Избор на категория
Вашата количка

Смяна предно стъкло iPhone 6 Plus

Смяна предно стъкло iPhone 6 Plus
Смяна предно стъкло iPhone 6 Plus
  • Производител: iPhone
  • Модел: iPhone 6 Plus
69.99 лв.
Разгледайте още: СервизСмяна предно стъклоiPhone

Вашият iPhone 6 Plus е със счупено стъкло или дразнещи драскотини?

ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на iPhone 6 Plus, а ремонтът се извършва в кратки срокове и с най-качествените резервни части и консумативи. Разполагаме с необходимата техника и опитни специалнисти, които ще възвърнат фабричния вид на Вашия iPhone.

Всеки един iPhone се тества преди и след ремонт, за да сме сигурни, че Ви го връщаме в идеално състояние, като предварително сме Ви уведомили за потенциални забележки (деформации по корпуса следствие от удара, висока консумация на енергия, прегряване, бързо падане на % и др.).

Тъча на iPhone 6 Plus не работи по цялата площ на дисплея след падане или мокрене? Не се тревожете - обадете ни се!

Заради появилите се пукнатини над дисплея, понякога тъчскрийнът прескача или изпуска на определени места - в зависимост от модела, може и тъча да бъде сменен. Освен това, счупеното предно стъкло на iPhone 6 Plus крие опасност, както и за потребителя, така и за дисплея отдолу, тъй като вече дори и при лек натиск по стъклото, контактните точки биха могли да повредят горните слоеве на дисплея или дори да го спукат.

Искате да върнете оригиналният блясък и външен вид на iPhone 6 Plus?

Обръщаме специално внимание на всяко едно устройство, даваме гаранция за извършената услуга и се стараем да приключим в най-кратки срокове. Както обичаме да казваме - "ремонтите ги правим все едно са наши" :)

Заповядайте на място в нашия сервиз за iPhone 6 Plus в София или се обадете по телефона - предлагаме безплатна консултация и диагностика. Ще Ви предоставим цялата нужна информация относно ремонта на Вашия iPhone, особености, срок за изпълнение и др.

Работим и с куриери, можете да изпратите Вашия iPhone до офис на Еконт или Спиди с опцията Преглед, веднага щом го получим, ще се свържем с Вас за потвърждаване на сервизната поръчка. Готовият телефон ще бъде върнат към вас с опция Преглед и Тест до всяка една удобна за Вас точка в България.

Може ли да се извърши ремонт на счупено предно стъкло на iPhone 6 Plus?

Да, предното стъкло на iPhone може да се смени. Ако вашият iPhone има напукан или счупен екран, в Тъчскрийн БГ - специализиран iPhone сервиз можем да смени стъклото, без да подменяме целия дисплей.

По-евтино ли е да ремонтирате iPhone или да го замените с нов?

В повечето случаи е по-евтино да ремонтирате iPhone, отколкото да го замените. Смяната на стъклото на вашия iPhone е рентабилно решение за напукан или счупен екран.

Ремонт на счупено стъкло на iPhone 6 Plus - какви са предимствата?

Едно основно предимство на ремонта само на предното стъкло на iPhone е ниската цена в сравнение с подмяната на целия дисплей. Когато само стъклото е напукано или повредено, не е необходимо да сменяте целия дисплей. Това означава, че ремонтът може да се извърши по-бързо и на по-ниска цена. Освен това ремонтът само на предното стъкло запазва оригиналното качество на дисплея, за разлика от подмяната на целия дисплей, при която може да се използва компонент с по-ниско качество. И накрая, чрез ремонт само на предното стъкло, данните и настройките на устройството не се засягат, спестявайки на потребителя неприятностите по архивиране и възстановяване на устройството. Като цяло изборът да ремонтирате само предното стъкло на iPhone е рентабилна и удобна опция, която запазва оригиналното качество на дисплея.

iPhone 6 Plus front glass replacement gsm service sofia

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.