архивиране и възстановяване на устройството. Като цяло изборът да ремонтирате само предното стъкло на Huawei е рентабилна и удобна опция, която запазва оригиналното качество на дисплея.

Huawei P8 Lite front glass replacement gsm service sofia

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.