Избор на категория
Вашата количка

Смяна предно стъкло iPad 2 , 3 , 4 A1395 A1396 A1397 A1416 A1420 A1403 A1458 A1459 A1460

Смяна предно стъкло iPad 2 , 3 , 4 A1395 A1396 A1397 A1416 A1420 A1403 A1458 A1459 A1460
Смяна предно стъкло iPad 2 , 3 , 4 A1395 A1396 A1397 A1416 A1420 A1403 A1458 A1459 A1460
  • Производител: iPad
  • Модел: iPad 4
75.00 лв.
Разгледайте още: СервизiPad

Въпреки издръжливостта и стабилната конструкция на iPad 4, най-честата причина повечето ни клиенти да се свързват с нас е, че след удар или падане, стъклото или тъчскрийнът на техния iPad са счупени или напукани. Освен, че нарушава външния вид иначе красивия iPad 4, понякога пречи и на нормалната работа с него. Заради натрошените стъкла над дисплея, понякога тъчскрийнът прескача или изпуска на определени места. Освен това, счупеното предно стъкло на iPad крие опасност, както и за потребителя, така и за дисплея отдолу, тъй като вече дори и при лек натиск по стъклото, контактните точки биха могли да повредят горните слоеве на дисплея или дори да го спукат.

В Тъчскрийн БГ предлагаме услугата смяна на стъкло на iPad 4.

Ремонтът на предно стъкло е най-достъпният начин да възвърнете фабричния вид на Вашият екран. Процедурата е продължителна и е трудна за изпълнение в домашни условия, той като изискват специална техника и опит в сферата. След смяната на стъклото (рециклиране) на Вашия iPad 4, той ще изглежда като нов. Използваме най-висококачествените резервни части и консумативи, стъклата са ни с идеална здравина, чувствителност и прозрачност, а техниците ни имат дългогодишен опит в подобни ремонти.


Всеки един iPad се тества преди и след ремонт, за да сме сигурни, че Ви го връщаме в идеално състояние, като предварително сме Ви уведомили за потенциални забележки (деформации по корпуса следствие от удара, висока консумация на енергия, прегряване, бързо падане на % и др.).

Обръщаме специално внимание на всяко едно устройство, даваме гаранция за извършената услуга и се стараем да приключим в най-кратки срокове. Както обичаме да казваме - "ремонтите ги правим все едно са наши" :)

Предлагаме експресен ремонт на iPad 4.

В зависимост от натовареността в сервиза, можем да предложим експресна смяна на стъкло на iPad - обадете ни се за допълнителна информация!

Как мога да дам своя iPad iPad 4 за ремонт?

iPad за ремонт можете да оставите на място в нашия сервиз или да изпратите по Еконт или Спиди от всяка точна на България.

Колко време отнема смяната на стъкло на iPad?

Зависи от степента на увреждане, в повечето случаи между 1 и 3 раб дни. Понякога се налага да се ремонтира огънат или осукан корпус, затова точен срок можем да дадем едва след направена диагностика на място

Предлагате ли стъклен протектор за екрана след ремонт?

Да, разполагаме със стъклени протектори за всички размери iPad и окуражаваме клиентите да закупят такъв, за да защитят своя iPad от евентуален подобен бъдещ ремонт

Ще има ли следи по дисплея след смяна на счупено предно стъкло на iPad 4?

Много често няма да забележите никакви следи по дисплея под стъклото. Въпреди това понякога има следи от замърсяване или драскотони по най-горния слой на матрицата. Защо се случва това? Има няколко причини: след като сте счупили стъклото на своя iPad сте продължили да го използвате - възможно е миниатюрни стъклени частици да наранят дисплея в зоната на счупване дори и от лек натиск при използване на тъчскрийна на таблета. Друга причина е проникване на прах и влага под стъклото от зоната на счупването - най-често в периферията при рамката. Ето защо е важно да донесете Вашия iPad 4 за ремонт възможно най-скоро за да избегете допълнителни усложнения след счупването.

iPad 4 glass replacament / touch replacement

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.