Избор на категория
Вашата количка

Смяна предно стъкло Nokia Lumia 630

Смяна предно стъкло Nokia Lumia 630
Смяна предно стъкло Nokia Lumia 630
  • Производител: Nokia
  • Модел: Nokia Lumia 630
80.00 лв.
Разгледайте още: СервизNokia

Вашият Nokia Lumia 630 е със счупено стъкло или дразнещи драскотини?

ТЪЧСКРИЙН БГ предлага експертна смяна на счупено стъкло на Nokia Lumia 630, а ремонтът се извършва в кратки срокове и с най-качествените резервни части и консумативи. Разполагаме с необходимата техника и опитни специалнисти, които ще възвърнат фабричния вид на Nokia Lumia 630.

Всеки един Nokia се тества преди и след ремонт, за да сме сигурни, че Ви го връщаме в идеално състояние, като предварително сме Ви уведомили за потенциални забележки (деформации по корпуса следствие от удара, висока консумация на енергия, прегряване, бързо падане на % и др.).

Тъча на Nokia Lumia 630 не работи по цялата площ на дисплея след падане или мокрене? Не се тревожете - обадете ни се!

Заради появилите се пукнатини над дисплея, понякога тъчскрийнът прескача или изпуска на определени места - в зависимост от модела, може и тъча да бъде сменен. Освен това, счупеното предно стъкло на Nokia Lumia 630 крие опасност, както и за потребителя, така и за дисплея отдолу, тъй като вече дори и при лек натиск по стъклото, контактните точки биха могли да повредят горните слоеве на дисплея или дори да го спукат.

Искате да върнете оригиналният блясък и външен вид на Nokia Lumia 630?

Обръщаме специално внимание на всяко едно устройство, даваме гаранция за извършената услуга и се стараем да приключим в най-кратки срокове. Както обичаме да казваме - "ремонтите ги правим все едно са наши" :)

Заповядайте на място в нашия сервиз за Nokia Lumia 630 в София или се обадете по телефона - предлагаме безплатна консултация и диагностика. Ще Ви предоставим цялата нужна информация относно ремонта на Вашия Nokia, особености, срок за изпълнение и др.

Работим и с куриери, можете да изпратите Вашия смартфон Nokia до офис на Еконт или Спиди с опцията Преглед, веднага щом го получим, ще се свържем с Вас за потвърждаване на сервизната поръчка. Готовият телефон ще бъде върнат към вас с опция Преглед и Тест до всяка една удобна за Вас точка в България.

Може ли да се извърши ремонт на счупено предно стъкло на Nokia Lumia 630?

Да, предното стъкло на Nokia може да се смени. Ако вашият телефон Nokia има напукан или счупен екран, в Тъчскрийн БГ - специализиран Nokia сервиз можем да смени стъклото, без да подменяме целия дисплей.

По-евтино ли е да ремонтирате Nokia или да я замените с нова?

В повечето случаи е по-евтино да ремонтирате Nokia, отколкото да q замените. Смяната на стъклото на вашия GSM Nokia е рентабилно решение за напукан или счупен екран.

Ремонт на счупено стъкло на Nokia Lumia 630 - какви са предимствата?

Едно основно предимство на ремонта само на предното стъкло на Nokia е ниската цена в сравнение с подмяната на целия дисплей. Когато само стъклото е напукано или повредено, не е необходимо да сменяте целия дисплей. Това означава, че ремонтът може да се извърши по-бързо и на по-ниска цена. Освен това ремонтът само на предното стъкло запазва оригиналното качество на дисплея, за разлика от подмяната на целия дисплей, при която може да се използва компонент с по-ниско качество. И накрая, чрез ремонт само на предното стъкло, данните и настройките на устройството не се засягат, спестявайки на потребителя неприятностите по архивиране и възстановяване на устройството. Като цяло изборът да ремонтирате само предното стъкло на Nokia е рентабилна и удобна опция, която запазва оригиналното качество на дисплея.

Nokia Lumia 630 front glass replacement gsm service sofia

⭐Монтаж при насДА
▶️Срок за монтаж24-36 часа
⏩Експресен ремонтДА
✈️Доставка с куриерЕконт или Спиди
Лош Добър

Може би ще имате и нужда от:

Черно лепило за ремонт на мобилни устройства - T7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, до п..
15.00 лв.
Прозрачно лепило за ремонт на мобилни устройства - B7000 15ml Лепило с промишлена якост е идеално за всичките ви нужди: от ремонт на GSM и таблети, ..
15.00 лв.